Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Verem aşısının gecikmesi (KKTC)

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

3q3m3nim

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2013
5
0
6
K.K.T.C.
Selamlar (: ßeßeğimin 12. ay aşıları olacak. KKK..KPA.. Su çiçeği.. Kıbrısta bulunduğumuz için bcg aşısı olamadık. Burda öyle bi hastalık vakası olmadığı için aşısı da yok maalesef. 8.Eylül de Türkiyeye gelicez. takvimimze göre 7. Eylülde yukarıda saydığım aşıları olacak bebeğim. Türkiyeye gidince önce verem aşısı için test yapacaklar. 3 gün beklicek ona göre aşı yapılacakmış. Acaba bu konuda paylaşımları olan varmı böyle bişey yaşayanlar (: ßu aydaki aşılarla artı olarak bi problem olurmu bcg aşısı olması paylaşımlarınızı bekliyorum (:

selam bende kıbrıstayım 7 aylık bebeğim verem aşımz yapılmadı dediğin gibi adada vakası olmuyormuş sıcak yüzünden. canlı aşı olması nedeni ile ayını geçtiği için TC de test ile yapılıyor.Yaptıran arkadaşlar var sorun olmadı ve aşıları tuttu. bebeğinin kolunda kabuklanmış yara vardı o yüzden bizde TC ye döndüğümüzde nasip olursa yaptıracağız.

arkadaslar ben bebegimin 4 ay asilarini yaptiramadim yurt disina yeni geldim ve dubainin sistemi cok farkli simdi bebegim 6 aylik oldu ne yapmam gerek

Selamlar (: ßeßeğimin 12. ay aşıları olacak. KKK..KPA.. Su çiçeği.. Kıbrısta bulunduğumuz için bcg aşısı olamadık. Burda öyle bi hastalık vakası olmadığı için aşısı da yok maalesef. 8.Eylül de Türkiyeye gelicez. takvimimze göre 7. Eylülde yukarıda saydığım aşıları olacak bebeğim. Türkiyeye gidince önce verem aşısı için test yapacaklar. 3 gün beklicek ona göre aşı yapılacakmış. Acaba bu konuda paylaşımları olan varmı böyle bişey yaşayanlar (: ßu aydaki aşılarla artı olarak bi problem olurmu bcg aşısı olması paylaşımlarınızı bekliyorum (:

işin cok zor.bende 20 gun gecırdım aşıyı yapmadılar verem savasa gıdıp once test yapılıyor (randevu almakda zorlanmıstık tek sorun bu zaten)işin kotu yanı dıger asılarının tarıhı de degısıyor

Back