Velimin komşusu

Yuh oha millet delirmis azarlasaydiniz ben olsam veliyi arar bi patalardim

Ne?
Bu cumleyi hic beklemedim..
Bende sandimki sizi bekar sandilar biriyle tanistiricaklar.

bende öyle düşündüm. bekarsınız. zayıfladım diyince. dedim kesin birisi var.
para mevzularında böyle pişkinlik yapan insanları sevmiyorum.

senden benden marka giyer, tembellik hat safhada..
sonra senin maaşında paranda gözü olur.
belki de resmen dolandırıcı idiler.
komşunuzu da tanımıyorum ama dikkatli olun derim

Bi sene sonra evlensinler, ikisi de calissin biriktirsin evlensin, ne munasebet tanimadigin insani zor durumda birakiyosun. Ben hayatta cesaret edemem. Ben en cok bunu sana ileten veliye sasirdim. Yolunacak kaz gormus gibi masallah.

bence komşunuz da yanlış yapmış, ben onu da hatalı gördüm. böyle bşye ortam hazırlamamalıydı

bende şaşırdım..dıdının dıdısı kredi çek ver bize diyor..iyi niyetini kullanacaklar ..aman haaa..insan babasına bile güvenemez bu devirde nerde kalmış dış kapının mandalı..

ay yok artık yaaa hiç beklemiyodum şok oldum
siz yine iyi kibarca reddetmişsiniz ben olsam dayanamazdım!

yok artıkk..
Konuyu okurken sonuna kadar aklıma sürüyle ihtimaller gelmişti ama bu beni bile aştıı...yuh diyorum yanii

Şaka gibi, ya kendileri çok saflar, ya da sizi saf sanıyorlar. Bu arada yeni evlencekler için devletin verdiği bir yardım yok muydu?

veli de değil velinin komşusu! bu insanlar ne yiyip içip bu hale geliyor acaba. insan komşusundan 5 lira borç isteyemiyor bunlara pes

O konularda takipteyim zaten. Diyete benzer bir şey yapmıyorum. Çünkü çok gıcığıma geliyor. Yok sabah 4 zeytin bir dilim ekmek falan. Onun yerine ekmeği kestim. Şekerli gıdaları kestim. Her gün spor yapıyorum. Şimdilik tartıya çıkmaya korkuyorum. Moralimi bozmasın diye. 93 kilo olarak başladım geçen hafta. 1 ay sonra tartıya çıkacağım.

buna böyle sinirden durup durup gülünür. la havleeeee la havleeee

hahah ay kusura bakmayın ama gerçekten güldüm kadın bahçeden elma seçer gibi kredi alabilecek kişiyi seçmiş.. neyse geçmiş olsun size :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…