Popüler Konu Verimli Rutin

Elecda da tavsiye etmişti instagram sayfası var demişti Ankara’da olmayanlar için. Denediklerin hakkında yorularını paylaşır mısın?

me
merhaba rica etsem meal okumak istiyorum bende öneriniz nedir acaba.tşkler

Çok teşekkür ederim canım

Çok teşekkür ederim
Beyaz sire ve çay ağacı yağı karışımını ben de kullandım. Mutfak tezgahım akrilik olduğu için çay damlasa bile hemen müdahale edilmediğinde leke yapıyor. Temiz içerikli bir ürün arayışındayım ben de.

Ben de bu ay fısfıslı lofçalı sıvı aldım. Mobilyaların tozunu onunla alıyoruz ama mutfak tezgahında kullanımı bilemedim. Ben arap sabunun gıda ile teması meselesini bir araştırayım en iyisi:)

Canım ben beyondun ürünlerini çok severek kullanıyorum. Geçen ay mağazaya gidip makyaj biten makyaj ürünlerimin yerine alışveriş yaptım. Cusion kapatıcı, allık, rimel, ruj ve göz kalemi aldım. Makyaj ürünlerini de kesinlikle tavsiye ederim. Biten ürünlerin için mağazaya gitmene gerek yok, ig sayfasından sipariş veriyorsun, ücreti de eft yapıyorsun hemen gönderiyorlar.

Eki Görüntüle 2279471
elecda benim kullandığım bu havluydu
çocuk reonundan buldum demek ki o yüzden yumuşakmış :)

Eki Görüntüle 2279474
Bu da aklımdaki ürün düz sade hemde indirime girmiş.
Bu alttaki ürünü ben de beğendim internet sitesinden:) Dokunmadan almayayım dedim sonra. Bir de büyüklüklerini de kestiremiyorum ama Ankara’nın öbür ucuna gitmek de zor geliyor bir taraftan:)

Bu alttaki ürünü ben de beğendim internet sitesinden:) Dokunmadan almayayım dedim sonra. Bir de büyüklüklerini de kestiremiyorum ama Ankara’nın öbür ucuna gitmek de zor geliyor bir taraftan:)

70*40 cm olanlar ideal
gri ve kırmızı rengine ayrı tav oldum karar versem alacağım

Bu arada bugünden itibaren yüzde 30 indirime girmiş Ürünler canlar

yazlık ve kışık toplam kaç ayakkabınız var arkadaşlar? renkleri ve modellernasıl?
sürekli ayakkabım yetesiz hissi içindeyim bir sürü ayakkabıyla doldurdum evi, fikir almak istiyorum

Ben de bu ay fısfıslı lofçalı sıvı aldım. Mobilyaların tozunu onunla alıyoruz ama mutfak tezgahında kullanımı bilemedim. Ben arap sabunun gıda ile teması meselesini bir araştırayım en iyisi:)
arap sabununu masum görüyorum eskiden de kullanılırdı.. ama diğer karışımları nasıl olur bilemicim canım.. bilgiye ulaşırsan yazarsın teşekkürler:)

Merhaba herkese... Ramazan ayı başladı derken bitti, sonra iki haftalık bir tatil yaptık o da bitti. Kürkçü dükkanına geri döndük çok şükür.

Kızım anaokulunu bitirdi. Aynı okulun ilkokuluna başlayacak eylülde. Bu hafta babaanesinin evinde gündüzleri. Temmuz ayında kendi okulunda yaz okuluna başlayacak, iki ay devam edecek. Geçen yaz yazokuluna yazdırmamıştık ve çok sıkılmıştı evde. O yüzden bu sene gitmesine karar verdik. Kızlar ben İzmir’deyim ve yazlar İzmir’de oldukça zor ve sıkıcı geçiyor. Haftasonu denize gidiyoruz ama her zaman olmuyor tabii. Haftaiçi ne gündüz ne de akşam dışarı çıkılmıyor sıcaktan özellikle Ağustos ayında. Geçen sene tamamen eve tıkılıp kalmıştım, hatta evin salonuna diyebilirim. Çünkü sadece salonda klima var. Bu yaz bunu kırmak istiyorum. Bu sebeple öncelikle yatak odasına da klima almaya karar verdik. Böylece evde sadece salona mahkum kalmayacağız. Yazın gündüz gece klimasız oturulmuyor çünkü. Ben bu ay irobot alacaktım ama klima alıp onun taksidi bitince irobot almaya karar verdik. Bir de bugün yüzme kursuna kaydoldum. Haftada iki gün iş çıkışı gideceğim. Yüzme biliyorum ama stilli öğrenirim dedim. Maksat spor olsun. Harry potter serisine başlamıştım. Ona hız vermeyi düşünüyorum. Takip ettiğim yegane dizi The Handsmade Tale’in 3.sezonu başladı. Onu izlemeye başladım. Kızımla da yazı evde daha verimli geçirmek adına bir planlama yapacağım. Çok parçalı puzzle yapmak, vitray çalışması yapmak, bir akşam satrança ayırmak gibi düşünceler var kafamda. Havalar çok ısınmadan akşam parklara gidelim bol bol diyorum. Bu yaz benim 5. yazım olacak İzmir’de. biraz acemiliğime geldi ve dediğim gibi diğer yazlar özellikle haftaiçi akşamlar çok sıkıcı geçti. İnşallah bu sefer böyle olmasın. Plan yapalım plan candır

Maşallah okurken huzur buldum. Seviyorum sizin satırlarınızı okumayı

Selamlar,

Bugün evde temizlik var. Ela’yı işe getirdim. Yarın evdeyim. Checklistteki diğer konu başlıklarına bir göz atmak niyetindeyim bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…