Gelinlik Modelleri vera wang gelinlik begenip alamayanlar :(

nzht

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
2
1
32
Merhaba arkadaşlar,
Ben dün çocukluğumdan beri hayallerimi süsleyen vera wang gelinliği vakko weddingde denemek gibi bir hata yaptım çünkü o andan beri aklımdan çıkmıyor ve tabi ki alamayacağımız 15000 lira gibi bir fiyata satılıyor. Bu gelinliğin indirim yapılmış fiyatı :KK70: . Bu derece kaliteli bir gelinlik diktirmek istiyorum 5-6 binide gözden çıkarmış durumdayım açıkcası ama ankarada yada istanbulda bunu dikebilecek bir moda evi bilmiyorum, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :)

Modeli paylaşır mısınız?
Bu derece kaliteli bir gelinlik diktirmek istiyorum 5-6 binide gözden çıkarmış durumdayım açıkcası ama ankarada yada istanbulda bunu dikebilecek bir moda evi bilmiyorum, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :)

Modeli paylaşırsanız dikimin başarılı sonuç verip vermeyeceğini söyleyebilirim sanırım.

Merhaba arkadaşlar,
Ben dün çocukluğumdan beri hayallerimi süsleyen vera wang gelinliği vakko weddingde denemek gibi bir hata yaptım çünkü o andan beri aklımdan çıkmıyor ve tabi ki alamayacağımız 15000 lira gibi bir fiyata satılıyor. Bu gelinliğin indirim yapılmış fiyatı :KK70: . Bu derece kaliteli bir gelinlik diktirmek istiyorum 5-6 binide gözden çıkarmış durumdayım açıkcası ama ankarada yada istanbulda bunu dikebilecek bir moda evi bilmiyorum, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :)

Ben de Vakkoda Vera Wang ve bir diger tasarim gelinlik daha giydim. Ikisi de birbirinden kotuydu. Ulusta gorsem ay ne kro ne zevksiz derdim ama tasarim olunca 18 bin olabiliyor. Eminim guzel olmustur san ama degmez yani o paraya.

X