• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

velvet touch body eldiven

hasret25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2009
251
2
116
Almanya
kizlar velvet touch body elsdiven kullanan varmi aranizda ben aldim bacak icin olani icinde üc tane yuvarlak zippara gibi pembe kagit var eline geciriyorsun üc saga üc sola masaj yapiyorsun killar gidiyor ben bugün yaptim ama daha önce agda kullaniyordum agda acitiyor bu acisiz ama agda gibi uzun süre kil cikartmazmi bilemiyorum kullanan varmi aranizda paketinde 15 20 gün sonra tekrer uygulayin yaziyor yani killar 15 20 gün cikmiyorsa cok rahat agdadan iyi derim

evet 3 saga 3 sola masaj yapiyorsun tüyler gidiyor iki dakikada komple bacak bitiyor ben alali 2-3 gün oldu daha cikmadi agdayla alinmis gibi hic bir acisida yok

allah allah eldivenle nasıl kopuyo ya jilet gibi bıcakları fln mı var yoksa asılıyı fln mısın? mümkünse resmini koyabilirmisin?

hic asilma yok jilet gibi de degil zimpara gigi biraz sert bir kagit eline geciriyorsun saga sola masajla gidiyor tüyler ilk basta banada sacma geldi uyguladim hemen gitti tüyler hayret ettim hic aci yok koparma falanda yok resim nasil ekleniyor bilmiyorumki

hic asilma yok jilet gibi de degil zimpara gigi biraz sert bir kagit eline geciriyorsun saga sola masajla gidiyor tüyler ilk basta banada sacma geldi uyguladim hemen gitti tüyler hayret ettim hic aci yok koparma falanda yok resim nasil ekleniyor bilmiyorumki

konuya cevap ver dedikten sonra sayfanın aşağısında EKLENTİ EKLE var oraya tıkla sonra çıkan pencereden DOSYA EKLE ye tıkla. umarım eklersin çok merak ettim:82:

$11022011.jpg $11022011.jpg

ben almanyada oturuyorum burada schlecker diye bir yer var oradan aldim

Back