- 25 Aralık 2023
- 4
- 5
- 21
- Konu Sahibi asuuuuuuuuu
arkadaslar merhaba. (biraz uzun olabilir kusura bakmayin).ben 1 sene once izmire uni icin tasindigimda evindeki odayi kiralayan bir kadinin evinde kaldim 1 ay. eve girdigim gibi depozito verdim 3000tl. kaldigim muddetce konustuk vs aramiz fena sayilmazdi baslarda. bu arada ben yabanciyim daha yeni geldigim icin kimligim ve hattim yoktu yeni hat aldim onun adina sagolsun yardimci oldu. kilosu sebebiyle evden cikamiyordu bu sebeple herhalde pek bi hircindi cok tersti ben de dayanamayip evden ciktim. evden cikinca parayi bir haftaya gondericem dedi tamam dedim. gondermedi. sonra aylar gecti beni aradi 1000tl lazim atar misin dedi cok telasliydi ben de uzuldum attim. sonra yine aradi bir daha para istedi borc olarak bu sefer de farkli bi sebep soyledi. bir sure sonra saglik durumu duzeldi disari cikip gezip fotolar paylasiyodu surekli kuaforlerden kafelerden. ben de dayanamayip abla borcu vermen mumkun mu dedim demez olaydim. telefonda bagirmaya cagirmaya basladi tehdit etti hattini kapattiririm zaten benim adima diye. normalde olsa umrumda olmaz ama cogu uygulamada unide vs o hatti kullaniyorum. bir ay sonra tekrar istedim parayi bu sefer de ne paraymis bee dedi tersledi yine vermedi. ne yapmam lazim nasil alabilirim