• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Verdiğim Kiloyu Geri Aldım

seda73

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2011
7
0
36
Gaziantep
tam 2 aydır dıyet yapıorum dıyete basldgmda 56 kıloydum bu sbh gene 56 kıloyum we sedce 5 gun dıyete ara werdm ztn 2 ayda sedece 4 kılo wermenın stresı wardı smdı bde bu kıloları aldım mı 5 gnde 4 kılo almak mumkun mu bılmıorum ama bugun tekrar dıyete basldım umurım 1 ayda 50 kılaya düserım bgn tartda 56 kıloyu gornce okdr mutsuz oldum kı oturup agladım napmam gerek nıe kılo weremıorm hıc bılmıorum ama cok kararlıyım bdaha kılo yuzumden uzulmıycem 1 ay ıcınde kurtulcm bu dertten

tam 2 aydır dıyet yapıorum dıyete basldgmda 56 kıloydum bu sbh gene 56 kıloyum we sedce 5 gun dıyete ara werdm ztn 2 ayda sedece 4 kılo wermenın stresı wardı smdı bde bu kıloları aldım mı 5 gnde 4 kılo almak mumkun mu bılmıorum ama bugun tekrar dıyete basldım umurım 1 ayda 50 kılaya düserım bgn tartda 56 kıloyu gornce okdr mutsuz oldum kı oturup agladım napmam gerek nıe kılo weremıorm hıc bılmıorum ama cok kararlıyım bdaha kılo yuzumden uzulmıycem 1 ay ıcınde kurtulcm bu dertten

ben biş anlamadım cnaım yaaa 2 ayda 4 kilo verdin 5 günde aldınmı bunumu diyorsun. Alala. diyet gruplarına katıl sende canım birde diyet yöntemini değiştirmeyi denesen.

Kilonuz çok olmadığı için verdiğiniz miktarda ona göre küçülüyor ve zorlaşıyor
4 kilo almanıza birşey diyemiyeceğim sanırım kilo almaya meyilli bir bünyeniz var
Daha önce hiç doktora falan göründünüz mü bilmiyorum metabolizmanız yavaş çalışıyor olabilir
Haliyle kilo vermeniz zor oluyor
Stres yapmayın derim ben devam edin diyetinize imkan varsa sporada gidin

canım moralini bozma lütfen ben de aynen senin gibiyim.. çok zor kilo verip çok kolay alıyorum.. 50'li kilolar çok zor. aslında kilolu değilsin ama hep bölgesel şikayetlerin var değil mi. ama o 1-2 kg fazlalıklar bi türlü gitmek bilmez. neden? çünkü hep su kaybediyoruz uyguladığımız diyet yöntemi yanlış.. canım maalesef çok çook dikkat etmemiz gerekiyor. asla ipin ucunu kaçırmamamız ve 7-24 az yememeiz temkinli olmamız gerekiyor. yoksa 1 haftada geri almak çok kolay.. ben son 1 yıldır bu git-gelleri yaşamamak için 1 gün bile fazla kaçırmıyorum sürekli spor yapıorum ve ideal kilolum altına indim (48-49) ki biraz aldığımda sıkıntı olmasın.. başka yolu yok.. yoksa sürekli balık eti olarak yaşayacaktım.

cnm ben geçen sene 3 ay çok düzenli kalori sayımlı diyet + 5 gün bi bçk saat yürüyüşle ancak 4 kg vermiştim..

tüm yağlar göbeğimde toplanmıştı o yüzden 4-5 kg fazlayla bile çok orantısız oluyodum şişkinlik de eklenince hiç bi pantolona giremiyodum hep eşofmanlaydım (çünkü kalça popo basen sıfırdı)

iyi ki de azmetmişim yavaş kurtulmuşum o kilolardan.. göbeğim gitti.. karnım hayallerimdedi gibi dümdüz.. ve en önemlisi göbeğim gittikten sonra hipoglisemi de gitti böylece habire yemeğe saldırmama gerek kalmadı..

yavaş verdiğim için bi senedir kilomu koruyabildim.. üstelik canım çekince biraz abartabiliyor olsam da..

sendeki artışın bir kısmı sudur (ödem tutmuştur vücudun- regl dönemiyse özellikle) ve de tartın bozuktur..

yani 5 gün 24 saat habire bişi yemediğini varsayıyoruz tabi ama bunu yaptığını da sanmam tatlımm

kısacası havlu atmak yokkkkk
vücudunun şekillendiğini görürsün zaten
moral bozmaaaa cnm yola devam ett

mucccckkkkss

Kadar ugrasip kilo verip sonra onlari bir anda geri almak. Bence diyet programi degismelisin. Kisa vadede verilen kilolar okadar hizli ve sagliksiz sekilde geri aliniyor.

aslında o tartıdaki kilo değildir yani yediklerin hemen yağa dönüşmez, hemen panik yapma bence. o 5 gün biraz fazla kaçırdıysan ondan öyle çıkmışsındır. 1 hafta tekrar diyete devam etsen eski kilona düşersin.

Back