- 25 Şubat 2014
- 899
- 1.705
- 133
Merhaba elecdacımÇok teşekkür ederimFaydalı olabildiysem ne mutlu bana:)
Instagram’de pasif hesap kullanıyorum. Şimdiye kadar hiç paylaşım yapmadım. Takip ettiğim bazı hesaplar var.
Bencede çok iyi bir fikirMerhaba elecdacımTam aklımdaki konu açılmış. Burda yaptığın paylaşımları (en başından beri) instagrama aktarmaya ne dersin? burada ben dahil bir çok kadının hayatına önemli katkıların oldu. İnstagramın etki alanı çok çok daha geniş, paylaşımların çok kaliteli ayrıca.
Benim instagram hesabım bile yok ama nedense bir kaç gündür bu fikir geliyor aklıma. Bi düşünür müsün ?
Yetenek dedikleri şey senin yaşadığın demekki ben de hiçbir şey çizemezdim oğlum sayesinde trafikteki renkli ışıkları olan araçları çizebiliyorum artık ama çalışarak tabii ki ben de yetenek sıfırMerhaba,
Hiç kursa gitmedim, gördüğüm her şeyi çizebiliyorum.
Nasıl bilmiyorum ama oluyor: )
ne güzel sade ve şıklar.
benim de;
2 yazlık spor ayakkabı
1 kışlık spor ayakkabı
1 çizme
1 kısa bot
1 oxford tipi ayakkabı
2 sandalet (biri topuklu biri daha alçak)
1 topuklu bot
1 çok yüksek ucu açık bir ayakkabı
en alttaki iki tanesini hiç giymiyorum. bunları elden çıkaracağım.
sandaletlerden biri ise (az topuklu olan, ayağımı burkmama neden oluyor, gerçek deri ve kaliteli bir ayakkabıydı 3. senesinde sanırım deri kısımları esnediği için ayağıma tam oturmuyor ve yürürken ayağımı incitiyorum, bu ayakkabımla da vedalaşacağız.
3 tanesini elden çıkarırsam 7 ayakkabım kalır.
Aaa bugün beytepedeyim hatta bu hafta hep burdayım yine fırsat bulursan öğle yemeği ısmarlarım :))
Spizella eski okulum
Ama icimde yaradir beytepe..
Cok aci bir sekilde ayrildim
Herhalde ziyarete bile gelemem
bırakmak zorunda mı kaldın?
Yaaa ne anlayışsız bir insanmış bölüm başkanı
Vardır bi hayır demek lazım galiba. Af çıkmıştı ya keşke dönseydin, yine olursa gel tamamla okulunu
Ben eğitim fakültesindeyim
Yaaa ne anlayışsız bir insanmış bölüm başkanı
Vardır bi hayır demek lazım galiba. Af çıkmıştı ya keşke dönseydin, yine olursa gel tamamla okulunu
Ben eğitim fakültesindeyim
Çok güzel bi yayla sen de çok güzel pozlamışsın. bol bol benim için de hava al.. ❤Herkese günaydın selamünaleyküm bu sabah yedi sularında uyandım ve kendimi dışarıya attım verimli rutinlerimden olan yürüyüş yapmayı beş birkaç aydır hayatımdan çıkarmıştım gibiydi bugün yeniden başlıyorum 40 dakikadır yürüyorum ve spor aletleri nde çalışıyorum gece boyunca oğlum çok huysuzdu pek uyumadı o yüzden ben de kaliteli bir uyku uyuyamadım “aman dedim zaten uyanıyorsun kalk kendini at dışarıya yat yat otur otur hiçbir şey olmuyor” o sebeple şu an yürüyüşteyim
bugün Yükseklisans dersim için Konya’ya gitmedim bir gün daha devamsızlık yapıyorum Çünkü gerçekten çok yoruldum neyseki dört hafta kaldı sonra bitiyor inşallah
Yaklaşık 10:12 gündür yayladayız yayla evimiz abimlerle annemlerin: bahçeli bir ev ve doğayla iç içe bir yer ,o yüzden her gün rutin olarak çocukları ormana götürüp orada etkinlikler yapmaya Çabalıyorum
bir gün su birikintisine taş attık, bir gün kozalak topladık, bir gün suluboya yaptık, bir gün yapraklardan koleksiyon yaptık vs gibi gibi etkinliklerimiz oluyor
topraktan geldiğimiz için midir bilmiyorum doğada olmak bana inanılmaz keyif ve huzur veriyor çocuklarla olmanın keyfini zaten hiç söylemiyorum.
Sizinle henüz çektiğim bir fotoğrafı paylaşmak istiyorum
Eki Görüntüle 2283245 Eki Görüntüle 2283246
Hepimiz için keyifli sağlıklı farkındalıkla geçen bir gün duasındayım..
aöf bitirmiş miydin.Evet
Sen hangi fakultedeydin
O donem cok ugrastim aç yolculuk yapar yada otobusten iner sinava kosardim bolum baskani sinavina bana kagit getirmez hic zahmet etme derdi yaptigim halde birakti ogrencinin tek isi olurmus calisamazmis
Rektore kadar ciktim ama adamcagiz ona kimsenin borusu otmez dedi
Birde kotu bir ani yasadim 3. Bir sahis bana yardim etmek isterken haddini asti. Su dunyada tek sırrımdır annem birak kizim ahirete kalsin hesabin isin var garanti is o okul sana cok sey katti dedi. Sonraki 1.5 yil cok guzel gecti en guzel yillarim ziyan olmamis oldu ne gezebiliyor ne program yapabiliyordum cok gezdim dolastim ani biriktirdim
Sonra aof okudum gecis vardi kaldirdilar ben okul konusunda cok sanssizim
Çok şanslısın elecda herşeyin ateş pahası olduğu bu zamanda 5000 tl birikime atabilmek artanlada herşeyin en iyisinden evinini ihtiyaçlarını giderebilmek ne güzel. çok imreniyorum sana biz günü geliyo 20 tl yi harcamaya korkuyoruz.Selamlar,
Maaşımı aldım. 1000 dolar alıp birikime attım. Mutfakta kırılan eksik parçalarımı tamamladım. Rossman’dan temizlik bezi ve sünger aldım. Ela’ya pony kostümü aldım doğum günü için.
Geçenlerde Frosch’un bulaşık makinesi tabletini almıştım. Çok beğendim. Naturalive yerine Frosch ile devam etmeye karar verdim. Hepsi burada’dan banyo ve mutfak temizleyicisi, bebek kıyafeti leke çıkarıcısı ve yer için genel temizleyicisi siparişi verdim. Onlar da geldikten sonra evde temizlik malzemeleri kapsamında epey bir düzenleme yapacağım.
Bugün iş günü. Ela hanım da benimle işe geldi:)
Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorumelecda maşaallah bereketli olsun. Ne istediğini bilen israf etmeyen gerçekten İhtiyacını kalitelisini alıp sonuna kadar eşyanın izin hakkını veriyor olman büyük başarı seni gerçekten tebrik ve takdir ediyorum aslında hepimiz gelirimize göre senin gibi yani idareli ve iradeli olabilirsek bence 100 TL 200 TL gelirine göre 3000 TL 5000 TL 10.000 TL neyse birikim yapabiliriz
Kızlar ben bugün bayağı kötüyüm üşütmüşüm boğaz ağrısı sırt ağrısı bilmu etlerim ağrıyor maalesef doktora gittim ilaç yazdı hatta bir ara kötü oldum acile gittik serum yedim falan filan iyi gibiydim şimdi yine kötüleştim neyse çorbamı içtim ilaçımı aldm.Rabbim şifa versin cümlemize çünkü hastayken hiçbir şeyin anlamı da yok kıymeti de yok yani şu an çocuğumla bile ilgilenemiyorum mecbu parka götürmek durumundaydım ve kenarda oturuyorum düşse gideceklermanım yok neredeyse Rabbim hepimize şifa versin dualarda tane miyim onun dışında 1.03 gündür falan ibadetlerimde maalesef geç k kızlar ben bugün bayağı kötüyüm üşütmüşüm boğaz ağrısı sırt ağrısı bilmu etlerim ağrıyor maalesef doktora gittim ilaç yazdı hatta bir ara kötü oldum acile gittik serum yedim falan filan iyi gibiydim şimdi yine kötüleştim neyse çorbamı topladım iştemiş alışma olurum Rabbim şifa versin cümlemize çünkü hastayken hiçbir şeyin anlamı da yok kıymeti de yok yani şu an çocuğumla bile ilgilenemiyorum mecbu parka götürmek durumundaydım ve kenarda oturuyorum düşse gideceklermanım yok neredeyse Rabbim hepimize şifa Versin dualarınıza talibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?