listeyi gönderiyorum tahmini fiyatları da yanında yazıyor. inceleyip ben şunları alırım diyorlar başka birisi istediğinde listeden onları siliyorum.Liste vermek de güzel fikir fakat geleceklerin listeden aynı ürünü seçme ihtimali var. Bunun için nasıl bir çözüm buldunuz?
Çok teşekkür ederimValla idolümsünüz. Bendeki bazı şeylere farkına varmama sebep oldunuz bundan sonra hep sizi takip edeceğim.. İş konusunda, ev hayatı konusunda çok önemli şeyler paylaşıyorsunuz. Herhangi bir instagram sayfanız var mı bu tarz şeyler paylaştığınız sizi takip etmek isteriz?Yoksa da düzenli olarak burada yazıyorsunuz bence açmalısınız çok süper olur
Ne kadar faydalı bie uygulama olmuş. Sizi ailecek tebrik ediyorumlisteyi gönderiyorum tahmini fiyatları da yanında yazıyor. inceleyip ben şunları alırım diyorlar başka birisi istediğinde listeden onları siliyorum.
mesela bir kuzenim kardeşimin listesindeki tost makinesi, blender seti,kahve makinesi ve çaycısını aldı, teyzem liste istedi alınanların yanına kim almışsa ismini yazdım ki normalde siliyorum ama teyzem biraz gazla çalışır :) teyzemde bornoz takımı ve misafir için yorgan, yastık,nevresim ve battaniye aldı :)
MerhabaSelamlar,
Bugün benim için iş günü:)
İnternette Ela ile yapabilceğimiz aktivite araştırırken ebeveynli oyun havaları kursu buldum:)) Çok eğlenceli olur diye düşünüyorum.
Kurs Kızılay’da. Araba ile gitmek yerine otobüs+metro yaparız. Hem araba harici ulaşım yöntemlerine de aşina olur hem de eğlenceli vakit geçirmiş oluruz.
Teşekkürler. Hoş geldinizMerhaba
Ben de konuyu birkaç gün önce takip etmeye başladım. Çok faydalı bilgiler içeriyor, teşekkürler paylaşımlarınız için.
Kursun adı nedir? Eğlenceli bir aktiviteye benziyor. Sanıyorum kızlarımız da aynı yaşta.
HoşbuldumTabi ki, Hoş geldiniz aramıza
HoşbuldukTeşekkürler. Hoş geldinizEbeveynli Oyun Havaları diye geçiyor.
Bence çok güzel olmuş. Eline sağlık. Çiçek sulama ve banyoları yazıyorum ben mutlaka. Kızlardan birini yıkamayı unutuyorum veya çiçek suladığım zamanı:) Ben de Temmuz ayının genel randevu, buluşma, Ela’nın dersleri gibi konuları içeren aylık planı yaptım şimdi.Selamlar herkese,
elecda
Sayende sanırım başladım. Zamanla geliştiririm: )
Temmuz ilk haftası için yaptığımı ekliyorum. Geliştirici yorumlara talibim: )
Yazarken aklıma geldi, mesela çiçeklerimi öyle zamansız suluyordum ki, önce suladığım vakti unutup kafa yoruyordum. Şimdi onun bile düzeni olacak.
Gerçekten çok teşekkürler. Yazdım kurtuldum, yaptım kurtulacağım: )
Bence çok güzel olmuş. Eline sağlık. Çiçek sulama ve banyoları yazıyorum ben mutlaka. Kızlardan birini yıkamayı unutuyorum veya çiçek suladığım zamanı:) Ben de Temmuz ayının genel randevu, buluşma, Ela’nın dersleri gibi konuları içeren aylık planı yaptım şimdi.
Karakalem resim kursuna gitmek istiyorum ben debiraz da netten bakarak karalamalar yaptım: )
Biraz da göz zevkime hitap etsin dedim.
Temmuzu kuş bakışı da yaptım.
Aklıma geldikçe eklemeler yapacağım akşama.
Çok zevkli imiş. İnşallah devamını getirebilirim.
karakalem çizimi hoşuma gitti:)biraz da netten bakarak karalamalar yaptım: )
Karakalem resim kursuna gitmek istiyorum ben de
Çok güzel çizmişsin var mı eğitimin kuzu
karakalem çizimi hoşuma gitti:)
bende karalama yapıyorum kafama göre.
benim kafamda ajanda program yatti.
yemek listesini bi türlü ayarlayamadim totem tutmuyor
Çizim çok başarılı:)biraz da netten bakarak karalamalar yaptım: )
Çizim çok başarılı:)
yemek listesi iyi fikir aslinda.Teşekkür ederim.
Karakalem bana çok iyi geliyor.
Ben hiç yemek listesi yapmadım ama denemek istiyorum.
Belki akşama ne yapsam düşüncesinden kurtuluruz: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?