Merhabalar
Ben de yeni evliyim. İlk zamanlar herşey güzel giderken birleşme anında dediğimiz gibi bir duvar hissi oluşuyordu. Penis ilerleyemiyordu. Eşim kendini kastığın için olabilir demişti. Onunda ilk deneyimi olacaktı.Günlerce burda okudum vajinusmus muyum acaba diye. Eşime bahsettim,ben biraz takıntılı bir kadınım hemen negatif yayarım
google geçmişimde aratmıştım,müzik açacağı zaman telefonu eline aldığında arattığımı gördü saçmalama değilsin dedi uzun uzun konuştuk. Ben dilatör seti bile araştırdım. Ama parmağımı kendim sokabiliyordum.(baya cesurumdur )Neyse bu süreçte sık sık denedik kendime söz veriyorum başlamadan önce kasmayacağım vs. Ama o an maalesef bacaklarımı kitliyorum. Sonra biraz alkol aldık benim kafa hemen gider
inanın o an kafamın güzelliğiyle hiiiiç acımadan ilişki oldu, hatta hissetmedim fazla gevşemiştim. 2-3 damla pembemsi bir kanamam oldu.Sonra olduğuna bile inanamadım defalarca oldumu diye teyit ettim. Ertesi gün normal denedik yine olmadı. Dedim eee hep alkol mü alacağım çook saçma. Neyse 2-3 defa denedik maalesef,bacaklarımı sımsıkı kasıyorum. Yine alkol aldım çok içen bir insan değilim. Yine sorunsuz oldu. Neyse ertesi gün gündüz gayet normal şekilde beraberli olabildim. Bu süreçte aaa zaten orası gayet geniş,neden acıyacak vs kendimi inandırdım. Şu an hep aynı pozisyon ama zamanla ilerleyeceğinin farkındayım. Eşimde bu süreçte destek oldu. bol bol kayganlaştıcı öneririm.
Spreyi ben de gördüm,ama cesaret edemedim kullanmaya. Buda benim hikayem belki yardımım dokunur