Gelinlik Modelleri Vera Wang İlkbahar 2012

mylittlesunshine

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
4.801
1.558
448

yeşilin güzelliğine bakın ♥

en beğendiğimi en sona sakladım bu spring 2013'tenmiş sağdakinin güzelliğine bakar mısınız ♥♥

2013lerin devamı da düştü sıcağı sıcağına paylaşayım.

aşağıdakiler spring 2013 kızlar

buna bayıldım

bundan bizim kızlara epey nişan kıyafeti çıkar

meşhur eteğini balık modele de uygulamış

bu yukarıda eklediğim muhteşem model yine

model 15 16 yaşında ve 40 kilo sanırım :S

Son düzenleme:
He heh, Vera Wang. Hiç taşı olmayan gelinlikleriyle tam bizim kızlara göre :) :) Türkiye'de nasıl 10binin katlarında satılıyor anlamış değilim :)

He heh, Vera Wang. Hiç taşı olmayan gelinlikleriyle tam bizim kızlara göre :) :) Türkiye'de nasıl 10binin katlarında satılıyor anlamış değilim :)

bedava verseler giymem der çoğu yanılmıyorsam prenses gelinliği moda yapan da oydu bi kaç sene önce şu modeliyle ki bi filmde de kullanılmıştı

blairciğimin gelinliği de vera wang'dı.

anacım ben bunları üstüne para verseler giymem kız :)) pronovias forever :))))

ahaha görüyorum ve arttırıyorum diyosun

Kirmizi modeller sahane, ates parcasi gibi... Bayildim bayildim

kırmızılara bordolara ben de bayıldım hakikaten tasarımcı olmak böyle bi şey işte. yaşayan bi kaç tane efsane var zaten john galliano, elie saab, karl lagerfeld...

vera wang da onlardan biri bence

kırmızılara bayıldımmm emeğine sağlık canım. yaa bir de şu büyük boy fotoğrafları nasıl ekliyorsunuz ben bir türlü beceremiyorum

kırmızılara bayıldımmm emeğine sağlık canım. yaa bir de şu büyük boy fotoğrafları nasıl ekliyorsunuz ben bir türlü beceremiyorum

benim eklediğim fotolar büyüktü zaten url ile ekledim bilgisayardan ekleyince nasıl oluyor artık bilmiyorum önceden fotolar çıkıyodu üstüne tıklayıp büyük boyu seçiyoduk şimdi değişmiş sanırım

sarı halka içine aldığım hatun modele fena bakıyo sanki ya

eed kıskanmış gibi baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…