kontrolsüz güç, güç değildir de ablanabırde ablam bana gucsuzsun dedı ya taktım bu gucsuzluk meselesınenasıl guclu olunur? aglamak gucsuzluk mu? duygusallık bana gıore. zaten aglamıım desemde her yerde aglıyorum. en olmadık yerlerde bıle...
aslında safa yatmak bazen işe yarıyor. ama ben karsımdakını mat etmek ıstıyorum. korksun bana bırdaha saygısızca bırsey soyleyemesın ıstıyorum. cevap vermeyınce altta kaldıgımı hıssetsın ıstemıyorum kı amaBence cevap vermemen güzel. Ben de senin gibiyim, ortamdan ayrıldıktan sonra keşke şunu söyleseydim de ağzının payını verseydim gibisinden düşünürüm. Ama cevap vermemek safa yatmak daha güzel ve zevkli oluyor. Sen cevap vermeyince altta kaldıgını sanıyorlar ama aslında öyle degil.
Ağlamak güçsüzlük değil bence. Ben de rahatlamak için ağlarım. Özellikle sinirlendiğimde ağlamaktan başka bir şey rahatlatmıyor beni.
benımkı kontrolsüz guc ama kontrol edemıyorum aglıyorumkontrolsüz güç, güç değildir de ablana
herkese oncelıkle merhaba. bır dert mı bu bılmıyorum ama benı cok rahatsız edıyor ınanın. konuyu soyle açıklıyayım. ınsanlarla oturup konusurken yanı herkesle degılde daha once sinir oldugum yada davranıslarından hoslanmadıgım kişilerle muhabbet ederken onların soyledıgı seylere konusma esnasında cevap veremıyorum. ama sonra temızlık yaparken gece uyumadan once veya otururken falan aklıma gelıyor ben nıye bunun cevabını verıpte dersını vermedım o kısıye dıye kendı kendımı yıyıp bıtırıyoruım. ornegın gecenlerde arkadaslarca hıc sevmedıgımız ısyerındekı bı arkadas geldı normal konusuyoruz. sen tatıle mı gıttın amelıa dedı amma kararmıssın dedı. bende yoo dedım kendım boyleyım. halbukı konusurken bıze yalanları sıralayan gıydıgı kıyafetler herkesın dılınde olan ve hıc yakışmayan bır tıp. ona cevap veremedım dogru duzgun.
bu sadece bır ornek. boyle seyler cok oluyo. ama anneme babama bana yakın kısılere cat cat cevap verıyorum.
aslında sormak ıstedıgım bunun cozumu bu mu olmalı yanı cat cat cevap vermek mı? yanı karsındakı kısının canını acıtmak mı? cunku hıc bır zaman ıyılık gormedıgım ınsanlar oluyor bu kısıler ve ben onlara hep hoşgoruluyum her yerde selam verıp hos davranırım. yada onlara duzgunce acık yureklılıkle bır seylerı anlatmak mı? ama bu acık yureklılık her zaman ıse yaramıyor sızde bılırsınız kı...
umarım derdımı anlatabılmısımdır .... cevaplarınız beklıyorum cok tesekkurler sımdıden...
ben o anda dut yemiş bülbül gıbı oluyorum. sonradan aklıma gelıyo. o anda gelse verıcemde....Benim de oluyor bazen. Ama genelde aklıma gelmiyor o an. Aklıma gelse içimde tutmam
dogru dıyosunuz annem babam canlarım benım. sonradan pişman olup özur dılıyorum ama ne kadar değiştirmeye çalışsamda huyum olmus artık. ama yıllar gectıkce azaltmaya calıştım annme babama cıkışlarımı ama hala var. dıger ınsanlarada verıcem agızlarının payınıannene babana yakınına çat çat cevap veriyorsan onlarada cevabını ver, sen bence onları gözünde büyütüyorsun o yüzden cvp vermiyorsun ama bence annene babana cevap verme sus ama onlara hakkı olan cvp neyse ver, tartış demiyorum güzel uslupla cevabını ver
bende karar verdım verıcem cevaplarını artık söz sızeBende senin gibi sayilirim kismen, kismen diyorum cunku ayni kisiden ikinci kez ayni lafi duydugumda cevabi yapistiriyorum :) inan o anda ben bile hayret ediyorum kendime :) kirici olmak guzel diil ama bazi insanlarda hak ediyor inan! !
gomecek bı kac sey var elımde gerızekalıyı ama tuttum kendımı ınankı 1-2-3...
4. olmayacak kesınlıkle