Bir pazar sabahından günaydın. Vaktimiz ömrümüz rızkımız bereketli olsun inşaallah...
Saat 3.30 sularında kendiliğimden uyandım , ezan okundu, namaz kılayım derken , bir video izledim ve o video beni kamçıladı uyutmadı. Kalk sahihuban zaman geçiyor, sermayen tükeniyor, hazır ev ahalisi de derin uykudayken kendin için bir şey yap, şu hayatı yavaşlat ve kendine anlar oluştur.
Nasipmiş kalktım. 40 dk yürüdüm. Sonra Kur an meali okumaya koyuldum ve bir de ne göreyim yıllardır hüznünü yaşadığım bir konuda ayetin altında ayrıca bir hadisi şerif yer alıyor ve o söz benim o hüznüme çare oluyor. Ciddiye alınır bir süredir bu meal kitabımı kapatmıştım, demek ki o hadisi görmem için olgunlaşmam gerekmiş ve o asırlar öncesi efendimizin söylediği söz bana bu sabah müjdelenecekmiş. Şu an çok mutluyum. Şükürler olsun.
Herkese kendine ait müstakil zamanlar yaratmasını diliyorum .farkındalıkla geçen bir gün ve ömür nasip olsun
Ayrıca
elecda
uyanınca koca bardaktan su içme ritüeli senden geçti ... içtikçe anıyorım seni. Ha bir de temixlk bezleri konusunda bu kadar detay düşünmemişim onu fark ettim. Ben de elden geçirmeliyim