Popüler Konu Verimli Rutin

Bugünler geri gelmeyecek. Büyüdüklerinde biz istesek bile bizimle uyumayacaklar. Sürekli beraber yatılmadığı sürece sıkıntı yok bence:))

Bugünler geri gelmeyecek. Büyüdüklerinde biz istesek bile bizimle uyumayacaklar. Sürekli beraber yatılmadığı sürece sıkıntı yok bence:))
kesinlikle aynı düşüncedeyim çok tatlılar büyüdükleri zaman biz istesekte kendileri rahatsız olacak
ayrıca ''Annenin nefes verirken ağzından çıkan karbondioksit gazı çocuğunu teskin edecek bir etki oluşturur. Bu yüzden çocukların, kendi kendini sakinleştirme becerisine sahip olmadığı ilk yıllarında annesiyle yatması, annenin nefesinin çocuğun nefesine akması büyük önem taşır' der Kaliforniya Üniversitesinde yapılan bir araştırmanın sonucunda.'' diye bir yerde okumuştum çok mantıklı gelmişti . Oğlumu hep öptüm kokladım gerçekten sakin ve huzurlu bir bebeklik dönemi geçirdi

Yazdığını okuyunca aklıma geldi. Ben kızıma sarılıp uyurken eşim beni habire "Kızımın yüzüne karbondioksit veriyorsun. Yukarı doğru nefes al" diye uyandırırdı.

konunuz hayırlı olsun. okudum 25 sayfayı da bir solukta. kendime notlar aldım. İlk iş mutfağımdaki karışıklıktan kurtulmak olacak benim de ona karar verdim şimdilik:) elecda

konunuz hayırlı olsun. okudum 25 sayfayı da bir solukta. kendime notlar aldım. İlk iş mutfağımdaki karışıklıktan kurtulmak olacak benim de ona karar verdim şimdilik:) elecda
Mutfak karşılıklığı için diğer dolapların resimlerini de yükledim. Hoş geldiniz

Mutfak karşılıklığı için diğer dolapların resimlerini de yükledim. Hoş geldiniz

zaten mutfak resimlerine bayıldım en cok desem yeridir:) hele ki benim mutfağımda kullanmadığım parçası eksik kırılmış bardak takımlarından ve kullanmadığım kupa koleksiyonumdan sonra mutfağa iyice el atmak bana sart oldu :) ilk iş bu akşam mutfak düzeni :)

Bir kere o kalabalıktan kurtulunca bir daha o noktaya gelmemek için epey çaba sarf ediyor insan.

Yatılı Misafir Meselesi
Evlenmek üzereyken gerek annem gerek kayınvalidem kendilerine görev edinip, evimi yün yorganlar, dantelli havlular, eşarplar, patikler ile doldurmuşlardı.
Ben yüm yorgan sevmiyorum. Ağır, çok sıcak tutuyor ve temizliği şehir hayatında başlı başına bir dert.
Ütü yapmayı sevmiyorum ki bir de hiç işim gücüm yokmuş gibi havluların dantellerini ütüleyeceğim
Yeni eve geçmeden önce hiç kullanılmamış havluları, eşarp ve patikleri yeni evlenmek üzere olan ve çeyizi olmayan bir kıza gönderdim.
Yün yorganları da sahiplerine geri gönderdim.

English home'dan bir tane çift kişilik, bir tane de tek kişilik misafir için yorgan aldım. İkeanın yorgan için kutuları var. Onlardan aldım. Bir kutuya çift kişilik yorgan, 2 tane yastık, 1 tane çift kişilik nevresim koydum.
Diğerine de tek kişilik yorgan, 1 yastık ve nevresim takımı koydum.
Evde tek kişilik bir yatak var. Bir de tchibodan iki kişilik yer yatağı aldım. Bu yatak çok kullanışı, çünkü kutu gibi bir hal alıp kaldırılabiliyor.
Bunların hepsini antrede bir dolap var. Oraya yerleştirdim.
Görselleri paylaşıyorum

Bugün tam bunu düşünmüştüm :) bir dolap çeyizlik yorgan,yastık,battaniye dolu. Diğer çeyizliklerden bahsetmiyorum bile bir sandıkta onlar var. Ben de anneme çoğunu geri vermeyi düşünüyorum çok yer kaplıyorlar. Bir çoğunu evlendikten sonra geri verdim. Şimdi gene çoğunu vermek istiyorum.

Onlar gittikten sonra ev o kadar ferahlıyor ki...
Ben çeyizletin dışında gelinliğimi de verdim. Çok şükür gelinlik alamayacak durumda bir insana nasip oldu. O mutlu oldu ben de mutlu oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…