Venus Bridals Gelinlik Modelleri 3

• Konu Sahibi Konu Sahibi enan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

enan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2006
1.091
7
158
gelinlik5z.jpg

gelinlik6.jpg

bunlar büyük beden gelinlikler, paylaşım için teşekkürler, çıtı pıtı hanımlara hep gelinlik var, mühim olan bunları bulabilmek

bunlar büyük beden gelinlikler, paylaşım için teşekkürler, çıtı pıtı hanımlara hep gelinlik var, mühim olan bunları bulabilmek

evet büyük beden (hafif balık etli) gelinler bende sizin gibi düşünüp ekledim zaten.

hiç güzel içlerinde yokki kızlarda igrençç bence..

bence gelinlikler gzel v sadece kızlarda o kadar çirkin değil en son resimdeki kız bence çok güzel diğerleride güzel tabi hepsinede gelinlik çok yakışmış a.s. a.s. :nazar:

straplez gelınlıkler kesınlıkle daha zayıf göstermıs dımı kıslar benmı yanlıss göruyorumm

çok tatlılar ya gelinliklerde XL olmasına rağmen harika bend egelinliğimi bu siteden bulmuştum

Bunların hepsi büyük beden ama bence gelinlik zarif bir bedende çok daha güzel duruyor yoksa binlerce dolar verip en iyi gelinliği de aslan, vücudun güzel olmadıkça hiç bir anlam ifade etmeza.s

straplez olanlar kesinlikle daha iyi durmuş. 1 ve 6 no çok hoşuma gitti.
ayrıca kendim de kilolu olduğum için değil ama bazı arkadaşlara katılmıyorum. önemli olan içine sinen gelinliği giyebilmen ve güzel taşımandır. malesef evlenen bayanların hepsi manken fizikli olmuyor

başta da belirttim kilolu olmamla alakalı dğeil kesinlikle.

Back