kızlar bişey sorucam.pazartesi günü veremle savaş dispanserne aşıya gitmiştik.oğluşumla girdik içeri odada camlar açık.soyun getirin dedi kadın.camı kapadım hemen.açtım tulumunu şümesin diye soymadım fazla.baktım cam açık.uzağa yatırayım dedim.hayır böyle yatıcak dedi.aldı camı açık buz gibi hava esen yere yatırdı .ooo somamışsınki nasıl yan yatırma pozisyonu vericem dedi.açtı oarasını burasını iyice.ay dlircem.içimden söyleniyorum.camı iteyim dedim.ahayır kapanmayacak açık duracak dedipeki dedim.heralde kuralı böyle bu aşının diye düşündüm.demin arkdaşıma sordum o kapalı odada yaptırmış.
manyak kadın hasta etti kesin.oğlumu.çocuk o günden beri hapşırıyo,ağlıyo,nefes alırken hırlama gibi bi ses geliyo.sanki yoğun balgam varmış gibi.ağlıyo sürekli.doktora gidicez gene.bi hastalanmış öyle aşımı olur desin doktor sorcam hesabını gidip.Çok üzgünüm çoook klava:
siz nasıl yaptırdınız?
manyak kadın hasta etti kesin.oğlumu.çocuk o günden beri hapşırıyo,ağlıyo,nefes alırken hırlama gibi bi ses geliyo.sanki yoğun balgam varmış gibi.ağlıyo sürekli.doktora gidicez gene.bi hastalanmış öyle aşımı olur desin doktor sorcam hesabını gidip.Çok üzgünüm çoook klava:
siz nasıl yaptırdınız?