Verem aşısı yeri

Lupetta

🍒🍒🍒
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
6.075
10.879
248
Kızlar bebeğim 7.5 aylık. İlk başlarda aşı yerinde hiçbi şey yoktu. Sonra şişti şişti patladı ve o gün bugündür yani 2 aydır verem aşısı yeri sürekli çok az kabuk bağlayıp akıyor. Yani normal dedi doktoru ama etrafında böyle olan hiç yok. Sürekli akıyor ve bu sefer son diyorum yok, geçmiyor. Var mı bu şekilde olan?

Evet, normal. Hassas bir cildi varsa iyileşmesi uzun sürebilir. Bölgeyi kuru ve temiz tutmaya çalışın.

Evet, normal. Hassas bir cildi varsa iyileşmesi uzun sürebilir. Bölgeyi kuru ve temiz tutmaya çalışın.
Çok teşekkür ederim Evet aşırı hassas bi cildi var. Kar beyaz bi bebek... allah beterinden korusun ama artık sürekli aktığını görmek beni rahatsız ediyor...

Bizim de bir ay oldu (4.ayi bitirmek uzreyuz) yaptirali ama sadece kizariklik var. asi yeri belli oldu ama yara olmadi hala. Bir aya olur demislerdi. Tutmadi mi acaba?

Yaz boyu biz de yaşadık durumu ama normal birkaç ay sürebilir dedi doktor.bu hatta aşının tuttuğunu gösterir dedi. aşı yapılırken sizi bu konuda bilgilendirmeleri gerekir dedi

Yaz boyu biz de yaşadık durumu ama normal birkaç ay sürebilir dedi doktor.bu hatta aşının tuttuğunu gösterir dedi. aşı yapılırken sizi bu konuda bilgilendirmeleri gerekir dedi
Bu konuda bilgim vardı. Alabilir demişlerdi ama ben bi kez iki kez akar kabuk bağlar diye düşünmüştüm. Bir de etradımdakilerin bebeğinde minicik bi kırmızılık varken bizimki kocaman ve dikkat çekiciydi. Gören soruyodu bu ne diye. Onun için ben de şüpheye düştüm. Ama sanki bu ara kabuklanıyor gibi inşallah

Bizim tamamen kapandı hatta böyle iz gibi görünüyor
Rabbim sağlık versin kuzulara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…