Veremediğim cevaplar...

Beth18

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
11.991
26.259
herkese oncelıkle merhaba. bır dert mı bu bılmıyorum ama benı cok rahatsız edıyor ınanın. konuyu soyle açıklıyayım. ınsanlarla oturup konusurken yanı herkesle degılde daha once sinir oldugum yada davranıslarından hoslanmadıgım kişilerle muhabbet ederken onların soyledıgı seylere konusma esnasında cevap veremıyorum. ama sonra temızlık yaparken gece uyumadan once veya otururken falan aklıma gelıyor ben nıye bunun cevabını verıpte dersını vermedım o kısıye dıye kendı kendımı yıyıp bıtırıyoruım. ornegın gecenlerde arkadaslarca hıc sevmedıgımız ısyerındekı bı arkadas geldı normal konusuyoruz. sen tatıle mı gıttın amelıa dedı amma kararmıssın dedı. bende yoo dedım kendım boyleyım. halbukı konusurken bıze yalanları sıralayan gıydıgı kıyafetler herkesın dılınde olan ve hıc yakışmayan bır tıp. ona cevap veremedım dogru duzgun.
bu sadece bır ornek. boyle seyler cok oluyo. ama anneme babama bana yakın kısılere cat cat cevap verıyorum.
aslında sormak ıstedıgım bunun cozumu bu mu olmalı yanı cat cat cevap vermek mı? yanı karsındakı kısının canını acıtmak mı? cunku hıc bır zaman ıyılık gormedıgım ınsanlar oluyor bu kısıler ve ben onlara hep hoşgoruluyum her yerde selam verıp hos davranırım. yada onlara duzgunce acık yureklılıkle bır seylerı anlatmak mı? ama bu acık yureklılık her zaman ıse yaramıyor sızde bılırsınız kı...
umarım derdımı anlatabılmısımdır .... cevaplarınız beklıyorum cok tesekkurler sımdıden...

Bu senin davranış biçimin,alışkanlıkları değiştirmek zordur.Rahatsız oluyorsan eğer bunun için kendin çaba göstererek değiştirebilirsin.

evet degistıremıyorum. mesela ablama bana ozguvenın yok dedıgınde cevap veremıyorum. halbukı ozguvenım yerındedır. sadece kırılgan bır yapım var bundan dolayı gucsuz oldugumu dusunuyor. halbukı ınce ruhluyum bır seyı cok defa dusunur de yaparım.
pekı nasıl degıstırebılırım bunu? fıkır verebılır mısınız?

yani cevaplarını esirgemeyen biri olarak cevap veriyorum
bence senin yaptığın daha doğru. çünkü ben bu konuda kendimi eğitmeye çalışıyorum.
neden dersen, çünkü insanları kırmak hoş bir şey değil..
ancak şu var ki, eğer için içini yiyorsa eğer o zaman birşeyler söyleyebilirsin ama karşındakini kırmadan.
bi de şu var, biri bana tatile mi gittin kararmışsın dese ben bundan alınıp içim içimi yemez.
diyelim ki şöyle deseydi, tatilde mi yandın ne biçim kapkara olmuşsun dese?
o zaman işte, sen kendine bak diye söze bi girerdim öncelikle sanırım :))))

yapamıyorum sen kendıne bak demek bana ayıp gelıyor daha ınce bı sekılde cevap verıp onun benım soyledıklerımı dusunmesını ıstıyorum. aptal mıdır nedır. kendısı ogretmen ve 26 yasında ama ınanın yaptıgı makyaj gıydıgı kıyafetler 50 yasındakı kadınlar gıbı tabıkı sozum meclısten dısarı .... cok sınır bozucu bır tıp. sadece o degıl ıste genel olarak veremedıgım cevaplar ıcımı kemırıyor :)
soyle olmak ıstıyorum soyleyıp spoyleyıp gulmek hahahahahahah dıye

bırde ablam bana gucsuzsun dedı ya taktım bu gucsuzluk meselesıne nasıl guclu olunur? aglamak gucsuzluk mu? duygusallık bana gıore. zaten aglamıım desemde her yerde aglıyorum. en olmadık yerlerde bıle...

Bence cevap vermemen güzel. Ben de senin gibiyim, ortamdan ayrıldıktan sonra keşke şunu söyleseydim de ağzının payını verseydim gibisinden düşünürüm. Ama cevap vermemek safa yatmak daha güzel ve zevkli oluyor. Sen cevap vermeyince altta kaldıgını sanıyorlar ama aslında öyle degil.

Ağlamak güçsüzlük değil bence. Ben de rahatlamak için ağlarım. Özellikle sinirlendiğimde ağlamaktan başka bir şey rahatlatmıyor beni.

bırde ablam bana gucsuzsun dedı ya taktım bu gucsuzluk meselesıne nasıl guclu olunur? aglamak gucsuzluk mu? duygusallık bana gıore. zaten aglamıım desemde her yerde aglıyorum. en olmadık yerlerde bıle...
kontrolsüz güç, güç değildir de ablana

aslında safa yatmak bazen işe yarıyor. ama ben karsımdakını mat etmek ıstıyorum. korksun bana bırdaha saygısızca bırsey soyleyemesın ıstıyorum. cevap vermeyınce altta kaldıgımı hıssetsın ıstemıyorum kı ama

kontrolsüz güç, güç değildir de ablana
benımkı kontrolsüz guc ama kontrol edemıyorum aglıyorum

oksitt cok komik aynen oyle canım. özellikle evı supururken bı yandan halılarla cebelleşiyorum bı yandan kendımle

hee bıde ablam cok mutsuzsun dıyor bana bende simdilerde kendımı mutlu edecek seyler yapmaya calısıyorum

Benim de oluyor bazen. Ama genelde aklıma gelmiyor o an. Aklıma gelse içimde tutmam

annene babana yakınına çat çat cevap veriyorsan onlarada cevabını ver, sen bence onları gözünde büyütüyorsun o yüzden cvp vermiyorsun ama bence annene babana cevap verme sus ama onlara hakkı olan cvp neyse ver, tartış demiyorum güzel uslupla cevabını ver

Bende senin gibi sayilirim kismen, kismen diyorum cunku ayni kisiden ikinci kez ayni lafi duydugumda cevabi yapistiriyorum :) inan o anda ben bile hayret ediyorum kendime :) kirici olmak guzel diil ama bazi insanlarda hak ediyor inan! !

Benim de oluyor bazen. Ama genelde aklıma gelmiyor o an. Aklıma gelse içimde tutmam
ben o anda dut yemiş bülbül gıbı oluyorum. sonradan aklıma gelıyo. o anda gelse verıcemde....

dogru dıyosunuz annem babam canlarım benım. sonradan pişman olup özur dılıyorum ama ne kadar değiştirmeye çalışsamda huyum olmus artık. ama yıllar gectıkce azaltmaya calıştım annme babama cıkışlarımı ama hala var. dıger ınsanlarada verıcem agızlarının payını

Bende senin gibi sayilirim kismen, kismen diyorum cunku ayni kisiden ikinci kez ayni lafi duydugumda cevabi yapistiriyorum :) inan o anda ben bile hayret ediyorum kendime :) kirici olmak guzel diil ama bazi insanlarda hak ediyor inan! !
bende karar verdım verıcem cevaplarını artık söz sıze

Ben yeri geldiginde kirarimda alttanda alirim.
Son zamanlar cok atilgandim herkese saldirirdim her cumlede.
Ama simdi orantiyi ayarlaya bildim.

Hayr canim ' sen kendine bak!' Denilmez.
Bu mahalle kavgasina doner, cingan gibi atlanmaz oyle.
Sen cok agir olur bu soz diye dusundugun icin icinde tutuyosun.
Ki evet, sen kendine bak demek uygun degil.
Ama mesela kiz sana demisya tatilemi gittin kapkara olmussun diye?
Sende bi iki muhabbetten snra tamda yine o ortamda.
Tamda o an, lafi cak baska bi yerdn.
Ben mesela sozlerini dinlerim o an, hatasinj bulurum sonra onun uzerine hakli cikip galip olurum bu savasta. Kizi gomerim orya.
Senmisin bana karasin diyen.

gomecek bı kac sey var elımde gerızekalıyı ama tuttum kendımı ınankı 1-2-3...
4. olmayacak kesınlıkle

gomecek bı kac sey var elımde gerızekalıyı ama tuttum kendımı ınankı 1-2-3...
4. olmayacak kesınlıkle

Kendini bu kadarda sikma derim ama.
Plan kurup olcup bicersin orda kiz bisy demeden sen atlarsin.
Oda bisye yaramaz.
Intikam odakli olma, o an ne demk istiyosan onu de.
Tabi seninde giyiminde cok berbat iyy felan denmez.
Onu guzelce yogurup muhabbetin icine katicaksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…