Popüler Konu Verimli Rutin

Selamlar,

Dün akşam mutfağı kontrol edemedim. Bugün sabahtan hallettim. Çocuk odalarını gözden geçirdim. Şimdi sizlere bir sorum var.

Kızların doğum günü yaklaştı. Temmuz sonu her ikisi için tek doğum günü yapmak niyetindeyim. Gelecek olan hediyeler beni tedirgin ediyor. Gereksiz bir sürü eşyanın alınması, sonra onlarla uğraşma sürecini, düşününce bile yoruluyorum.

Her ikisinin de yeterince kıyafeti var. İpek’e walker şeklinde olan yürüteçten alma niyetimiz var. Fiyatı 200 lira civarı. Yine Ela’da eksik olan ponylerini istiyor. Onlarda 160 civarı tutar. Şimdi ben misafirlere aranızda para toplayıp sadece bunları alın desem çok mu garip olur?

Bu arada bu teklifi sunmayı düşündüğüm kişiler arkadaş grubumuz ve toplam 7 kişiler. Kişi başı 50 lira gibi düşüyor.

Selamlar,

Dün akşam mutfağı kontrol edemedim. Bugün sabahtan hallettim. Çocuk odalarını gözden geçirdim. Şimdi sizlere bir sorum var.

Kızların doğum günü yaklaştı. Temmuz sonu her ikisi için tek doğum günü yapmak niyetindeyim. Gelecek olan hediyeler beni tedirgin ediyor. Gereksiz bir sürü eşyanın alınması, sonra onlarla uğraşma sürecini, düşününce bile yoruluyorum.

Her ikisinin de yeterince kıyafeti var. İpek’e walker şeklinde olan yürüteçten alma niyetimiz var. Fiyatı 200 lira civarı. Yine Ela’da eksik olan ponylerini istiyor. Onlarda 160 civarı tutar. Şimdi ben misafirlere aranızda para toplayıp sadece bunları alın desem çok mu garip olur?

Bu arada bu teklifi sunmayı düşündüğüm kişiler arkadaş grubumuz ve toplam 7 kişiler. Kişi başı 50 lira gibi düşüyor.

Öncelikle nice mutlu yılları olsun ikisinin de, sağlıkla huzurla insallah.

Bana böyle bir teklif gelse mutlu olurdum, ne alacağım diye düşünmek almaktan daha zor geliyor.
Eğer ki belli bir samimiyetiniz varsa bence dile getirebilirsiniz. Belli bir resmiyet varsa arada belki hoş karşılamayabilirler.

Selamlar,

Bizim iş yerindeki arkadaş grubumuz böyle durumlarda sadece para toplayıp şık bir zarfın içinde teslim ediyorlar.

Doğum günleri, bebek görmeler v.s. hep bu kural üzerinden gidiyor. Çok güzel bir uygulama :) Kesinlikle hediyeden daha tatlı oluyor onu harcamak :)

Selamlar,

Samimiyetinin olduğu ve nazının geçtiği kişiler ise neden garip olsun
Hem size gelen gereksiz hediyeler ile uğraşmayacaksın.
Arkadaşların ne alalım diye kafa yormayacak
Hem kızların ihtiyacı alınacak
Ayrıca 2 çocuk da olunca senin belirlediğin limitten daha yüksek bir meblağ ödemek zorunda kalmayacaklar
Bakarsın yeni bir adet olur her doğumgününde bu uygulamayı yaparsınız

Selamlar,

Bizde herkes kardeşimi arar çocukların ne ihtiyacı var sen bilirsin diye. Ben kardeşime liste veriyorum. Sizinde bir tık daha yakın olduğunuz arkadaşınız bu süreci iki taraf için de yönetebilir.

Kasımda kardeşimin düğünü var aynı şekilde beni arayanlara beğendiği eşyaların listesini veriyorum bütçesine göre içinden seçip alıyorlar.

Kızlarınıza hayırlı,sağlıklı yaşlar diliyorum.

Aranızda samimiyet varsa garip olmaz bence.
Biz geçen samimi bir arkadaşımıza,
ev hayırlamaya gidecektik iki arkadaş.
Neye ihtiyacı olduğunu sorduk.
Ev için bir ihtiyaç yok ama çocuklar paten istiyor,bütçenizi aşmazsa makbule geçer,
aşarsa birini alın dedi.
Ayak Numarasını da verdi çocukların.
Patenin birini ben,diğerini arkadaşım aldık.
Biz hediye aramadık,arkadaşımızın ihtiyacı görüldü,çocuklar mutlu oldu.
Bence gereksiz alışverişin önüne geçmek için gayet güzel bir fikir.

Ev için bir ihtiyaç yok ama çocuklar paten istiyor,bütçenizi aşmazsa makbule geçer,
aşarsa birini alın dedi.
Bende öyle bir şey olduğunda arkadaşlarım ben taniyorsa anlayışla karşılayabilir bende aynı şekilde doğum günün ve özel diğer günlerde

Bende öyle bir şey olduğunda arkadaşlarım ben taniyorsa anlayışla karşılayabilir bende aynı şekilde doğum günün ve özel diğer günlerde
Hediye alabilirim genelde hep öyle yapıyorum birinin düğünü veya herhangi bir doğum günü olduğunda mutlaka ihtiyaci olan birsey varmi diye sorarım yoksa kendim seçmeye çalışırım

:KK54:Merhaba Verimli Rutin ailesi:KK54:
Merhaba elecda.
Bu konu açıldığı zamandan beri düzenli olarak takip edip okuyorum. Hayatıma dokunduğunuz çok nokta oldu. Bu kadar zaman takip edip de bir teşekkür etmemek olmazdı. Neden bu güne kadar beklediğimi ben de bilmiyorum.:olamaz:
Beni de aranıza kabul eder misiniz ? Hepinize selamlar ve sevgiler :KK36:

Günaydın arkadaşlar;
Burada bahsi geçmişti dokun hisset kitaplarının. Dün kızıma internetten sipariş ettiğim kitap geldi. Çok hoşuna gitti.neredeyse tüm akşam oynadı ve resimlerle konuşmaya çalıştı.(8.5 aylık) Önerileriniz benim için değerli. Teşekkür ederim elecda elecda

Günlük rutinlerim içine kızımı her gün parka götürmek, 2 saat sadece anne-kız oyun oynamak gibi rutinlerimi ekledim. Görev olunca yapmak için çaba sarf ediyorum. Yoksa işten gelince akşam dışarı çıkmak işkence gibi geliyor, kızımla oynarken tv esiri oluyorum. Bu günler tekrar gelmeyecek. Özel zamanlarımızın olması gerek :)

Öncelikle nice mutlu yılları olsun ikisinin de, sağlıkla huzurla insallah.

Bana böyle bir teklif gelse mutlu olurdum, ne alacağım diye düşünmek almaktan daha zor geliyor.
Eğer ki belli bir samimiyetiniz varsa bence dile getirebilirsiniz. Belli bir resmiyet varsa arada belki hoş karşılamayabilirler.
Çok teşekkür ederim. Bu teklif bana gelse ben de çok mutlu olurdum. Oyuncak alsam aynısından var mı acaba diye düşünüyorum. Kıyafette beden problemi derken, çocuk doğum günleri için hediye alma işi beni de çok zorluyor.
Kızımın kreşten arkadaşlarının anneleri ile 2 senedir her ay buluşuyoruz. Samimiyetimiz ilerledi epey.

Bizim iş yerindeki arkadaş grubumuz böyle durumlarda sadece para toplayıp şık bir zarfın içinde teslim ediyorlar.

Doğum günleri, bebek görmeler v.s. hep bu kural üzerinden gidiyor. Çok güzel bir uygulama :) Kesinlikle hediyeden daha tatlı oluyor onu harcamak :)
Kesinlikle çok güzel bir uygulama. Ben de ev ve bebek görmesine altın ya da para götürüyorum ama çocuklar hediye görmek istediği için doğum günlerinde bunu yapamadım.

Samimiyetinin olduğu ve nazının geçtiği kişiler ise neden garip olsun
Hem size gelen gereksiz hediyeler ile uğraşmayacaksın.
Arkadaşların ne alalım diye kafa yormayacak
Hem kızların ihtiyacı alınacak
Ayrıca 2 çocuk da olunca senin belirlediğin limitten daha yüksek bir meblağ ödemek zorunda kalmayacaklar
Bakarsın yeni bir adet olur her doğumgününde bu uygulamayı yaparsınız
Keşke bu uygulamamayı her doğum gününe yapabilsek de, çocuğa ne alsam mutlu olur derdinden kurtulsak:)

Bizde herkes kardeşimi arar çocukların ne ihtiyacı var sen bilirsin diye. Ben kardeşime liste veriyorum. Sizinde bir tık daha yakın olduğunuz arkadaşınız bu süreci iki taraf için de yönetebilir.

Kasımda kardeşimin düğünü var aynı şekilde beni arayanlara beğendiği eşyaların listesini veriyorum bütçesine göre içinden seçip alıyorlar.
Liste vermek de güzel fikir fakat geleceklerin listeden aynı ürünü seçme ihtimali var. Bunun için nasıl bir çözüm buldunuz?

aşarsa birini alın dedi.
Çok teşekkür ederim. Kesinlikle gereksiz alışveriş oluyor. Herkesin aynı fikirde olmasına sevindim. Ben bu fikrimi bir açıklayayım herkese:)

:KK54:Merhaba Verimli Rutin ailesi:KK54:
Merhaba elecda.
Bu konu açıldığı zamandan beri düzenli olarak takip edip okuyorum. Hayatıma dokunduğunuz çok nokta oldu. Bu kadar zaman takip edip de bir teşekkür etmemek olmazdı. Neden bu güne kadar beklediğimi ben de bilmiyorum.:olamaz:
Beni de aranıza kabul eder misiniz ? Hepinize selamlar ve sevgiler :KK36:
Tabi ki, Hoş geldiniz aramıza :KK50:

Günaydın arkadaşlar;
Burada bahsi geçmişti dokun hisset kitaplarının. Dün kızıma internetten sipariş ettiğim kitap geldi. Çok hoşuna gitti.neredeyse tüm akşam oynadı ve resimlerle konuşmaya çalıştı.(8.5 aylık) Önerileriniz benim için değerli. Teşekkür ederim elecda elecda
Rica ederim. Kızınızın beğenmesine sevindim. Benim her iki kızım da severek oynadılar dokun ve hisset kitaplarla.

Selamlar Hanımlar,

Bugün eşimin diş randevusu vardı. Ela daha önce hiç diş doktoruna gitmediği için, biz de eşimle beraber dişçiye gittik. Kızımı muayene etti ve dişlerini güzel fırçaladığı için diş kolyesi ve diş şeklinde silgi hediye etti.

Oradan eşimin çalıştığı yere yakın olan avm’ye girdik. Ela’ya silgiyi düşürebileceğini, bana vermesini söyledim ama kabul etmedi. 10 dakika sonra silgi kayboldu tabi:işsiz:

Feryat figan ağlama seansından sonra, kendisini bu konuda uyardığımı, bundan sonra ya daha dikkatli olmasını ya da eşyalarını bana vermesini söyledim.

Sonra aklıma geldi. Eğer evdeki iki çantasını gönderirse, istediği Lol sırt çantasını alabileceğimi söylemiştim. Gittik aldık.

Bundan sonra her dışarı çıktığında, yanına çantasını alacak, eşyalarını elinde taşımak yerine çantasına koyacak ve böylece kaybetmeyecek. Çantasının içine cüzdan, ıslak mendil ve peçete koyduk. Umarım eşyalarının kıymetini bilme ve muhafaza etme işini bu vesile ile çözmüş oluruz

Selamlar Hanımlar,

Bugün eşimin diş randevusu vardı. Ela daha önce hiç diş doktoruna gitmediği için, biz de eşimle beraber dişçiye gittik. Kızımı muayene etti ve dişlerini güzel fırçaladığı için diş kolyesi ve diş şeklinde silgi hediye etti.

Oradan eşimin çalıştığı yere yakın olan avm’ye girdik. Ela’ya silgiyi düşürebileceğini, bana vermesini söyledim ama kabul etmedi. 10 dakika sonra silgi kayboldu tabi:işsiz:

Feryat figan ağlama seansından sonra, kendisini bu konuda uyardığımı, bundan sonra ya daha dikkatli olmasını ya da eşyalarını bana vermesini söyledim.

Sonra aklıma geldi. Eğer evdeki iki çantasını gönderirse, istediği Lol sırt çantasını alabileceğimi söylemiştim. Gittik aldık.

Bundan sonra her dışarı çıktığında, yanına çantasını alacak, eşyalarını elinde taşımak yerine çantasına koyacak ve böylece kaybetmeyecek. Çantasının içine cüzdan, ıslak mendil ve peçete koyduk. Umarım eşyalarının kıymetini bilme ve muhafaza etme işini bu vesile ile çözmüş oluruz
Valla idolümsünüz. Bendeki bazı şeylere farkına varmama sebep oldunuz bundan sonra hep sizi takip edeceğim.. İş konusunda, ev hayatı konusunda çok önemli şeyler paylaşıyorsunuz. Herhangi bir instagram sayfanız var mı bu tarz şeyler paylaştığınız sizi takip etmek isteriz? 😊 Yoksa da düzenli olarak burada yazıyorsunuz bence açmalısınız çok süper 👍 olur

Back