• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vera Wang'in kabarık gelinliğini dikebilecek terzi arıyorum !!??:)

kurabiyevekurbaga

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
25
0
36
İstanbul
Arkadaşlar,

Şuanda foto koyamıyorum ama çok sık bahsi geçen bu gelinliği arıyorum. Prenses model kabarık. Kate Hudson ve en son olarakta bir benzerini Kim Kardashian giyindi. Bilenler bilir gelinliğin kabarıklığı biraz farklı. V şeklinde belden geliyor ve 12 kat tülü var. Forumda Cadde'de diktirdiği söyleyenler olmuş ama nerede olduğunu söylememiş.

Yardımcı olursanız çooooook sevinirim. Bir çok kabarık model gördüm ama hiç birinde onun asaleti yok:(

Okuyan ve ilgilenen herkese teşekkür ederim.

$bridewars(1).jpg
buldum resmini :)

Wera Wang' ın bu modelini ben de çok araştırdım. fatih gelinlikçiler çarşısında çok benzeri modeller bulabilirsin, ayrıca gideceğin gelinlikçiye bu modeli gösterirsen senin için ellerinde olan modeller üzerinde birkaç değişiklik yapıp bu modeli oluşturabilirler.
Şimdiden kolay gelsin :)

Wera Wang' ın bu modelini ben de çok araştırdım. fatih gelinlikçiler çarşısında çok benzeri modeller bulabilirsin, ayrıca gideceğin gelinlikçiye bu modeli gösterirsen senin için ellerinde olan modeller üzerinde birkaç değişiklik yapıp bu modeli oluşturabilirler.
Şimdiden kolay gelsin :)

duygucum aynı tarihte evleniyorz biliyosun
sen gelinliğini nezaman almayı düşünüyorsun

Merhaba,

Aslında gelinlikçilerin bir bölümünü dolaştım. Çok fazla kabarık model var haklısın ama i baktıklarımın hiç biri bu kadar kaliteli durmuyordu doğal olarak.

Sanırım onun dikiminde bir farklılık var. Tersten filan tutturuluyor tül dikilirken.

Sizin diktirdiğiniz ya da aldığınız bir yer var mı benzerini, direkt gideyim :)

İşte aradığın model canım. Wera Wang'ın resmi sitesinden alıp arşivlemiştim 2 ay önce.

$9.jpg

Benim sana tavsiyem, yukarıdada dediğim gibi bir gelinlikçiye danışman. Özellikle bu prenses etek ve kabarık modellerde birkaç güzel ve içine sinen modeli bulunan bir gelinlikçiyle görüşmen daha avantajlı olacaktır.

Ben de buna yakın bir model bakınıyorum.. Pronovias tan bulduğum şık bir duvak kullacağım sanırım, bir de kısa zarif bilekten bağlamalı eldivenler..:17:

dediğim gibi gelinlikçilere danıştım. Hatta bir çok model de denedim =) Ama pek uyuşmadık. Sanırım Vakko'da aslını denediğim için farkını rahatça görebiliyorum. Belki caddede bir yer var, onlara diktireceğim.=)

Senin modelin tamamlanınca paylaşsana=)

Eldiven fikri harika, sofistike:21:

dediğim gibi gelinlikçilere danıştım. Hatta bir çok model de denedim =) Ama pek uyuşmadık. Sanırım Vakko'da aslını denediğim için farkını rahatça görebiliyorum. Belki caddede bir yer var, onlara diktireceğim.=)

Senin modelin tamamlanınca paylaşsana=)

Eldiven fikri harika, sofistike:21:

Umarım hayalindeki gelinlik en mutlu gününde üstünde olur :)
Vakko'da aslını denemen çok iyi olmuş, en azından modelden tam eminsin artık.
Fiyatı neydi gerçeğinin? Ateş pahasıdır :26:

15.000 filandı sanırım tam emin değilim. Ben indirim gününde gitmiş aslında la sposa ve san patrickler'e bakmaya. Onlar nispeten daha uygun çünkü ama Vera'yı da denedim ve eteklerine aşık oldum:)

İnşallah seninde gelinliğin öyle olur. Evlilik ne zaman?=)

şimdiden mutluluklar,
beni mutlaka karar verdiğin model hakkında bilgilendir :) olur mu?
zevklerimiz yaklaşık aynı, belki bana da yardımcı olursun..

Tabi ki eğer iş güçten gezmeye vakit bulursam birşey bulacağım inşallah. O zaman buradan paylaşırım.

Ya benim düğünüm haziranda ,ben de ilk defa geçen hafta gelinlik baktım, kadıköy'dekilere baktım ama içime sinen bir model bulamadım. daha orijinal bişey olsun istiyorum. wera wang'ın bir modelini beğendim. burda vakko weddingte varmış ama oraya sordun mu fiyatlar ne alemde? gerçi 15bin yazmışsın ama inanamadım, o kadar çok mu hakikaten!?

diktirmek çok riskli, herkes diktirme git hazır al ,fatih'e bak diyor ama dediğim gibi ben beni yansıtsın istiyorum. sırf güzel durdu diye içime sinmeyen birşeyi almak istemiyorum. riske girip diktireceğim sanırım. vakkodan alamadığıma göre birebir aynısını yapan dikişi iyi birini bulmam lazım.

sen neye karar verdin, baktın mı, aldın mı, buldun mu:) (özelden msj atmaya çalıştım ama 100msj göndermeden gönderemezmişim, o yüzden burdan yazıyorum umarım yayınlanır.)

Ya benim düğünüm haziranda ,ben de ilk defa geçen hafta gelinlik baktım, kadıköy'dekilere baktım ama içime sinen bir model bulamadım. daha orijinal bişey olsun istiyorum. wera wang'ın bir modelini beğendim. burda vakko weddingte varmış ama oraya sordun mu fiyatlar ne alemde? gerçi 15bin yazmışsın ama inanamadım, o kadar çok mu hakikaten!?

diktirmek çok riskli, herkes diktirme git hazır al ,fatih'e bak diyor ama dediğim gibi ben beni yansıtsın istiyorum. sırf güzel durdu diye içime sinmeyen birşeyi almak istemiyorum. riske girip diktireceğim sanırım. vakkodan alamadığıma göre birebir aynısını yapan dikişi iyi birini bulmam lazım.

sen neye karar verdin, baktın mı, aldın mı, buldun mu:) (özelden msj atmaya çalıştım ama 100msj göndermeden gönderemezmişim, o yüzden burdan yazıyorum umarım yayınlanır.)

Merhaba,
Hayir henuz bulamadim. Ama kadikoyde Tunaliz moda benim icin boyle bir model calisiyor. Ornek olarak gormem icin:) haftaya kadar bitirmis olurlar. Onlari arayip kabarik modelin ornegini dikiyormussunuz ben de gormeye geliyim mi de bence.

Benim istedigim gercekten farkli bir kabariklik umarim yapacaklar:)

Merhaba,
Hayir henuz bulamadim. Ama kadikoyde Tunaliz moda benim icin boyle bir model calisiyor. Ornek olarak gormem icin:) haftaya kadar bitirmis olurlar. Onlari arayip kabarik modelin ornegini dikiyormussunuz ben de gormeye geliyim mi de bence.

hadi ya iyi o zaman zaten orada oturuyorum bir gidip bakarım. yoğun ısrarlara dayanamayıp bugün fatih'e bakacağım. benim istediğim modelde de kabarıklık çok ilginç. riskli bir model, her terzi dikebilir mi emin olamıyorum. altı full tül. dalga vermişler aşağı yukarı. umarım içimize sinen birşeyler bulabiliriz.

ortaya benim istediğim gibi birşey çıkmazsa en olmadı alt kısmını kestirip mini gelinlik yaparım diyoum. istemediğim bir gelinliği giymektense:(

Merhaba,

merhaba :)

son durum nedir? gittin mi görmeye canım?
ben hala bakınmaktayım, ne yapacağımı bilemedim, sanırım diktireceğim ben de..

canım ben gidemedim oraya. zaten Tunaliz moda'da istediğim modeli çalışacağını söylemişti ama tlefondan anladığım kadarıyla pek konuştuğumu gibi olmamış. sanırım ya pronovias ya da akaydan alacağım

Back