Yuh oha millet delirmis azarlasaydiniz ben olsam veliyi arar bi patalardimbu kadarıda pes dedim artık insan yasadıkça neler görüyo.
ögretmenim bir gün bir velim aradi hocam komşum sizle bişey görüşcek dedi şaşırdm önce tamam ver konuşayım dedim,telefnda olmaz müsaitseniz evinize gelelim mi dedi müsait degilim dedim o zaman yarın okulda ögle arasi gelelim dedi tamam dedim.Anlam veremedim merakta ettim,son 1yılda övünmek gibi olmasın 45kg.zayıfladım galiba onu sorcak diye düşündüm yada oglum var bakıcıda bazen ben bakayım mi diye soranlar oluyo öyle bişey diye düşündüm.Ertesi gün okulda arkadaşlarada bahsettim hepimiz merakla bekliyoruz neyse öglen geldiler özel konuşalım diye dışari çiktik hoş peşten sonra bayan kendinden bahsetmeye başladi ve aynen şöyle :
-Hocam ben nişanlıyım yaza dügünümüz var nişanlımın anne babasıda vefat etmişler kimsesi yok parasizliktan evlenemiyoruz bize 20bin kredi cekseniz,biz size her ay ödesek olurmu?
Dan Dan Dan oldum bide ekliyor nişanlısının 1500tl kazancı varmış sgk lı olmadıgı icin kredi çekemiyormuş benide 23nisan kutlamalarında görmüş iyi niyetli birine benziyormuşum dumur oldum resmen kibarca olmaz dedim tabi ama sonradan cok sinirlendim bu ne cürret ne saçmalık hatta arkadaş imdat polis diye bagırıp ne kovmadın dedi velimede sinirlendim oda öncü olmuş ki öyle sıradan bi veli ekstra bi samimiyetm falanda yoktur.
Forumda bi kredi konusu gördmde aklıma geldi paylaşayım dedım. Hepinize sevgiler
Ne?
Bu cumleyi hic beklemedim..
Bende sandimki sizi bekar sandilar biriyle tanistiricaklar.
Bi sene sonra evlensinler, ikisi de calissin biriktirsin evlensin, ne munasebet tanimadigin insani zor durumda birakiyosun. Ben hayatta cesaret edemem. Ben en cok bunu sana ileten veliye sasirdim. Yolunacak kaz gormus gibi masallah.
bende şaşırdım..dıdının dıdısı kredi çek ver bize diyor..iyi niyetini kullanacaklar ..aman haaa..insan babasına bile güvenemez bu devirde nerde kalmış dış kapının mandalı..bu kadarıda pes dedim artık insan yasadıkça neler görüyo.
ögretmenim bir gün bir velim aradi hocam komşum sizle bişey görüşcek dedi şaşırdm önce tamam ver konuşayım dedim,telefnda olmaz müsaitseniz evinize gelelim mi dedi müsait degilim dedim o zaman yarın okulda ögle arasi gelelim dedi tamam dedim.Anlam veremedim merakta ettim,son 1yılda övünmek gibi olmasın 45kg.zayıfladım galiba onu sorcak diye düşündüm yada oglum var bakıcıda bazen ben bakayım mi diye soranlar oluyo öyle bişey diye düşündüm.Ertesi gün okulda arkadaşlarada bahsettim hepimiz merakla bekliyoruz neyse öglen geldiler özel konuşalım diye dışari çiktik hoş peşten sonra bayan kendinden bahsetmeye başladi ve aynen şöyle :
-Hocam ben nişanlıyım yaza dügünümüz var nişanlımın anne babasıda vefat etmişler kimsesi yok parasizliktan evlenemiyoruz bize 20bin kredi cekseniz,biz size her ay ödesek olurmu?
Dan Dan Dan oldum bide ekliyor nişanlısının 1500tl kazancı varmış sgk lı olmadıgı icin kredi çekemiyormuş benide 23nisan kutlamalarında görmüş iyi niyetli birine benziyormuşum dumur oldum resmen kibarca olmaz dedim tabi ama sonradan cok sinirlendim bu ne cürret ne saçmalık hatta arkadaş imdat polis diye bagırıp ne kovmadın dedi velimede sinirlendim oda öncü olmuş ki öyle sıradan bi veli ekstra bi samimiyetm falanda yoktur.
Forumda bi kredi konusu gördmde aklıma geldi paylaşayım dedım. Hepinize sevgiler
Şaka gibi, ya kendileri çok saflar, ya da sizi saf sanıyorlar. Bu arada yeni evlencekler için devletin verdiği bir yardım yok muydu?bu kadarıda pes dedim artık insan yasadıkça neler görüyo.
O konularda takipteyim zaten. Diyete benzer bir şey yapmıyorum. Çünkü çok gıcığıma geliyor. Yok sabah 4 zeytin bir dilim ekmek falan. Onun yerine ekmeği kestim. Şekerli gıdaları kestim. Her gün spor yapıyorum. Şimdilik tartıya çıkmaya korkuyorum. Moralimi bozmasın diye. 93 kilo olarak başladım geçen hafta. 1 ay sonra tartıya çıkacağım.gecen yil 6aralikta basladm diyete hazir olun 160 kg dan düştm şu an 115 im 1yil oldu yenidn hayata basladm resmen klasik diyet iste su 1dilim ekmek kibrit kutusu peynir olan diyetisyene gittm tahlillerm yapildi normaldi herseym 1000kalorilik diyetti +yürüyüş+nurs biberiyeli karişık bitki cayı üzerinde tarifi var vede azim tabiki olay beyinde bitio o diyet bu diyet yok bence 30daha vercem ins.diyet başari öykülerinde konum var beklerim