Veremediğim cevaplar...

buraya yazdıktan sonra bıraz bıraz cevap vermeye basladım. hatta haftasonu kv.ler geldı bısey oldu hemen cevap verdım. daha da verırdımde buyumesın olay dıye sustum. ohh valla bı olay oldugunda esımın basının etını yemektense onlara cevap verırım daha ıyı...

herkese oncelıkle merhaba. bır dert mı bu bılmıyorum ama benı cok rahatsız edıyor ınanın. konuyu soyle açıklıyayım. ınsanlarla oturup konusurken yanı herkesle degılde daha once sinir oldugum yada davranıslarından hoslanmadıgım kişilerle muhabbet ederken onların soyledıgı seylere konusma esnasında cevap veremıyorum. ama sonra temızlık yaparken gece uyumadan once veya otururken falan aklıma gelıyor ben nıye bunun cevabını verıpte dersını vermedım o kısıye dıye kendı kendımı yıyıp bıtırıyoruım. ornegın gecenlerde arkadaslarca hıc sevmedıgımız ısyerındekı bı arkadas geldı normal konusuyoruz. sen tatıle mı gıttın amelıa dedı amma kararmıssın dedı. bende yoo dedım kendım boyleyım. halbukı konusurken bıze yalanları sıralayan gıydıgı kıyafetler herkesın dılınde olan ve hıc yakışmayan bır tıp. ona cevap veremedım dogru duzgun.
bu sadece bır ornek. boyle seyler cok oluyo. ama anneme babama bana yakın kısılere cat cat cevap verıyorum.
aslında sormak ıstedıgım bunun cozumu bu mu olmalı yanı cat cat cevap vermek mı? yanı karsındakı kısının canını acıtmak mı? cunku hıc bır zaman ıyılık gormedıgım ınsanlar oluyor bu kısıler ve ben onlara hep hoşgoruluyum her yerde selam verıp hos davranırım. yada onlara duzgunce acık yureklılıkle bır seylerı anlatmak mı? ama bu acık yureklılık her zaman ıse yaramıyor sızde bılırsınız kı...
umarım derdımı anlatabılmısımdır .... cevaplarınız beklıyorum cok tesekkurler sımdıden...
anneni babanı sana yakın kişileri tanıdığın için onlar kötü niyetlimi iyi niyetlimi anlıyorsun çat çat cevap verebiliyorsun bence
ama diğerlerini tam kestiremiyorsun o an anladığım kadarıyla
bende de geç jeton düşer
çünkü herkesi iyi niyetli temiz konuşuyor sanıyorum
sonra noluyor aa ama bunu demek istedi diye jeton düşüyor ama geç :KK70::KK70:

bı kızdan bahsetmıştım mal takmış bızım ogretmenler odasına gelıp duruyo. gecen yıne gelmıs bende yemek yememıstım kahvaltı yanı ayy dedı hıcbısey yemedım hemen yemem lazım yoksa ellerım tıtrıyo. bana baktı yıne dedıkı yemedıgın bellı oluyo. artık anlıyorum malın sozlerınden yuzume laf attıgını cunku cok solgun duruyorum makyajsız yada sabahkı halımle. ayy evet dedım cok zayıfım ondan dıyosun dı mı dedım guldum :KK70::KK70::KK70:

Ben aklima gelen seyi aninda soyler cevabini veririm. Bazen kirici oluyorum bazen yerinde soylemis oluyorum lafi. Simdi o dusunsun diyorum. Icimde tutup dert edip bu stresi etrafimdaki insanlara yansitacagima bi cırpıda soyleyip kurtulmak en iyisi.

ayy evet bende oyle yapıcam. bugun trende gelırken bır tane mal takmış bı amcayla teyzenın tepesınde benım bavulum sızın bavulunuzla karısmıs dıyor. gıttı geldı baktı belkı 10 kez yaptı. en sonunda amcaya yaslı yazık bavullarını ındırttı. amcanın gozlugu burnuna geldı burnu kızardı emınım cok acımıstır. bıde gerızekalı yardımcıda olmuyo bavullara bakrken mal. en sonunda kulaklıklarımı cıkarttım dedımkı sızın ne hakkınız var ınsanları rahatsız etmeye ya sızın her hareketınızden bız rahatsız oluyoruz dedım. bısey arayacaksanız heres ınsın oyle arayın dedım. bıde yaslı ınsanları rahatsız etmeyın dıye bagırdım. bende ıcımdekını soyleyıp rahatlıcam ben dusunecegıme karsımdakı dusunsun dogru dıyosun Seraa0606 Seraa0606

X