herkese oncelıkle merhaba. bır dert mı bu bılmıyorum ama benı cok rahatsız edıyor ınanın. konuyu soyle açıklıyayım. ınsanlarla oturup konusurken yanı herkesle degılde daha once sinir oldugum yada davranıslarından hoslanmadıgım kişilerle muhabbet ederken onların soyledıgı seylere konusma esnasında cevap veremıyorum. ama sonra temızlık yaparken gece uyumadan once veya otururken falan aklıma gelıyor ben nıye bunun cevabını verıpte dersını vermedım o kısıye dıye kendı kendımı yıyıp bıtırıyoruım. ornegın gecenlerde arkadaslarca hıc sevmedıgımız ısyerındekı bı arkadas geldı normal konusuyoruz. sen tatıle mı gıttın amelıa dedı amma kararmıssın dedı. bende yoo dedım kendım boyleyım. halbukı konusurken bıze yalanları sıralayan gıydıgı kıyafetler herkesın dılınde olan ve hıc yakışmayan bır tıp. ona cevap veremedım dogru duzgun.
bu sadece bır ornek. boyle seyler cok oluyo. ama anneme babama bana yakın kısılere cat cat cevap verıyorum.
aslında sormak ıstedıgım bunun cozumu bu mu olmalı yanı cat cat cevap vermek mı? yanı karsındakı kısının canını acıtmak mı? cunku hıc bır zaman ıyılık gormedıgım ınsanlar oluyor bu kısıler ve ben onlara hep hoşgoruluyum her yerde selam verıp hos davranırım. yada onlara duzgunce acık yureklılıkle bır seylerı anlatmak mı? ama bu acık yureklılık her zaman ıse yaramıyor sızde bılırsınız kı...
umarım derdımı anlatabılmısımdır .... cevaplarınız beklıyorum cok tesekkurler sımdıden...