Venezuela Devlet Başkanı'ndan Arap Liderlere Veryansın

AngryPenguin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
5.378
1.437
248
Venezuela Devlet Başkanı Maduro, Filistin'de yaşanan katliamla ilgili "Arap halkına ve liderlerine; Ne zamana kadar katliama sessiz kalacaksınız?" sorusunu yöneltti.

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, İsrail'in Filisti'nde gerçekleştirdiği katliam için başta Arap dünyası olmak üzere tüm dünyayı Filistin'e destek vermeye çağırdı. Konuşmasında Filistin'de yaşanan drama da değinen Maduro dünya liderlerini de uyardı.

Zaman zaman sinirlendiği gözlenen Maduro'nun konuşması sırasında masayı yumruklaması da dikkatlerden kaçmadı.

İşte Venezuela Devlet Başkanı’nın açıklamaları:

Filistin’den Müslüman, Hıristiyan ve farklı dinden ve kültürden insanlar var. Çağrım bölgedeki Arap halkına ve liderlerine; Ne zamana kadar katliama sessiz kalacaksınız? Filistinli kardeşlerinizin katliamını izlemeye devam mı edeceksiniz? Arap halkları ne zaman uyanacak? Ve Arap liderleri…

"ÇOK DERİNDEN KONUŞUYORUM"

Ne zaman uyanıp Filistin halkının sesine ses vereceksiniz? Yerin dibine batsın resmi açıklamalarınız! Yerin dibine batsın uluslar arası protokolünüz. Artık harekete geçmelisiniz. Filistin halkının katillerine cevap vermelisiniz. Durdurmalısınız! Venezuela Devlet Başkanı olarak size sesleniyorum; Yeter artık! Resmi açıklamalarınızdan öteye gidemiyorsunuz, o kadar. Ses tonumdan dolayı kusura bakmayım çok derinden konuşuyorum. İçimde saklı olan acı ve öfke beni bu şekilde konuşturuyor.
http://www.sondakika.com/haber/haber-venezuela-devlet-baskani-ndan-arap-liderlere-6286002/

[video=youtube;-QBO_mdG0FM]http://www.youtube.com/watch?v=-QBO_mdG0FM[/video]

Filistin’den Müslüman, Hıristiyan ve farklı dinden ve kültürden insanlar var. Çağrım bölgedeki Arap halkına ve liderlerine; Ne zamana kadar katliama sessiz kalacaksınız? Filistinli kardeşlerinizin katliamını izlemeye devam mı edeceksiniz? Arap halkları ne zaman uyanacak? Ve Arap liderleri… Ne zaman uyanıp Filistin halkının sesine ses vereceksiniz? Yerin dibine batsın resmi açıklamalarınız! Yerin dibine batsın uluslararası protokolünüz. Artık harekete geçmelisiniz. Filistin halkının katillerine cevap vermelisiniz. Durdurmalısınız! Venezuela Devlet Başkanı olarak size sesleniyorum; Yeter artık! Resmi açıklamalarınızdan öteye gidemiyorsunuz, o kadar. Ses tonumdan dolayı kusura bakmayım çok derinden konuşuyorum. İçimde saklı olan acı ve öfke beni bu şekilde konuşturuyor. Filistin halkına yapılan katliama seyirci kalmak bana acı veriyor. Artık ölümlere alışmışlar dünya katliam karşısında kör ve sağır olmuş! Çoğu korkak liderler de resmi bir yazı geçip olaylardan üzüntülerini belirtip kınıyorlar. O kadar… “saldırıyı lanetliyoruz” sadece bu… “çok endişe duyuyoruz” bir de bu… Mesele bitiyor onlar için… Yeter be artık yeter! Venezuela artık yeter diyor.

Son düzenleme:
Helal olsun Venezuala devlet başkanına...Arap liderleri petrol babaları, halkı sefildir ama kendileri petrolleri peşkeş çekerek, yakınları ve çevresi ile birlikte zevk-ü sefa içinde yaşarlar. .özellikle sudi kadınların yaşam hakları neredeyse yok.. Daha geçenlerde ilk defa suudi arabistanda kadın yönetmen tarafından bir film çekilmiş. spor yapmaları yasak, yanında erkek olmadan tek başına sokağa çıkmaları yasak, araba kullanmaları yasak..Hakkını arayamayan bir halk. içlerinde terör örgütleri üreyip kendi halkını ölürüyor, yeri geliyor bu terör örgütleri birbirlerini öldürüyor. Bunlar mı birleşip tepkisini gösterecek :51:

Dünyaya ders verecek adamlar var hala..
Bir elin parmaklarını geçmesede var:42:

İşte Venezuela Devlet Başkanı’nın açıklamaları:

Filistin’den Müslüman, Hıristiyan ve farklı dinden ve kültürden insanlar var. Çağrım bölgedeki Arap halkına ve liderlerine; Ne zamana kadar katliama sessiz kalacaksınız? Filistinli kardeşlerinizin katliamını izlemeye devam mı edeceksiniz? Arap halkları ne zaman uyanacak? Ve Arap liderleri…

bu adama bu insana helal olsun demek bile az gelir..vay be bu adam ne arap ne müslüman..

arap liderleri ne zaman susmaktan öteye giden bir şey yaptı ne zaman birlik oldular ki şimdi değişsinler..iç savaştan gözlerini açamıyo adamlar.

daha önce de yazmıştım,İsraili tanımayan,büyükelçilikleri kapatıp,elçileri gönderen ve tepki koyabilen sadece "sosyalit" devletler oldu..çünkü onlar insnaı ön planda tuttarlar..bizler gibi dışa bağımlı ülkler değiller.kapitalizmle yönetilmiyorlar.para sahipleri işadamları herşey demek değil,ki pek de yok zaten..
ülkede sosyal adalet var..
bizde olmadığı için,ne protesto ne ambargo yapamayız devlet bazında..milletvekilleri bile kapitalizmin için çok büyük yer sahibi,hepsi büyük ithalatçı firmalar ya da dağıtıcıları...
o yüzden hepsine koca bir bravo diyorum..:46::46:
asla o ülkeler gibi olamaycağımız için de çok derinden üzülüyorum..

Adam kimse niye bir yaptırım uygulamıyor anlayamıyor, müslüman devlet başkanlıarının sadece paraya taptığını aklı almıyor anlaşılan.

Back