- 27 Şubat 2020
- 1.200
- 2.299
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de aynı dertten muzdaripim ne yazık ki psikolojim çok kötü etkileniyorMerhaba . Vajinismusla ilgili yazıyorum daima.Bu sorundan çok yoruldum en son çare bunu deneyeceğim. Aranızda kullanan , faydasını gören var mı? Ne kadar sıkmalıyım yardımcı olur, tecrübelerinizi paylasirsaniz sevinirim![]()
Denedim ama iç kısma sıkamadım dışına sıktım 15 dk sonra falan orayı hissetmedim . Ama ben egzersiz için sıkmıştım eşim evde değildi. Yani esimle denemedimben de aynı dertten muzdaripim ne yazık ki psikolojim çok kötü etkileniyorvemcaine sprey yazıyorlar sürekli denedin mi hiç?
Ben iç kısma sıkamıyorum. Spreyle basınca tekliyor ya korkuyorum açıkçası dışına bile zar zor sıktımBu spreyle egzersizleri cok rahat yaparsiniz tamamen uyusturuyor
Içine itince ağrımıyor mu nasıl sıktınız?sanırım egzersiz yaptınız siz daha onceBen kullandim kizlar önce dış kisma sıkıyorum 2 kez falan elimle dagitiyorum akip gitmesin diye sonra ince cubuk var onu tamamen iceri dogru itin bir kac kez icine sıkın 15 dkya uyusuyor
Of of içine sıkabilsem spreyi keşke olmuyorSprey öncesinde kaslarınızı sıcak uygulama ile rahatlatın. Klozetin içine 1 kova sıcak su koyup bacaklarınızı havlu ile kapatıp buharın dışarıya çıkmasını engelleyin. 5-10 dk kadar çok yaktıkça ayağa kalkabilirsiniz. Sonra kurulayıp küçük dudakları aralayıp olabildiğince içe sıkın. İçe dışa 5-10 kez sıkın. Önce yakıyor ama hemen geçiyor. Sonra 10 dk ya uyuşur ayna karşısında parmak yada dilatör egzersizlerini yapabilirsiniz. Derin bir nefes alın karın şişecek şekilde daha yavaş burundan vermeye çalışırken parmak yada dilatörü itekleyin içeri. Çişinizi tutup bırakıyormuş gibi (kegel egzersizleri) yapın bırakıyormuş gibi yaparken itekleyin. Hala kasılması olan varsa kas gevşetici ilaç yada papatya çayı deneyebilir. Şunu söyleyeyim uyuşuk olsa bile bir miktar acı duyabilirsiniz içeride yapacak birşey yok. İçerideki kaslar kasıldığı için sanırım içeriye dilatör yada parmak soktuktan sonra yine kegel kaslarınızı çalıştırmaya çalışın sıkıp bırakarak. Tüm bunları yapıyorum ama eşimle birlikte olamıyorum diyorsanız dilatörü yattığınız yerde dik durabilecek şekilde birşeyle tutturun ve elinizi kullanmadan bedeninizle içine girmesine çalışın bu gerçekten işe yarıyor.
Sıcak su uygulaması ile kasları gevşetmeye üşenene saç kurutma makinası ile sıcak üfleme yapmasını öneririm 5 dk kadar.
Ayrıca bol kayganlaştırıcı kullanın ne kadar bol ve içeriye alırsanız o kadar iyi.
Ne oluyor sıkmaya çalıştığında? Korku mu oluyor? Önce dışa sık uyuşsun biraz sonra içe sık.Of of içine sıkabilsem spreyi keşke olmuyor![]()
Evet açamıyorum bile dışa zor sıktım. Bir de kulak çubuğu normalde içine alıyordum onuda yapamadım açılmadı sanki bıraktım bende korkupNe oluyor sıkmaya çalıştığında? Korku mu oluyor? Önce dışa sık uyuşsun biraz sonra içe sık.
Kizlik zarin duruyor mu egzersiz yaptin mi hicEvet açamıyorum bile dışa zor sıktım. Bir de kulak çubuğu normalde içine alıyordum onuda yapamadım açılmadı sanki bıraktım bende korkup![]()
Evet duruyor . Hayır malesefKizlik zarin duruyor mu egzersiz yaptin mi hic
Ozelden yardimci olayimEvet duruyor . Hayır malesef
Bana da yardımcı olur musunuz bu sprey ise yarıyor mu bende almak istiyorumOzelden yardimci olayim![]()