Popüler Konu Verimli Rutin

Tavsiyeler süper
Karar verilmiştir 2. Sini hafta sonu mutlaka alıyoruz :)

3.5 yaşında memnun kalacağıma eminim çünkü soru sorma boyutlarını aştı
Dinazorlar çok ilgisini çekiyor bu arada
Aynı zamanda tam günlü kreşe gidiyor
Sizin çocuğunuz kaç yaşındaydı

3.5 yaşında memnun kalacağıma eminim çünkü soru sorma boyutlarını aştı
Dinazorlar çok ilgisini çekiyor bu arada
Aynı zamanda tam günlü kreşe gidiyor
Sizin çocuğunuz kaç yaşındaydı
Benim kızımda 4 yaşında. Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ancak Ankara'da ki MTA müzesi dinazor sever çocuklar için muazzam bir yer. Yolunuz düşerse mutlaka uğrayın.Biz çok sık gidiyoruz. Benim kızım da çok seviyor dinazorları.

Bursada yaşıyoruz hızlı tren bursaya bir bağlansa inşallah gitmek çok istiyorum . Allah bağışlasın yavrularımızı

Günaydın :)

Ben gülmeyi ve güldürmeyi çok seven bir insanım. O yüzden genelde selamlarımda, hitaplarımda hep bir gülümseme vardır.

Sizlere de kocaman bir gülücükle günaydın demek istiyorum :)

elecda gerçekten iyi ki varsın.

Çevremizde o kadar çok bilgi var ki; fakat bunun hangisi bize uygun hangisi değil bilmeden herşeye sahip olma, herşeyi çocuklara verme derdine düşüyoruz çoğunlukla.

Aslında önemli olan bize neyin faydalı olabileceği.

Burada verdiğin örneklerle, gösterdiğin şeylerle tam da bu noktada destek oluyorsun.

Teşekkürler :)

Bu arada benim oğlum da 16 aylık olacak haftaya. O yüzden kitapları geriden takip ediyoruz :)

Aklında kalan, hatırladığın kadarıyla, bize de uygun olan kitap fikirlerini istiyorum.

Bu ara kitaplarla oldukça ilgili. Ama yırttığı için yeni kitap almaya kıyamıyorum. Aynı kitapları yapıştırıp toparlayıp okuyoruz :)

Günaydın
elecda canım bende geçen mucit pandadan senin paylaşmış olduğun bir iki ürünü aldım
puzzle ve oğlumun seveceği bir bir şekilli oyun
bir de kitap aldım
şimdilik sadece puzzle verdim
ilk gün pek sevmedi ama oynadıkça yapabildikçe hoşuna gitti

eğitici oyunlar konusunda daha programlı olup belli bütçeyi ayırmaya karar verdim
oyun hamuru en çok oynadığımız oyundu
eşleştirme kartlarını seviyor
onun hoşlandığı oyunları bulmak da bana çok keyif veriyor

Sana da kocaman gülümsemeli bir günaydın:))
Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim canım. Faydam olabiliyorsa ne mutlu bana.
Ben o dönem kumaş kitap almıştım. Her sayfasında farklı kumaş dokuları vardı. Bir de sayfalarını çevirdikçe şarkı söyleyen bir kitabı vardı. Dediğin gibi kağıt sayfalar ya yırtılıyor ya da ısıtılmaktan salya oluyordu:))
Bir de arka tarafı siyah-beyaz ön tarafı renkli büyük kalın kağıtlardan yapılma bir kart seti almıştım. Bütün hayvanları o kartlar sayesinde öğrenmişti. Bunları Eskişehir'de depoya gönderdiğim için marka bilgisi veremiyorum malesef canım.

Canım kızımda bazı oyunlara en başta mesafeli davranıyor sonrasında keyif almaya başlıyor. Biraz zorlanması önemli ancak çok zor olursa da vazgeçip tepki geliştiriyorlar.
Benim aylık en önemli bütçe kalemimi eğitici oyuncaklar ve çocuk kitapları oluşturuyor. 0-6 yaş dönemi çocuğa en fazla para harcamamız gerekiyor diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…