Verdiği Sözler 20 Günlükmüş Meğer.......

sevgicikler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
169
1
96
İstanbul
Arkadaslar ben 3 senedir bir cocuga asıktım cıktık ayrıldık ama ne yapsam ne etsemde bana geri dönmedi birbirimizi ümitlendiriyoduk arada konusup baskada birşey olmuyodu.
Taa ki aynı dersanede aynı sınıfta ve aynı okulda ama farklı sınıfta oldugum birisiyle tanısana kadar.. Nasıl oldu bilmiyorum ama konusmaya basladık öncedende beğeniyodum hoslanıyodum ama imkansız geldiği için midir nedir hiç sevgili olur muyuz diye düşünmemiştim. Ama konusmaya basladık ve bi baktım sevgili olduk yılbası gecesi saat 12 de cıkma teklifini kabul etmıstım. Hersey cok iyi cok güzel gidiyodu bana beni hiç bırakma diyodu hep bende ona diyodum birbirmize güvendiğimizi söylerdik. Çok öncedende belli ki benim yasadıklarımı sende yasamıssın üzülmüssün bana aynısını yapmıcagını biliyorum sana güveniyorum bende sana yapmam diyodu. İlk başlarda hiç mi hiç güvenim yoktu korkuyodum ama zamanla ona güvenmiştim bana güven vermişti. Ta ki 20 ocak gününe kadar dersanede tuhaf tuhaf hareketler yapmaya basladı cıkıstada niye öyle yapıyosun yapma dediğimde hosuma gidiyo seviyorum ugrasmayı diyip beni öpmüştü. O gece birlikte oldugumuz resmini bbmden koyup kaldırıyo tekli resmini koyuyo falan adım yazıyodu iletisinde onu kaldırıp tekrar koyuyo falan tuhaf tuhaf davranmaya baslamıstı. Uyuyorum cok uykum var iyi geceler diyip aradan 1 saat sonra durum güncelliyodu hani uyuyodun yazdıgımda uyucam hadi by diyodu. Artık ciddi ciddi korkmaya basladım saka yapıyo sanıyorum beni sinir etmek icin sabah günaydın askım diye yazmak ıcın baktıgımda beni bbmden sildiğini gördüm. Okulda noluyo diye gidip sordum belli olmuyo mu sence falan yaptı bitti dedi ve benden ayrıldı. Dogru düzgün ayrılmak ıstedıgını bile söylemedi neden ayrılıyosun diye sordugumda sebebi yok dedi. Okulda felaket bi şekilde agladım üzüldüm. Bi anda beni bırakıp gitti hiç bişey yokken herşey çok güzelken hemde.. Arkadasımlada gece konusmus noluyo sana diye sormus arkadasım ben ayrılıcam demiş sıkıldım falan diye geçiştirmiş yarın söylersin ona demiş. Arkadasımda ben böyle bişeyi ona söyleyemem kendin söyle demiş konusmuslar sonrada arkadasımı bbmden silmiş benide o sırada sildi sanırım gece ben uyurken. Aksamındada bbmde iletisine eski sevgilisinin adını yazıp kalp koymus benden önceki sevgilisine geri dönmüş. Kızda bakırköyde mi ne oturuyo karsı tarafta cok uzaklar kırk yılda bir görüşüyolardı nerdeyse bense aynı semtte oturuyoruz yüz yüze bakıyoruz dersanede sınıfta, okulda aynı kattayız. Bir sürü ortak arkadasımız var. Neden böyle bişey yaptı bilmiyorum hala neden ayrıldıgını bile bilmiyorum ama çok merak ediyorum. Tek istediğim pişman olup geri dönmesini saglamak. Nasıl davranıcam dersanede göz göze geldiğimde her seferinde içim yanıyor. 10 kişilik bi sınıftayız karsı karsıyayız bu kadar yakınken uzak olmak cok zor geliyo. Napıcam pişman olması için yardım edin. Onun için herşeyden vazgeçmiştim ben 3 senedir sevdiğim cocugu bi kenara attım sırf mutlu olmak ıcın ugrastım. Ama darbe üstüne darbe yedim resmen. Lütfen akıl verin. :(

Sınıfındaki okulundaki yakın olduğun erkek arkdaşların var mı ? ya da onun gcık oldğu seninle sevgliyken kıskandığı birileri mutlaka vardır onun gözünün önünde çok samimi olmamak şartıyla onlrla konuşablrsin gezeblrsn. Çocuk ayrı bi dengeszmş pek işe yarayacgnı sanmıyorum ama sürekli bakmamaya çalış gözlerine hatta yanıdan geçerken bile bakma eğer umursamadgını unuttgunu hissederse yediremeyeblr sna geri döneblir. Ama bazı şeyleri de oluruna bırak. Olmuyorsa zorlama .

Back