Kontakt Lens Venüs Amber Nasıl Getirticem? Yardım!

canım paypal lazım yabancı bi siteyle irtibata geciceksen eger.
bence bi mail at sor yerimseniben

Araştırdım üç tane site bulabildim. Direk site ismi veremediğim için ben ortadaki kısmını yazacağım www ve com kısımlarını sen eklersin.

--- insanelenses

Çok harika yorumlar yapılmamış site hakkında,bir üye de lensiyle ilgili siparişinde problem yaşamış sanırım ama çok kötü bir yorum da yok.

--- color-my-eyes

Bu siteden sipariş veren bir üye çok memnun olduğunu yazmış. Siparişi hızlı ulaştırmışlar ve müşteri hizmetleri iyiymiş. Bu sitenin başına www eklenmeyecek direk http://'den sonra site ismini yazıp sonuna com ekleyeceksin.

--- besteyes4u

Buradan da başka bir üye sipariş etmiş fakat çok geç kargolamışlar , kargo numarasını bildirmemişler ve maillerine cevap yazmamışlar sanırım.

Bu sitelerden alışveriş yapmak için kartını paypala açtırtman gerekiyor bildiğim kadarıyla. Besteyes4u Türkiyeye gönderim yapıyor herhalde çünkü o siteden alan arkadaş Türkiye'de yaşıyor. Ötekileri bir incelersin gönderim yapıyorlar mı buraya diye. Kolay gelsin.

ikınızde cok tesekkur ederım morıson ozellıkle sana canım...cok düşüncelısın..bankamı arasam paypala açarlarmı kartımı ? yanı ben word kart uzerınden kullanabılırmıyım ..nası ıstetcem ya ıng fena deıl ama buna ragmen korkuyorum işte..2 cı sıteden ıstemelıyım sanırım...zaten benım buldgum sıtede color my eyes..ben bı bankayı arıyım

Rica ederim canım nolucak yerimseniben Bankayı ara bi sor bakalım ben paypal hiç kullanmadığım için bilmiyorum belki paypalın kendi sitesinden de açılıyor olabilir.

evet bellıkı yogun kesınlıkle ıstıyorum ınsallah getırtcem pazartesı bankaya gdecem sorcam nası getırtcemıde blmıom hala maılmı atsam :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…