- 13 Mayıs 2016
- 1.376
- 2.867
- 133
- 38
Valla hiç bir fikrim Yok canım, deneye yanıla bulacağız en iyilerini artıkNiye saradı ki acaba? Ben de sararma olmadı da temiz çıkmadı bulaşıklar birkaç sefer.
hayat kim bilirNe güzel olurdu aslında. Bakalım belki ileride farklı şehirlerde aynı işi yaparız seninle:)
Buzlukta dondurmak da bakterileri öldürür diye duymuştum ben ama işin uzmanı değilim. Ama sıcakta ölen bakteriler soğukta da ölür herhalde.
Benim sünger ve mutfak beziyle ilgili bir hassasiyetim yok. Yıkayıp tezgah üstünde kurumaya bırakıyorum.
ben önce 6 aldım sonra 9a tamamladım.12ye tamamlamayı düşünüyorum. elimdekileri çıkardımDün eskimiş 3 çift çorap, 4 pantolon, 2 gömlek, 2 tshirt ve hamilelikte ve lohusalıkta kullandığım giysileri ayırdım
Hayatında spor yapmamış ben, 10 gündür her akşam 30 dk spor yapıyorum bebeği uyutup. Eşim de spor yaptığı için güzel oldu yalnız sıkılırdım yapamazdım zaten.
Mutfağım yeni evimde çok çok küçük
O yüzden sürekli düzenlemem gerekiyor. İkeadan tabak alıp evdekileri değiştirmek istiyorum.
Şu an takımım 6 kişilik
8 mi alsam 12 mi bilemedim
Eki Görüntüle 2285036
merhaba kaizen. Nasılsın, nerelerdesin? Hamilelik ve hayatına yansıması nasıl gidiyor? Merak ettim seniVerimli Rutin konusuna dönecek olursak,
Ramazan için hatim hedefim vardı çok şükür 4 gün önce bitti hatimim tabi bunda kesintisiz bir şekilde kuran okuyabilmemin etkisi de oldu sürpriz bir şekilde hamile olduğumu fark ettik 21 Mayısta. Açıkçası başka çocuk düşünmediğim için baya bir şok geçirdim.. Kızıma sorduğumuzda önce olumsuzdu sonra istiyorum deyip durmaya başladı. 2' çocuklu hayata kendimi hazır hissetmesem de şimdilik gelişmeler böyle. Çok şükür hamilelik ya yeni olduğundan ya da rahat geçeceğinden fiziksel olarak olumsuz hiç bir şey hissetmiyorum böyle de devam etsin inşallah.
Bu arada da Ursula K. LE Guin'in Yerdeniz Serisi 6 kitabını tamamlamış oldum. Çok değişik tatlar bırakan fantastik bir seriydi. Çok sevdim. Bu kitapları okuduğum sırada instagramda ne olmuş kim ne paylaşmış aklıma bile gelmedi. Ekran bağımlılığından kurtulmak için sevdiğiniz bir yazarın çok sayfalı ya da seri şeklindeki kitaplarını okuyabilirsiniz.
Okulumuz 14 Haziran da kapanınca kızımı okulun yaz okuluna vermek istiyorum ama oda bırakıp alması vs çok çetrefilli geliyor bu ara bu yaz nasıl geçecek onu düşünüyorum. Kreşle 1-2 ay daha devam bile edebiliriz hiç belli değil. Bu arada ikindi kahvaltısındaki kek-poğaça olayları beni de sinirlendiriyorelecda
Bayram için bu cumartesinden yollara düşeceğiz, hazırlıklarımı yapmaya çalışıyorum. Önce Ankara sonra Tokat. Aslında her bayram sadece bir aileye gidiyoruz ama bu cumartesi eşimin diş randevusu olduğu için Ankara ya da uğramış olacağız. Biraz yorucu olacak bizim için.
Hepinize verimli günler dilerim kızlar..
Öğrenciye yardım konusunda yakınınızdaki bir okula gidip okulun mezun üniversite okuyan maddi durumu kötü öğrencisi var mı diye öğrenebilirsiniz.Merhaba herkese... yaz olması dolayısıyla evde rutinimiz bayağı şaştı. Salı-Perşembe günleri iş çıkışı yüzmeye gidiyorum. Eve gelince oldukça yorulmuş oluyorum. O yüzden evle pek ilgilenemiyorum. Üstten yapıyorum herşeyi. Haftasonu iki günlük arkadaşların yanına yazlıklarına gittik. PaZar akşamı döndük, akşam ancak iki günlük yemek yapıp, ertesi güne hazırlanabildim. Valizler hala ortada,çamaşırlar yıkanacak, haftasonu evi süpüremediğim için tozlanmış, lavabo kirlenmiş... bende yapacak enerji yok. Günü kurtarmak peşindeyim. Biraz böyle olsun napalım
Onun dışında kabaca bir bütçe yaptım Temmuz ayı için. (ayın 15inde maaş alıyoruz.) bu ay 700 TL arabanın masrafı çıktı. Kredi kartını fazla kullanmışız uzun süredir ilk defa. Bunu alışkanlık haline getirmeme konusunda dikkatli olmalıyız. Özellikle eşimin bu konuda sınırı yok, bir alıştı mı hep kredi kartı harcamalarımız artar. Bu ay buna dikkat etmeliyiz.
Üç yıldır üniversitede okuyan kuzenime her ay harçlık gönderiyordum. Bu ay mezun oldu kendisi. Daha göndermeyeceğim. Ayrıca bir senedir eşimin kuzenine de her ay harçlık yolluyordum. Ona devam edeceğim. Şimdi kendi kuzenimden kalan parayı yönlendirecek birini arıyorum. Geçen gün kaymakamlığa gittim. Her ay düzenli bir öğrenciye yardım yapmak istiyorum dedim. Hiç bir yardımları olmadı. Mutat bir şey değil galiba benim isteğim. Hatta garipsediler. Telefon numaramı alalade bir deftere not edip, uygun birisi olursa ararız sizi dediler. Pek umutlu değilim. Bu konuda napabilirim sizce?
Kitap olarak şu an Damızlık kızın öyküsünü okuyorum. Dizisi şuan 3. sezonda. Meraktan kitabını okuyum dedim. Çok gerek yokmuş. Başladım diye yarım bırakmayıp devam ediyorum.
Bazen oluyor öyle bir ağırlık işler arar istiyor öyle olması gerekiyor demekki ayrıca kaymakamlıklara ayni bağış vs para bağış yapılmıyor özellikleMerhaba herkese... yaz olması dolayısıyla evde rutinimiz bayağı şaştı. Salı-Perşembe günleri iş çıkışı yüzmeye gidiyorum. Eve gelince oldukça yorulmuş oluyorum. O yüzden evle pek ilgilenemiyorum. Üstten yapıyorum herşeyi. Haftasonu iki günlük arkadaşların yanına yazlıklarına gittik. PaZar akşamı döndük, akşam ancak iki günlük yemek yapıp, ertesi güne hazırlanabildim. Valizler hala ortada,çamaşırlar yıkanacak, haftasonu evi süpüremediğim için tozlanmış, lavabo kirlenmiş... bende yapacak enerji yok. Günü kurtarmak peşindeyim. Biraz böyle olsun napalım
Onun dışında kabaca bir bütçe yaptım Temmuz ayı için. (ayın 15inde maaş alıyoruz.) bu ay 700 TL arabanın masrafı çıktı. Kredi kartını fazla kullanmışız uzun süredir ilk defa. Bunu alışkanlık haline getirmeme konusunda dikkatli olmalıyız. Özellikle eşimin bu konuda sınırı yok, bir alıştı mı hep kredi kartı harcamalarımız artar. Bu ay buna dikkat etmeliyiz.
Üç yıldır üniversitede okuyan kuzenime her ay harçlık gönderiyordum. Bu ay mezun oldu kendisi. Daha göndermeyeceğim. Ayrıca bir senedir eşimin kuzenine de her ay harçlık yolluyordum. Ona devam edeceğim. Şimdi kendi kuzenimden kalan parayı yönlendirecek birini arıyorum. Geçen gün kaymakamlığa gittim. Her ay düzenli bir öğrenciye yardım yapmak istiyorum dedim. Hiç bir yardımları olmadı. Mutat bir şey değil galiba benim isteğim. Hatta garipsediler. Telefon numaramı alalade bir deftere not edip, uygun birisi olursa ararız sizi dediler. Pek umutlu değilim. Bu konuda napabilirim sizce?
Kitap olarak şu an Damızlık kızın öyküsünü okuyorum. Dizisi şuan 3. sezonda. Meraktan kitabını okuyum dedim. Çok gerek yokmuş. Başladım diye yarım bırakmayıp devam ediyorum.
Benim makinem Beko. 5 programlı. Ben 70 derecede 2 saat 16 dakikalık programda yıkıyorum daha çok. Camları çoook çiziyor ve kurutma performansı kötü. Şimdilik böyle idare ediyorum.Hanimlar bulasik makineniz kac saatte yikiyor, markasi nedir, merak ettim.
Bosch marka. 2 saat 55 dakika sanırım. Ben memnunum. Çizmiyor.Hanimlar bulasik makineniz kac saatte yikiyor, markasi nedir, merak ettim.
bende ikizlerim ev işleri sevmeyendenim evliyim affedersin evim savaş alaniBen oldum olası bulaşık yıkamayı sevmem. İstediğiniz kadar yemek yapayım ama arkamı siz toplayın derim, gülümserler. Ama iş yine bana kalıyor.Ondan annemin tabiriyle "çalışan akkızlar" candır.
Ev işleri benim için çok da içaçıcı değil. Ben tek kızım. Diğer iki kardeşim erkek. Zamanında babamın anneme yaptığı baskı sonucu "evin kızına iş öğretme" durumu bende haksızlık duygusu uyandırırdı hep. Sanırım onların olumsuz yansıması. Burçlara pek inanmasam da ikizler burcunun özelliklerini de taşıyorum bence. Ev işlerinden hoşlanananı görmedim.Ama 11, 5 ve 2.5 yaşlarında üç çocuk annesi olarak temiz, titiz ve pratik biri olma yolunda bayağı yol katettim. Evlilik ve çocuklar geliştiriyor bence insanı. Hayata farklı pencerelerden bakmayı öğretiyor. Umarım pencerelerimiz hep aydınlık olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?