Tavsiyeler süperİyi akşamlar Hanımlar,
Yukarıda resmini yüklediğim ve memnun kaldığım üç üründen bahsetmek istiyorum.
1. Water Magic: Galt markasının bir ürünü. Ben mucit pandanın internet sitesinden almıştım ancak geçen gün D&R'da da gördüm. Sayfaları beyaz olan, kalemin içine su doldurup beyaz sayfaları boyadığınızda rengarenk şekliller çıkıyor. En güzel tarafı da sayfalar kuruyunca eski haline dönüyor ve tekrar boyayabiliyorsunuz. Yolculukta, misafirlikte etrafı boyayacak derdi olmadan çocuğun su ile resim yapabildiği güzel bir ürün.
2. Eğlen-Öğren: Yaş gruplarına göre ayrılan, iki bölümden oluşan bir sorular ve cevaplar ürünü. İlk sayfada sorular, bir arka sayfasında da cevaplar var. Soruların dikkat geliştirici olduğunu düşünüyorum. Bizim kızımla güzel vakit geçirdiğimiz bir ürün.
3. Hareketli Şehir: İş Bankası yayınlarının hareketli kitapları. 3-4 sayfadan oluşan ve içerisinde hareket eden parçalardan oluşan kitaplar serisi. İlk hareketli kitabını 2 yaş civarı almıştım. Hala severek içindeki hareketli parçalar ile oynuyor.
Umarım memnun kalırsınız. Çocuğunuz kaç yaşında?Tavsiyeler süper
Karar verilmiştir 2. Sini hafta sonu mutlaka alıyoruz :)
Benim kızımda 4 yaşında. Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ancak Ankara'da ki MTA müzesi dinazor sever çocuklar için muazzam bir yer. Yolunuz düşerse mutlaka uğrayın.Biz çok sık gidiyoruz. Benim kızım da çok seviyor dinazorları.3.5 yaşında memnun kalacağıma eminim çünkü soru sorma boyutlarını aştı
Dinazorlar çok ilgisini çekiyor bu arada
Aynı zamanda tam günlü kreşe gidiyor
Sizin çocuğunuz kaç yaşındaydı
Bursada yaşıyoruz hızlı tren bursaya bir bağlansa inşallah gitmek çok istiyorum . Allah bağışlasın yavrularımızıBenim kızımda 4 yaşında. Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ancak Ankara'da ki MTA müzesi dinazor sever çocuklar için muazzam bir yer. Yolunuz düşerse mutlaka uğrayın.Biz çok sık gidiyoruz. Benim kızım da çok seviyor dinazorları.
İnşallah en kısa zamanda bağlanır. Duanıza içten bir amin diyorum.Bursada yaşıyoruz hızlı tren bursaya bir bağlansa inşallah gitmek çok istiyorum . Allah bağışlasın yavrularımızı
Benim minnoş bi bebeğim olunca biraz zor oluyo ama denemekte fayda varSaati uzağa koyma tavsiyesi sana da gelsin
canım yeni okuyabildim, yazan ellerine sağlık, çok kıymetli bilgiler, favorilere ekledim
Lorentz canım senin de bu topikten faydalanacağını düşünüyorum.
dünyanın da gidişatı gösteriyor ki sorgulamadan kabul ettiğimiz doğrular, belki de sandığımız kadar doğru değil.
Ay minnoş bebek mi varBenim minnoş bi bebeğim olunca biraz zor oluyo ama denemekte fayda var
Sana da kocaman gülümsemeli bir günaydın:))Günaydın :)
Ben gülmeyi ve güldürmeyi çok seven bir insanım. O yüzden genelde selamlarımda, hitaplarımda hep bir gülümseme vardır.
Sizlere de kocaman bir gülücükle günaydın demek istiyorum :)
elecda gerçekten iyi ki varsın.
Çevremizde o kadar çok bilgi var ki; fakat bunun hangisi bize uygun hangisi değil bilmeden herşeye sahip olma, herşeyi çocuklara verme derdine düşüyoruz çoğunlukla.
Aslında önemli olan bize neyin faydalı olabileceği.
Burada verdiğin örneklerle, gösterdiğin şeylerle tam da bu noktada destek oluyorsun.
Teşekkürler :)
Bu arada benim oğlum da 16 aylık olacak haftaya. O yüzden kitapları geriden takip ediyoruz :)
Aklında kalan, hatırladığın kadarıyla, bize de uygun olan kitap fikirlerini istiyorum.
Bu ara kitaplarla oldukça ilgili. Ama yırttığı için yeni kitap almaya kıyamıyorum. Aynı kitapları yapıştırıp toparlayıp okuyoruz :)
Rica ederim canım.c
canım yeni okuyabildim, yazan ellerine sağlık, çok kıymetli bilgiler, favorilere ekledim
Canım kızımda bazı oyunlara en başta mesafeli davranıyor sonrasında keyif almaya başlıyor. Biraz zorlanması önemli ancak çok zor olursa da vazgeçip tepki geliştiriyorlar.Günaydın
elecda canım bende geçen mucit pandadan senin paylaşmış olduğun bir iki ürünü aldım
puzzle ve oğlumun seveceği bir bir şekilli oyun
bir de kitap aldım
şimdilik sadece puzzle verdim
ilk gün pek sevmedi ama oynadıkça yapabildikçe hoşuna gitti
eğitici oyunlar konusunda daha programlı olup belli bütçeyi ayırmaya karar verdim
oyun hamuru en çok oynadığımız oyundu
eşleştirme kartlarını seviyor
onun hoşlandığı oyunları bulmak da bana çok keyif veriyor
Hoş geldinizaynen yaa dolandirildim ben(
Selam canim. Adi hosuma gitti topigin. Hayatimi kolaylastiran, belli bir duzende gitmesini saglayan rutinleri severim. Icerigini tam olarak anlamak icin, firsat buldukca en bastan okuyacagim canim.