Herkese günaydın selamünaleyküm bu sabah yedi sularında uyandım ve kendimi dışarıya attım verimli rutinlerimden olan yürüyüş yapmayı beş birkaç aydır hayatımdan çıkarmıştım gibiydi bugün yeniden başlıyorum 40 dakikadır yürüyorum ve spor aletleri nde çalışıyorum gece boyunca oğlum çok huysuzdu pek uyumadı o yüzden ben de kaliteli bir uyku uyuyamadım “aman dedim zaten uyanıyorsun kalk kendini at dışarıya yat yat otur otur hiçbir şey olmuyor” o sebeple şu an yürüyüşteyim
bugün Yükseklisans dersim için Konya’ya gitmedim bir gün daha devamsızlık yapıyorum Çünkü gerçekten çok yoruldum neyseki dört hafta kaldı sonra bitiyor inşallah
Yaklaşık 10:12 gündür yayladayız yayla evimiz abimlerle annemlerin: bahçeli bir ev ve doğayla iç içe bir yer ,o yüzden her gün rutin olarak çocukları ormana götürüp orada etkinlikler yapmaya Çabalıyorum
bir gün su birikintisine taş attık, bir gün kozalak topladık, bir gün suluboya yaptık, bir gün yapraklardan koleksiyon yaptık vs gibi gibi etkinliklerimiz oluyor
topraktan geldiğimiz için midir bilmiyorum doğada olmak bana inanılmaz keyif ve huzur veriyor çocuklarla olmanın keyfini zaten hiç söylemiyorum.
Sizinle henüz çektiğim bir fotoğrafı paylaşmak istiyorum
Eki Görüntüle 2283245
Eki Görüntüle 2283246
Hepimiz için keyifli sağlıklı farkındalıkla geçen bir gün duasındayım..