Venge rengi mobilyalar beyaz renge boyanıyor mu?

hck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2010
66
0
96
İstanbul
arkadaşlar evlenirken o zamanki tecrübesizliğim ve zamansızlığım yüzünden y.odasını venge olarak yaptırmış bulunduk.evdeki diğer eşyalarım açık renk olduğu için onun rahatlığını ve ferahlığını y.odasında bulamıyorum.kendi evimize taşınmamıza bir kaç ay varken henüz üç yıllık ve model olarak çok memnun kaldığım -özellikle-gardrobumu atmaya kıyamadığım için lake beyaz renk yaptırmak istiyorum.böyle bir değişiklik yaptıranlar var mı,memnun kaldılar mı ve maliyeti ne oldu öğrenmek istiyorum.yardımlarınızı bekliyorum

soruma cevap alamadım ama bu tür işlemler sonrasında zamanla sararma olur mu diye endişelerim var.umarım bir yanıt bulabilirim.

canım benim yatak odamda eskitmeydii...bende beyaz boyatmaya karar verdim boyattım süper oldu işinin ehli birileri yaparsa sorun çıkmazz...zaten sıfırlayıp boyayaı öle boyuyorlarr....sararma sıfır mobilyada ne akdarsa okadar olurr..yani haa sıfırdan beyaz almışın haa boyatmışsınn...farkı yok yani....ben 4 yıl önce 1000 tl ye yaptırmıştım ama benim lake deil tabi...lake daha pahalıdırr....2000 civarı fiat verebilirler..

teşekkürler teknolog.siz dört senedir bir sorun yaşamadığınıza göre ben de gönül rahatlığıyla yaptırabilirim demek ki,sevindim.

canımm dediğim gibi işinin ehli biri yaparsa hiçbir problem olmaz bu sende kızımınkileri boyattırdım gören hayran kalıyor yenisinden bile güzel olduuu...:61:

Back
X