• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Venedik/İtalya

lanemoje

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2008
10
0
86
Ankara
Benim karelerimden Venedik...

Resim196.jpg

Resim254.jpg

Resim216.jpg

Resim219.jpg

sadece sokakalar ve caddeler kara parçası diğer heryer su herkesin evinin önünde arabası olur onların sandalları var :)

mütiş bende venedik te bulundum ... ama iş içabı... mutiş... gerçekten beni o güne geri döndürdün............

ahhh venice ahh
aşka aşıkların, ruhlarını romantizmle harmanlayanlrın kısaca hayallerimin şehri...
caanım memleketimden sonra ölmeyi istediğim tek şehir...

bende çok merak ediyorum,görmek isterdim. bazı gezi programlarında izledim. hoşuma gitti, gondollar falan. birde bir şey duydum, kötü kokuyormuş bu kanallar, ne kadar doğru bilemem ama....

çoook güzel yer yaaaa aşık aşık dolaşmak güzel olurdu valla ahhhh ahhhh ....senağlama

Öncelikle emeğine sağlık, güzel kareler...
Her şeyi sandalla su üstünde yapmak zorunda kaldığım bir şehirde yaşamak istemezdim doğrusu. :1rolleyes:

kesinlikle gidip gezilmesini tavsiye edebileceğim yerler arasındadır Venedig. Gerçekten süper oluyor. Çok farklı bi yer. Yaşamak istemem orda çünkü her tarafın kanallar ile kaplı olması zor ve evleri çok eski külüstür ama arada tatıl için gerçekten çok güzel bi yer. Tavsiye ederim

hayatımda tek görmek istediğim yerlerden biri diyebilirim süper yaa o gondollara binip gezmek isterdim.:1rolleyes:

aaahhhhh ahhhhh şimdi orda olmak vardıı:asigim:

Ay Gidip Sadece Görmek Isterdim Ama Yaşamak Asla Ne ürkütücü Adimimi Atsam Su Acaba Derin Mi çok Korkarim Ben Yaaaaaaaaaaaa

16 tane mesaj görünce sevindim.. Meğer; paylaşım sadece ilk mesajdaymış..
Umarım devamı gelir..

Bu arada bu anlamlı ve lüzumlu (!) mesajımla, toplam mesaj sayısını 17 ye çıkartmış bulunuyorum.. jeyyar

en çok gitmek istediğim yerlerden biri...
orada naısl yaşlıyorlar çok merak ediyorum

Arkadaşlar ben bu yaz venediği gördüm açıkçası çok da beğenmedim ,bir kere çok kirli ve pis zaten orada genelde oteller var yaşayanlar mestre şehrinde yaşıyorlar ,inanın benim vatanım heleki İstanbul dünyadaki birçok şehirden çok daha güzel:dance:a.s

bizde ballayimizi orda gecirdik...aslinda okadar da abartilak bir yer degil....bence bizim türkiye ordan KAT KAT daha güzel..
hem orasi gercekten cok kokuyor ve asiri pahali... oranin sadece adi kalmis bence......

Back