- 23 Haziran 2023
- 6
- 1
- 28
- Konu Sahibi oznurhalis
Merhabalar 31 haftalık hamileyim. Hamileligin 25 haftasında bebeğin beyninde su toplanmis 10mm sinirde dediler 30 hafta da doktor 12mm olduğunu söyledi hafif ventrikulomegali teşhis konuldu. Sonra bizi konseye gönderdi oradada ultrason yapıldı 13.mm 12mm hatta 14 mm diyen bile oldu. Sonra fental Mr çektirdik cevap bekliyoruz. 4 5 gündür ne çektiğimi bı Allah bı ben bilirim. Bugünde başka doğum doktora gittik oda 15 mm olduğunu bebeğin kafası 2 hafta ileride olduğunu yalnız omurgada falan sıkıntı olmadığını söyledi. Eğer dogarsa tam olarak düzelecegini yada düzelmeycegi ihtimali veremem dedi bu geniş kapsamlı şey dedi. Sorum şu bu olayı böyle şeyi geçiren varmı başından cevap yazarsanız çok sevinirim. Evde eşim bana bu konuda destek çıkmıyor ya enggeli dogarsa ya Zeka geriliği olursa diye her saat söyleniyor. Hayatımız mavh olur diyor. Ben diyorum o bebeğe ben kıyamam diyorum aklı fikri gebeliği sonlandırmada anlatıyorum biz karar veremeyiz önce konsey karar verir ben aldırmak tan yana değilim kıpır kıpır tekme atıyor Hereket ediyor nasıl sonlandiririm