Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diyet tamam ama spor yapılsa bile sarkan ciltleri nasıl önüne geçeriz. Basen sıkılaştırıcı bir ürün var mı ? Sarkan kol etleri bazen çok çirkin duruyor. Bu sarkmaları önleyen bir krem veya ürün var mı...
Sarkmalar hemen hemen tüm annelerin sorunu. Ben extragel tavsiye ederim. Sonuçları harika ama biraz pahalı...
Lahana yağı ben kullandım faydasını da gördüm..Basen göbek ya da nerenizden şikayetci iseniz o bölgeye sürün ve streç film ile sarın bir saat bekletin ama bu arada mümkün ise ya kültür fizik yapın ya da yürüyüş.. Ben kültür fizik yaptım evde üstelik spor salonuna da gitmedim işe yaradı..
Şimdi 32 haftalık gebeyim Oğluşum gelsin annesinin kollarına sonra lahana yağına devam =)))
Nerede bulabiliriz bu yağı, eczanelerde mi aktarlarda mı, Allahım çeşit çeşit yağ var ve benim sorunum basenlerimde.
Aktarlarda var..Ben kullandım çok da memlun kaldım..
Çok pahalı mı arkadaşım ya ? Kiloları çok olan bir arkadaşım var sanırım ona baya almamız gerekecek. Yarım kiloluk şişlşlerde satılıyor mu ve sen nasısl uyguluyorsun? Sürüp geçiyor musun?