- 25 Şubat 2014
- 899
- 1.705
- 133
Evet 1.000 dolar çok güzel bir birikim. Elecda daha önce bu şekilde para ayıramıyormuş hatta borçları varmış diye yazmıştı. Kendini bu konuda geliştirmesi çok güzel. Önemli olan hataları görüp, bu hatadan nasıl dönebilirim, nasıl iyileştirme yapabilirim diye azmetmek sanırım.Çok şanslısın elecda herşeyin ateş pahası olduğu bu zamanda 5000 tl birikime atabilmek artanlada herşeyin en iyisinden evinini ihtiyaçlarını giderebilmek ne güzel. çok imreniyorum sana biz günü geliyo 20 tl yi harcamaya korkuyoruz.
Evet 1.000 dolar çok güzel bir birikim. Elecda daha önce bu şekilde para ayıramıyormuş hatta borçları varmış diye yazmıştı. Kendini bu konuda geliştirmesi çok güzel. Önemli olan hataları görüp, bu hatadan nasıl dönebilirim, nasıl iyileştirme yapabilirim diye azmetmek sanırım.
Biz eşimle 4-5 aydır para biriktirebiliyoruz. Gelirimizin yüzde 10-15’i kadar birikim yapabiliyoruz. Geçen gün eşim bir arkadaşıyla konuşmuş, (maaşlarımız hemen hemen aynı) onlar toplam gelirin yüzde 50’sini biriktiriyorlarmış. Ki henüz bikaç yıllık evliler. Biz yeni evliyken sürekli borçluyduk.
Bizde ben tutumluyum eşim savruktur. Dedim hemen o arkadaşınla ailecek görüşmeye başlayalım, sen de arkadaşınla kanka ol, bakalım nasıl yapılıyor bu iş
Merhaba, bullet journalinizin markasını ve onu nereden aldığınızı öğrenebilir miyim?Ben bu ay yüzmeye başladım. Stilli yüzmek işi zormuş, senelerce yanlış yüzünce onu düzeltmek biraz zaman alacak galiba. Çocuklar çok daha kolay doğru ayak çırparken ben hep yanlış yapıyorum. Ama daha yolun başındayım.
İlk defa bir spora başlarken kendime hedef koydum ve bullet journalıma yazdım. Ekim sonuna kadar haftada iki gün yüzmeye gideceğim diye. Bi de aralıklı diyete başladım. Ağustos sonuna kadar devam ettireceğim. Akşam yemeğinden sonra birşey yemiyorum. Sabah kahvaltı yapmayıp öğle yemeğiyle ilk defa yemeye başlıyorum. Uzun süren açlık benim bünyeme iyi geliyor. Ramazan ayını sağlığım açısından çok rahat geçirdim. Migren ağrım sadece bir defa tuttu. Bi de hayvansal gıdaları azalttım. Bu yaz hafif yemeli ve sporlu geçecek inşallah...
Merhaba... kendim hazırlıyorum. Aylık plan, haftalık hedefler ve değerlendirme, günlük plan içeriyor. Defterimi 15 TL, markası deffter.Merhaba, bullet journalinizin markasını ve onu nereden aldığınızı öğrenebilir miyim?
Çok teşekkür ederim. Aslında birikime yeni başladım sayılır. Ocak ayına kadar bu miktarda iki tane ihtiyaç kredisi ödüyordum. Ayrıca kredi kartı da bir dünya geliyordu. Ocak ayında borçları kapattım ve kredi kartını iptal ettim. Şubattan beri de önce birikimi ayırıp kalan ile ayı geçirmeye çalışıyorum.Çok şanslısın elecda herşeyin ateş pahası olduğu bu zamanda 5000 tl birikime atabilmek artanlada herşeyin en iyisinden evinini ihtiyaçlarını giderebilmek ne güzel. çok imreniyorum sana biz günü geliyo 20 tl yi harcamaya korkuyoruz.
Çok geçmiş olsun canımelecda maşaallah bereketli olsun. Ne istediğini bilen israf etmeyen gerçekten İhtiyacını kalitelisini alıp sonuna kadar eşyanın izin hakkını veriyor olman büyük başarı seni gerçekten tebrik ve takdir ediyorum aslında hepimiz gelirimize göre senin gibi yani idareli ve iradeli olabilirsek bence 100 TL 200 TL gelirine göre 3000 TL 5000 TL 10.000 TL neyse birikim yapabiliriz
Kızlar ben bugün bayağı kötüyüm üşütmüşüm boğaz ağrısı sırt ağrısı bilmu etlerim ağrıyor maalesef doktora gittim ilaç yazdı hatta bir ara kötü oldum acile gittik serum yedim falan filan iyi gibiydim şimdi yine kötüleştim neyse çorbamı içtim ilaçımı aldm.Rabbim şifa versin cümlemize çünkü hastayken hiçbir şeyin anlamı da yok kıymeti de yok yani şu an çocuğumla bile ilgilenemiyorum mecbu parka götürmek durumundaydım ve kenarda oturuyorum düşse gideceklermanım yok neredeyse Rabbim hepimize şifa versin dualarda tane miyim onun dışında 1.03 gündür falan ibadetlerimde maalesef geç k kızlar ben bugün bayağı kötüyüm üşütmüşüm boğaz ağrısı sırt ağrısı bilmu etlerim ağrıyor maalesef doktora gittim ilaç yazdı hatta bir ara kötü oldum acile gittik serum yedim falan filan iyi gibiydim şimdi yine kötüleştim neyse çorbamı topladım iştemiş alışma olurum Rabbim şifa versin cümlemize çünkü hastayken hiçbir şeyin anlamı da yok kıymeti de yok yani şu an çocuğumla bile ilgilenemiyorum mecbu parka götürmek durumundaydım ve kenarda oturuyorum düşse gideceklermanım yok neredeyse Rabbim hepimize şifa Versin dualarınıza talibim
Ters askı yöntemini denemiştim ben de, sonradan giydiklerini sola asma yöntemini denedim. Giymediklerim sağda birikti. 3 ayda bir sağda bekleyenleri gönderdim.Günaydın, ben de tekrar çiftlikten alışveriş yapmaya başladım. Eşimle haftalık yemek listesi yaptık. Ona göre de sipariş verdik. Her hafta böyle yapacağız.
Bir şey öğrendim dün bir video izlerken. Kıyafetleri dolaba asarken kullandıklarımızın askısını ters şekilde asarsak bir süre sonra hiç kullanmadığımız kıyafetleri belirleyebiliriz. Böylece onları dolabımızdan çıkarabiliriz. Bugün ilk elemeyi yapacağım. Hiç sevmediğim ama bir gün giyerim kıyafetlerine elveda demem lazım. Kızımla yürüyüşe çıkıp kızılaya bağışlarız.
Temizlik için yardımcı bulamadım halen
Benim de birikim işleri Şubat ayından beri hız kazandı. Ondan önce biriktirdiklerimi kredileri ve kredi kartını kapatmak için kullandım.Evet 1.000 dolar çok güzel bir birikim. Elecda daha önce bu şekilde para ayıramıyormuş hatta borçları varmış diye yazmıştı. Kendini bu konuda geliştirmesi çok güzel. Önemli olan hataları görüp, bu hatadan nasıl dönebilirim, nasıl iyileştirme yapabilirim diye azmetmek sanırım.
Biz eşimle 4-5 aydır para biriktirebiliyoruz. Gelirimizin yüzde 10-15’i kadar birikim yapabiliyoruz. Geçen gün eşim bir arkadaşıyla konuşmuş, (maaşlarımız hemen hemen aynı) onlar toplam gelirin yüzde 50’sini biriktiriyorlarmış. Ki henüz bikaç yıllık evliler. Biz yeni evliyken sürekli borçluyduk.
Bizde ben tutumluyum eşim savruktur. Dedim hemen o arkadaşınla ailecek görüşmeye başlayalım, sen de arkadaşınla kanka ol, bakalım nasıl yapılıyor bu iş
Çok teşekkür ederim. Aslında birikime yeni başladım sayılır. Ocak ayına kadar bu miktarda iki tane ihtiyaç kredisi ödüyordum. Ayrıca kredi kartı da bir dünya geliyordu. Ocak ayında borçları kapattım ve kredi kartını iptal ettim. Şubattan beri de önce birikimi ayırıp kalan ile ayı geçirmeye çalışıyorum.
İşimden yana şanslıyım bence de ancak bu şekilde başlamadım tabi. 2002-2006 yarı zamanlı, 2006’dan da bu yana tam zamanlı çalışıyorum. Yaklaşık 5-6 yıldır iyi kazanıyorum. İlk işe başladığımda kiram 800 lira maaşım 650 liraydı:)
havaalani müdürüsünüz degilmi?Çok teşekkür ederim. Aslında birikime yeni başladım sayılır. Ocak ayına kadar bu miktarda iki tane ihtiyaç kredisi ödüyordum. Ayrıca kredi kartı da bir dünya geliyordu. Ocak ayında borçları kapattım ve kredi kartını iptal ettim. Şubattan beri de önce birikimi ayırıp kalan ile ayı geçirmeye çalışıyorum.
İşimden yana şanslıyım bence de ancak bu şekilde başlamadım tabi. 2002-2006 yarı zamanlı, 2006’dan da bu yana tam zamanlı çalışıyorum. Yaklaşık 5-6 yıldır iyi kazanıyorum. İlk işe başladığımda kiram 800 lira maaşım 650 liraydı:)
Çok teşekkür ederim cevabınız için ❤Merhaba... kendim hazırlıyorum. Aylık plan, haftalık hedefler ve değerlendirme, günlük plan içeriyor. Defterimi 15 TL, markası deffter.
Havaalanının içinde özel bir şirkette yönetici olarak çalışıyorumhavaalani müdürüsünüz degilmi?
ben burda okumuşum havalaninda çalıştığı biliyorum.
Bozukluklara kızım el koyup kendi kumbarasına atıyor:)elecda bozukluklari kumbara yapabilirsiniz.
biriktirip markete avm gidip kagit paraya çevirip birikimine atabilirsin.şahsen ben öle yapıyorum :)
Merhaba canım, arkadaşım sahibinden e ilan vererek buldu, deneyebilirsin istersen, kafasına yatanlara randevu verdiGünaydın, ben de tekrar çiftlikten alışveriş yapmaya başladım. Eşimle haftalık yemek listesi yaptık. Ona göre de sipariş verdik. Her hafta böyle yapacağız.
Bir şey öğrendim dün bir video izlerken. Kıyafetleri dolaba asarken kullandıklarımızın askısını ters şekilde asarsak bir süre sonra hiç kullanmadığımız kıyafetleri belirleyebiliriz. Böylece onları dolabımızdan çıkarabiliriz. Bugün ilk elemeyi yapacağım. Hiç sevmediğim ama bir gün giyerim kıyafetlerine elveda demem lazım. Kızımla yürüyüşe çıkıp kızılaya bağışlarız.
Temizlik için yardımcı bulamadım halen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?