- Konu Sahibi kunfeyekun75
Arkadaşlar son zamanlarda belki siz de görmüşsünüzdür bazı merkezlerde venüs cihazı diye bir cihaz var. Bölgesel olarak incelmede kullanılıyor. Bende çekmeköy de bir tıp merkezinde ( estetik bölümü de var ) bu cihazla tanıştım. Caddeye kocaman kocaman afişlerini asmışlar şu kadar incelme bu kadar incelme diye. Neyse ben annemi götürdüm tabiki satış aşamasında tek seansta bile şu kadar incelenler var kesin etkili diye anlatıldı. Aslında bu insanlarda suç yok tabiki suç kendi irademizle bu seçimi yapan bizlerde malesef. Annemin psikolojisi çok bozuktu incelmesine yardımcı olur hemde belki plasebo etkisi olur diye götürdüm. 8 seansına 2500 TL para ödedik. Seansları bitti ama malesef sonuç hüsran. Seans sonralarında ölçümleri bile almak istemediler doğru düzgün. Hiçbir incelme sağlanmadı. En üzücüsü de tabiki bu umut satan insanlar karşısında bir kez daha yenilmemiz oldu. Bu aralar bir kaç yerde gördüm bu kavitasyon benzeri venüs cihazını sizlere tavsiyem kesinlikle tercih etmeyiniz. Hem zamanınıza hem de paranıza ve hayallerinize yazık olmasın. Sonuç alınamadığında ise verdikleri rastgele diyet listesine uyulmadığını öne sürüyorlar nerden biliyorlarsa uymadığımızı. Yani demem o ki venüs zayıflama cihazından uzak durun kızlar.