Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zor geliyordu ama sonradan baya çözdümzor dimi ya karışık geliyor bana
Bu kadar olur ne düşünürsem siz de yazıyorsunuz bugün :) bazanın altında öyle bekliyor. Hem gelinlik hem damatlık. Atsan atılmaz satsan satılmaz hesabı :) biraz tadilat gerekiyor işte birini bulsam vericem bende.Onlar gittikten sonra ev o kadar ferahlıyor ki...
Ben çeyizletin dışında gelinliğimi de verdim. Çok şükür gelinlik alamayacak durumda bir insana nasip oldu. O mutlu oldu ben de mutlu oldum.
Çok teşekkürler. Hoş geldinizKonuya bayıldım hepsini okudum ilgiyle takip edicem
Satınca yok pahasına gidiyor. Durumu olmayan bir gelin be damat bulup vermek en güzeliBu kadar olur ne düşünürsem siz de yazıyorsunuz bugün :) bazanın altında öyle bekliyor. Hem gelinlik hem damatlık. Atsan atılmaz satsan satılmaz hesabı :) biraz tadilat gerekiyor işte birini bulsam vericem bende.
Günaydın elecda ya süpersin canım çekmeceler dolap içleri herşey ne kadar ferah
eve gidince elime çöp poşeti alıp tüm mutfağı çöpe atacağım korkarım:))
kullanmadığım ama kıyamadığım çok eşyam var biliyorum
bana gaz lazım senin fotoğraflar ilaç gibi geldi
mesela buzdolabı magneti atmam lazım
gidilen yerlerden hediyelik de almışım
nasıl atacağım yaaaaa
Ben de hala sporu kafamda oturtamadım. Günlük hayatıma nasıl dahil edeceğimi bilemiyorum. Sabah daha erken kalkmaya üşeniyorum. Kalabalık spor salonlarından oldum olası haz etmem. O ortamda kendimi rahat hissetmiyorum. Yürüyüş severim ama hava soğuk bir yandan bir yandan da yürüyüş parkurunda veya yürüyüş bandında anlamsızca yürümek bana göre değil. Kendimi kafesinde dönüp duran hamster gibi hissediyorum. A noktasından B noktasına varmak istiyorum yürüyerek ama olmuyor.Günaydın :) güzel devam ediyor sürükleyici roman gibi :))
Benim ev düzeninde sıkıntı yok aynıyız. İnsan 40 yaşına gelince bazı şeyleri yoluna koymuş oluyor. Benim iki eksiğim var, spor birincisi. Bir zamanlar hem normal pilates hem de aletli pilates yaptım ama süreç içerisinde bıraktım. Sporun önemini kafamda oturtmam gerekiyor önce. İkincisi ürünler için hayvanlar üzerinde yapilan deneyler. Fikri biliyordum ama dikkat etmiyordum çok ayıp yapıyorum. Bu işe hemen el atacağım liste için teşekkürler. Kozmetikte kullandığım markalar var bir de bebeklerin bezi
Mutfaktan dünyayı attım ben de sonunda bu hale geldi. Anısı olan magnetler bence gayet buzdolabının üstünde kalabilir ancak aynı yere ait birden fazla magnet varsa onları elemeni, en çok hoşuna gideni muhafaza etmeni öneririm.Günaydın elecda ya süpersin canım çekmeceler dolap içleri herşey ne kadar ferah
eve gidince elime çöp poşeti alıp tüm mutfağı çöpe atacağım korkarım:))
kullanmadığım ama kıyamadığım çok eşyam var biliyorum
bana gaz lazım senin fotoğraflar ilaç gibi geldi
mesela buzdolabı magneti atmam lazım
gidilen yerlerden hediyelik de almışım
nasıl atacağım yaaaaa
Aynı benim düşüncem" herkes mağdur herkes haklı " derim ben deAma sorsan, herkes çoban yıldızı, herkes incitildi, herkes aldatıldı... Peki o zaman ‘İnciten kim, kim kırdı bunca insanı’, ‘Acaba sandığımız kadar temiz olmayabilir miyiz’? Bu soruları kendimize sorsak bile büyük bir adım bence..."
Teşekkürler ben de bir inceleyim.Ben de hala sporu kafamda oturtamadım. Günlük hayatıma nasıl dahil edeceğimi bilemiyorum. Sabah daha erken kalkmaya üşeniyorum. Kalabalık spor salonlarından oldum olası haz etmem. O ortamda kendimi rahat hissetmiyorum. Yürüyüş severim ama hava soğuk bir yandan bir yandan da yürüyüş parkurunda veya yürüyüş bandında anlamsızca yürümek bana göre değil. Kendimi kafesinde dönüp duran hamster gibi hissediyorum. A noktasından B noktasına varmak istiyorum yürüyerek ama olmuyor.
Hayvan deney içerikleri beni çok üzdü. Şu an makyaj malzemesi olarak Clinique ve Boby Brown'nın ürünlerini kullanıyorum. Gayet memnundum ancak bir daha almayacağım. "Tru Eco Beyond"diye bir marka var. Kore markası. ben daha önce ürünlerini kullanıp, memnun kalmıştım. Hayvanlar üzerinde deney yapmıyor. Elimdeki malzemeler bitince bu markanın ürünlerini kullanmak niyetindeyim. Ankara'da Ankamall'de mağazası var. Bir de "Body Shop" hayvanlar üzerinde deney yapmıyor. Onun makyaj ürünlerini hiç kullanmadım ama denenebilir.
Hoş geldinizBende takipteyim konuyu. Tesekkürler.