Veremediğim cevaplar...

Ben öyle durumlarda öyle sakince karsilik veremem. O yüzden susmayi tercih ederim ilk zamanlar.
Sonra Izlemeye alirim o kisiyi..eger devam ediyorsa direk agir konusurum sonra butun ipleri koparirim..birdaha görüsmem.

Öyle miymiy karsilikli laf sokmalari hic sevmiyorum. Öyle insanlarla muhatap olamam bir kere.
Acayip samimiyetsiz bos insanlar cunku öyleleri..

Son düzenleme:
sapsik58 sapsik58 evet aslında benım yapmak ıstedıgım tamda bu durup düşünmesı bana cevap verememesı. oyle mahalle agzıyla konusmak degıl yanı yoksa sacını basını yolarımda mılletı dertten kurtarırım ama tarzım degıl :KK70:
neyse demek ıstedıgım sadece bu kıza degıl yanı genel olarak boyle olma ıstıyorum. sınırlerımı bır kenara bırakıp sakınce cevap vermek ıstıyorum...

Son düzenleme:
doux doux aslında bı köşede sıkıstırıp senın derdın ne benımle dıyeblırım. benı sıkstırmaya calısşıyo resmen hıccccte umrumda olmaz aslında cunku koskoca ısyerınde bı arkadası yok...

bende sevmıyorum laf sokanları arkadan konusanları nefret edıyorum nefrettttt!!!!!!

Aklıma bunu getirdiniz :)

Hahah:KK48:
Bu bazen benim başıma da geliyor yahu
Ben cevap veriyorum ama keşke öyle değil de şöyle cevap verseydim, şunu söyleseydim diyorum.:eek:

Acaba bu neyden kaynaklı ben de merak ediyorum doğrusu?
:KK64:

Hahah:KK48:
Bu bazen benim başıma da geliyor yahu
Ben cevap veriyorum ama keşke öyle değil de şöyle cevap verseydim, şunu söyleseydim diyorum.:eek:

Acaba bu neyden kaynaklı ben de merak ediyorum doğrusu?
:KK64:
benım neden oyle olmuyor benımde olsun ıstıyorum:mad:

Bazen laf cuk yerini buluyor. .:eek:
bende olmuyor malesef:KK35::KK35:

eğer susar sabredersen,derecen yükselir.İşin gücün rast gider.Bir zaman sonra görürsün ki,seni hangi yönden incitmişlerse , seni kıran daha beter olur.Bununlada kalmaz, şimdi karasın diyenler yarın beğenirler.Bunlar ancak sabırla olan şeyler.yoksa iki kuruşluk insana cevap vermişin ne olacak,anlık sinirini atacaksın.sen doğru olanı yapıyorsun.
Susmak eziklik değildir,bilakis Haklısın ve Allah senin yanında,daha ne olsun.ne demiş Mevlana;
Suskunluğum Asaletimdendir Her Lafa Verecek Cevabım Var Lakin Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye, Birde Söyleyene Bakarım Adammı Diye !

eğer susar sabredersen,derecen yükselir.İşin gücün rast gider.Bir zaman sonra görürsün ki,seni hangi yönden incitmişlerse , seni kıran daha beter olur.Bununlada kalmaz, şimdi karasın diyenler yarın beğenirler.Bunlar ancak sabırla olan şeyler.yoksa iki kuruşluk insana cevap vermişin ne olacak,anlık sinirini atacaksın.sen doğru olanı yapıyorsun.
Susmak eziklik değildir,bilakis Haklısın ve Allah senin yanında,daha ne olsun.ne demiş Mevlana;
Suskunluğum Asaletimdendir Her Lafa Verecek Cevabım Var Lakin Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye, Birde Söyleyene Bakarım Adammı Diye !
haklısınız ama istemıyorum bana bu kadar yuklenılsın. bırde sonradan kendımı yıyıp duruyorum baskalarına sınırlenıp aılemden alıyorum hıncımı...

Bazi insanlara ne derseniz deyin nasil agzinin payini verdim diye dusunedurun, sacma sapan laf sokmalarindan, alayci tavirlarindan kurtulmak kolay olamayabiliyor.

Bu kendine saygi duydurmayi becerememk gibi bir sey degil.
Bazilari boyledir.

Eger cok rahatsizsaniz ve illa bir cevap vermek istiyorsaniz o dusundugunuz gunlerde bir daha olursa sunu derim diye dusunun.
Hem de zevk verir bazen :)

evet oyle ıcımden dıyorum soyle boyle ama yuzune bakınca soyleyemıyorum. ıcımden sadece kendımle kalınca beynımı kemırıyo sankı düşünceler. şüphe etmeye başladım kendımden. ruhsal sorunlarım mı var dıye ? ne yapabılırım bu konuda ???

ama bu soruya bu cevap verilir ki zaten, belliki biraz kararmış görmüş sizi, malum yaz ayındayız, normaldir
yok cevabı bu degıl bak cevabı vereyım

benım bu dogal bronzlugum cicim. mıllet benım gıbı olabılmek ıçın mılyarlar harcıyorlar bılıyosun ki :KK48::KK48:

ama tabı iş işten gectı :KK53:

yok cevabı bu degıl bak cevabı vereyım

benım bu dogal bronzlugum cicim. mıllet benım gıbı olabılmek ıçın mılyarlar harcıyorlar bılıyosun ki :KK48::KK48:

ama tabı iş işten gectı :KK53:
onun kötü niyetle söylediğini düşünüyorsanız evet cevap yukardaki, ama kötü niyetle söylemediyse.

bence nıyetı kotu. çünku bu yaptıgı bana karsı alenen yaptıgı ıkıncı olay. alanen olamayanlar ıse gorunce selam vermemek, taaaa gözunun ıcıne bakınca aa ben selam verınce selam vermek gıbı... daha sıralabılırım...

Konu sahibi bende snn gibiyim maalesef :KK43:
Uykularim kacar bu yuzden,hele ki esimin bazi akrabaları var öyle çiğ laflari var ki,küçük büyük hepsi öyle,bnm ailem yetiştirilme tarzim tam tersi,o yuzden hep altta kalıyorum,sonrasinda da kendimi yiyorum :KK43:
Varsa bi caresi bende alayim :) o anda tutuluyorum sanki.

ayy onları hiç deme :KK43: eşimin aılesıyle şokları bende yaşadım dan dan sozler soylenır ben dumur olmaktan cevap vermeye fırsatım kalmaz ama zamanla pişicez sanırım :KK43:

Bn valla kendimi bildim bileli boyleyim :KK43: degisecegim yok,hep bi dahakine bi dahakine diyorum ama yok...

ya aslında bende boyleyım. ustte bır arkadas gozune buyuttugun ıcın oyle yapıyorsun demıstı. belkıde onun ıcındır gercekten @hamelnanur

X