Popüler Konu Verimli Rutin

Giymediğim sevmediğim bir tane tunik, sayisiz iç çamaşırı, 3 etek, 3 tişört, 3 çorabı dolabimdan cikardim.
Kendiminkine başlamışken eşimide ikna edip 3 tane tişörtünü, sayısız çorabını ve çamaşırlarını, esofmanini da çıkardım.
Şimdi aklimda da kullanmadığımız havlu, nevresim türü eşyalar var. Askere gitmişken onlari da halletmek istiyorum.

Herkese merhabalar arkadaşlar üç gündür çok yoğun günler geçiriyorum çünkü perşembe günü , cumartesi ye yetiştirmem gereken bir makale olduğunu hatırladım ve gece gündüz araştırma okuma yazma düzenleme derken çok şükür dün makalemi teslim ettim hocama yüksek lisans için şehirdışına da gittim derslere girdim hallettim geldim

Bu gün şu dakikaya kadar çokta verimli geçmedi günüm diyebilirim
vaktin nasıl geçtiğini anlayamadım ama gerçekten çok hızlı akmış
şöyle dönüp baktığımda sabah dokuz gibi kalktık kahvaltı yaptık ardından biraz ev temizliği yaptım
sonrasında annem mantı için hamur yoğurmuş, ona yardım ettim ,yemek yaptım yemek yedik derken bu saat olmuş gerçekten çok şaşkınım.

Oğlumun uyku saati geçmiş hala uyumuyor bahçede oynuyor..

Günün geri kalan vaktini daha verimli, biraz daha kendime vakit ayırarak geçirmek istiyorum o sebeple hemen ayağa kalkıp , namazımı eda edip, farkındalıkla bir kahve yapıp içmek zamanı

Hadi bakalım hayat gel kaçmaaaa

Bildiğim kadarıyla soğukta ölmez, etkisiz hale gelir o süre içinde. Sıcakta ölür. Kaynatmakla dondurmak aynı şey değil yani.

Selamlar Hanımlar,

Yoğun ve yorucu bir hafta sonundan sonra bugün kendimi yatak odasına kapattım kitap okudum. Nasıl iyi geldi:)

Sabah 07:00’de İpek’i eşime devredip yattım. Bakıcı ablamız 08:30’da geliyor. Eşim de o gelince çıkmış. Ben 09:30’da kalktım, o sırada bakıcı ablamız İpek’i uyutmuş

Fırsat bu fırsat diyerek egzersizlerimi yaptım. Güzel bir Karatay kahvaltısı yaptım. Sonra da yatak odasına geçip kitabımı okudum.

Azra Kohen’nin Gör Beni’yi bitirmek üzereyim. Ben çok beğendim. Tavsiye ederim. Araştırılmak üzere altını çizdiğim bir sürü yer oldu kitapta.

ben önce 6 aldım sonra 9a tamamladım.12ye tamamlamayı düşünüyorum. elimdekileri çıkardım

Merhaba herkese... yaz olması dolayısıyla evde rutinimiz bayağı şaştı. Salı-Perşembe günleri iş çıkışı yüzmeye gidiyorum. Eve gelince oldukça yorulmuş oluyorum. O yüzden evle pek ilgilenemiyorum. Üstten yapıyorum herşeyi. Haftasonu iki günlük arkadaşların yanına yazlıklarına gittik. PaZar akşamı döndük, akşam ancak iki günlük yemek yapıp, ertesi güne hazırlanabildim. Valizler hala ortada,çamaşırlar yıkanacak, haftasonu evi süpüremediğim için tozlanmış, lavabo kirlenmiş... bende yapacak enerji yok. Günü kurtarmak peşindeyim. Biraz böyle olsun napalım

Onun dışında kabaca bir bütçe yaptım Temmuz ayı için. (ayın 15inde maaş alıyoruz.) bu ay 700 TL arabanın masrafı çıktı. Kredi kartını fazla kullanmışız uzun süredir ilk defa. Bunu alışkanlık haline getirmeme konusunda dikkatli olmalıyız. Özellikle eşimin bu konuda sınırı yok, bir alıştı mı hep kredi kartı harcamalarımız artar. Bu ay buna dikkat etmeliyiz.

Üç yıldır üniversitede okuyan kuzenime her ay harçlık gönderiyordum. Bu ay mezun oldu kendisi. Daha göndermeyeceğim. Ayrıca bir senedir eşimin kuzenine de her ay harçlık yolluyordum. Ona devam edeceğim. Şimdi kendi kuzenimden kalan parayı yönlendirecek birini arıyorum. Geçen gün kaymakamlığa gittim. Her ay düzenli bir öğrenciye yardım yapmak istiyorum dedim. Hiç bir yardımları olmadı. Mutat bir şey değil galiba benim isteğim. Hatta garipsediler. Telefon numaramı alalade bir deftere not edip, uygun birisi olursa ararız sizi dediler. Pek umutlu değilim. Bu konuda napabilirim sizce?

Kitap olarak şu an Damızlık kızın öyküsünü okuyorum. Dizisi şuan 3. sezonda. Meraktan kitabını okuyum dedim. Çok gerek yokmuş. Başladım diye yarım bırakmayıp devam ediyorum.

Kaizen S
merhaba kaizen. Nasılsın, nerelerdesin? Hamilelik ve hayatına yansıması nasıl gidiyor? Merak ettim seni

Öğrenciye yardım konusunda yakınınızdaki bir okula gidip okulun mezun üniversite okuyan maddi durumu kötü öğrencisi var mı diye öğrenebilirsiniz.

Bazen oluyor öyle bir ağırlık işler arar istiyor öyle olması gerekiyor demekki ayrıca kaymakamlıklara ayni bağış vs para bağış yapılmıyor özellikle
ben kaymakamlığın Sosyal yardım birimi nde çalışıyorum
zaten devlet yeterince yeterince destek sağlıyor oradaki memurların insiyatifinde
ya gerçekten yardım edilmesi gereken bir başka kişi görürse ona göre haber ederler, öyle yardım edebilirsiniz.
onun dışında yardım kuruluşları var hani onlarla görüşebilirisn
yetim yardımları falan da faydalı oluyor

Hanimlar bulasik makineniz kac saatte yikiyor, markasi nedir, merak ettim.
Benim makinem Beko. 5 programlı. Ben 70 derecede 2 saat 16 dakikalık programda yıkıyorum daha çok. Camları çoook çiziyor ve kurutma performansı kötü. Şimdilik böyle idare ediyorum.

Benimki bosh. 2saat 55 dakikada yikiyor. Aynen bu da cok ciziyor. 1 saatlik programi da kullaniyorum. Pek guzel yikamiyor. Elde yikamanin yerini hic bir sey tutmuyor bence.

Ben oldum olası bulaşık yıkamayı sevmem. İstediğiniz kadar yemek yapayım ama arkamı siz toplayın derim, gülümserler. Ama iş yine bana kalıyor. Ondan annemin tabiriyle "çalışan akkızlar" candır.
Ev işleri benim için çok da içaçıcı değil. Ben tek kızım. Diğer iki kardeşim erkek. Zamanında babamın anneme yaptığı baskı sonucu "evin kızına iş öğretme" durumu bende haksızlık duygusu uyandırırdı hep. Sanırım onların olumsuz yansıması. Burçlara pek inanmasam da ikizler burcunun özelliklerini de taşıyorum bence. Ev işlerinden hoşlanananı görmedim. Ama 11, 5 ve 2.5 yaşlarında üç çocuk annesi olarak temiz, titiz ve pratik biri olma yolunda bayağı yol katettim. Evlilik ve çocuklar geliştiriyor bence insanı. Hayata farklı pencerelerden bakmayı öğretiyor. Umarım pencerelerimiz hep aydınlık olur.

benim de bosh 50 derece 3 saat 15 dakika ekonomik modda çizmeden yıkıyor. sadece bazen bazı şeyleri çıkarmamış olabiliyor.

bende ikizlerim ev işleri sevmeyendenim evliyim affedersin evim savaş alani

İyi akşamlar bugün iş çıkışı hemen yayla evine geldik oğlumla eşim işten daha geç çıkıyor onu bekliyoruz şu an yemeye oğlum öyle uykusunu çok kısa uyuduğu için maalesef hiç durmuyor kuduruyor sürekli bir şeyler istiyor o sebeple bugün bol bol kriz yaşadık ve krizleri çözmek biliyorsunuz her zaman normal zorlukta olmuyor mesela bugün kuru temizlemeden eşyaları almaya gittiğimde oyuncak istiyorum dedi ve yere yatıp yaklaşık 20 25 dakika yerde süründü “oyuncak istiyorum istiyorum “ diye
gelen geçen insanlar”
“ ama çok ayıp yaptığın, anneni üzüyorsun ,ben sana alayım bari oyuncak “ gibi gibi sözlerle karıştı teyzeler!
Oğlum Öfken geçince seni kucağıma alacağım biraz sakinleş böyle sakinleşmek istiyorsan kal dedim insanların hayatına gidiyor dakikalarca beni sevdiğine böyle bir şey olsa ben de seyrederdim ama en azından işte ben gideyim sen olunca kalayım sen niye böyle yapıyorsun falan filan diye karışmazdım neyseki çok şükür hallettik şimdi de parkdayız oğlum şu an ayaklarıma kum atıyor ben de yoruldum biraz oturuyorum

Bizden böyle dostlar
eşim geldikten ve yemekten sonra şöyle yarım saat kendime vakit ayırabilirsem tamamdır benim için gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…