• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vemcaine ile vajinal muayene yaptırabilen var mı?

annebebekvesaglik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar,

Vemcaine ile vajinal muayene yaptırabilen var mı? kac dk once sıkılıyor uyusukluk ne kadar sürüyor. bende vajınısmus var ilişki sırasınnda farklı pozısyonlarda birliktelik yasıyorum ama asla muayene olamıyorum. 2 hafta once 600 tl verip bayıltılıp muayene oldum bebek istiyoruz doktor asılama dedi ama bayıltılıp olmuyormus caresiz kaldım

merhaba arkadaşlar,

Vemcaine ile vajinal muayene yaptırabilen var mı? kac dk once sıkılıyor uyusukluk ne kadar sürüyor. bende vajınısmus var ilişki sırasınnda farklı pozısyonlarda birliktelik yasıyorum ama asla muayene olamıyorum. 2 hafta once 600 tl verip bayıltılıp muayene oldum bebek istiyoruz doktor asılama dedi ama bayıltılıp olmuyormus caresiz kaldım
Nasil bayiltilip olmuyormus ya?

tup bebegi bayiltip yapabiliyolar? Asilama
Neden olmuyomus?
Bi yanlislik olmali, bildigim kadariyla anesteziyle asilama da yapilabiliyor..

Nasil bayiltilip olmuyormus ya?

tup bebegi bayiltip yapabiliyolar? Asilama
Neden olmuyomus?
Bi yanlislik olmali, bildigim kadariyla anesteziyle asilama da yapilabiliyor..
İnsallah sizin dediğiniz doğrudur daha önce yazdığım mesajların daha doğrusu sorduğum soruların birinde birebir yaşayan bir kişi açıklamıştı yaptıramamış bırakmış diye benim doktorum da hadi şimdi bayılttık ama aşılama olursa nasıl yapcaz asmak lazım bunu dedi. Hic bilemiyorum bende tedirginim

Ben duvara cikiyorum catalda muayene olurken..
Cok
Zor cok sinir bozucu..

Aglayarak nabiz 200 e cikarak muayene oluyorum..

en korktugum seydi imtihan oldum dis gebelik gecirdigimde bakmayan dr kalmadi..

Cok zor gercekten cok yipratici..

Keske bi onerebilceim bisey olsa sizin icin..
ben iliskide okadar sorun yasamiyorum muayene de ola ola biraz astim..

İnsallah sizde asarsiniz zamanla bu sorunu

İnsallah sizin dediğiniz doğrudur daha önce yazdığım mesajların daha doğrusu sorduğum soruların birinde birebir yaşayan bir kişi açıklamıştı yaptıramamış bırakmış diye benim doktorum da hadi şimdi bayılttık ama aşılama olursa nasıl yapcaz asmak lazım bunu dedi. Hic bilemiyorum bende tedirginim
Yaptıran çok var anestezili. Doktor saçmalamış

Back
X