Venge rengi masa beyaza dönüşebilirmi?

_nisan_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2011
373
17
118
İstanbul
Selam Herkeze ,

venge rengi masam ve ahşapları venge olan sandalyelerim var evlendiğimde çok modaydı , beni çok uyardılar alma hem koyu hem toz gösterir vs vs diye ,
allahdan büfem falan yok almamıştım :) şimdi masamın rengi acaba değişebilirmi? maliyeti ne kadar olur ? yoksa yapılınca bozurlurmu? vs vs vs kafamda dönüp duruyor benim gibi koyu renk mağdurları vardır diye düşünüyorum

birde tv ünitesi bakıyorum eğer değiştiremessem bile masamı ona uygun siyah beyaz ünite bakıyorum en azondan rafları beyaz olsun :)
sıratmaz dimi kızlar ?

sizce vengeye uygun nasıl bir tv ünitesi olabilir ?

Son düzenleme:
benim de yatak odam venge iyi boyayan bir yer bulursan inanılmaz güzel
oluyor aynı zamanda yeni gibi oluyor ama bana pahalı geldi şuanlık en azından ...
inş en kısa zaman da boyatır kurtuluruz çok zor oluyor temizliği

Konu ilgili bölüme taşındı..

zımpara yapılıp boyanırsa birşey olmaz tabii iyi bir ustaya yaptırmalısınız

Bizim koltuk ayaklarının ahşap renkleri için çalıştığımız bir firma var normalde kendileri mobilya rengi değiştiriyorlarmış. Normalde en küçük ölçülerde masayı 500-600 civarı boyadıklarını söylemişlerdi ölçü ve parça arttığında doğru orantılı olarak emekte arttığından fiyatta yükseliyor.

bu demek oluyorki değiştirmektense yenisini almak daha mantıklı :)
yenisini alamıyacağıma göre aynen kullanmaya devam

bu demek oluyorki değiştirmektense yenisini almak daha mantıklı :)
yenisini alamıyacağıma göre aynen kullanmaya devam

Ben onu sormuştum mesela komple yemek odasını 2500 falan boyuyorlarmış, yenisini almak daha mantıklı dediğim de; bugün bir yemek odası 5000' den aşağı değil (iyi bir şey) demişti. Veya mobilya iyi, sağlam müşteri atmaya kıyamıyor rengini değiştiriyor demişti.

ben de 2003 yılında evlendim o yılların modası eskitme denen o koyu renk mobilyalardı 10 yıldır kullanıyorum bayaa bi yıprandı ve off koyu renk çok toz gösteriyo dahası masa ve sandalye de almıştım aynı renk onu da mutfağımda kullanıyordm ama 1 hafta önce eşimle boyamaya karar verdik evimiz müsait garajımızda boyadık çok gözel oldu beyaza boyandı eşim sordu nakliye hariç yatak odası ve masaya 900 tl dediler o da gitmiş havalı bu tabancalar varya boyacıların kullandığı 200 tl demişler ondan almış kendisi boyadı çok da kolaymış boyamak daha yatak odasına başlamadık bayramdan sonra onu da boyarız heralde ohh beyaz gibisi yokmuş...

bence kendiniz boyayın bizim komsumuz zımpara yapmadan venge yatakodası takımını yağlı boyayla boyadı ve harika oldu bence deneyin... çok güzel olur eminim...

Ne yalan soyliyim ben moda diye degil ucuz diye venge aldim mobilyalarimi. Temzligi zor, goruntu kasvet, digerlerini acik renk yapmaya calistim ortami dengelemek icin.
Bir arkadasim eskitme mobilyalarini boyatti. Masa,sandalye, aynali konsol ve orta sehpayi 900 tl dedi yanlis hatirlamiyorsam. Cok guzel olmuslar parlak beyaz lake gibi gorunuyor.
Benim icin su an bu rakamda cok.
Evde kendimiz boyayabilirmiyiz.
Mobilyalarim kaplama. Zimparalamadan boya tutarmi sizce.
Boyayincada bir tirnak iziyle zedelenirmi, benim kuzular henuz 2 yasindalar, oyuncak vurma cok oluyor. Beyaz parlak gorunsun istiyorum. Buyuk bi hayalmi sizce. Evimde kucuk acik renk acar diye dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…