bu kadarıda pes dedim artık insan yasadıkça neler görüyo.
ögretmenim bir gün bir velim aradi hocam komşum sizle bişey görüşcek dedi şaşırdm önce tamam ver konuşayım dedim,telefnda olmaz müsaitseniz evinize gelelim mi dedi müsait degilim dedim o zaman yarın okulda ögle arasi gelelim dedi tamam dedim.Anlam veremedim merakta ettim,son 1yılda övünmek gibi olmasın 45kg.zayıfladım galiba onu sorcak diye düşündüm yada oglum var bakıcıda bazen ben bakayım mi diye soranlar oluyo öyle bişey diye düşündüm.Ertesi gün okulda arkadaşlarada bahsettim hepimiz merakla bekliyoruz neyse öglen geldiler özel konuşalım diye dışari çiktik hoş peşten sonra bayan kendinden bahsetmeye başladi ve aynen şöyle :
-Hocam ben nişanlıyım yaza dügünümüz var nişanlımın anne babasıda vefat etmişler kimsesi yok parasizliktan evlenemiyoruz bize 20bin kredi cekseniz,biz size her ay ödesek olurmu?
Dan Dan Dan oldum bide ekliyor nişanlısının 1500tl kazancı varmış sgk lı olmadıgı icin kredi çekemiyormuş benide 23nisan kutlamalarında görmüş iyi niyetli birine benziyormuşum dumur oldum resmen kibarca olmaz dedim tabi ama sonradan cok sinirlendim bu ne cürret ne saçmalık hatta arkadaş imdat polis diye bagırıp ne kovmadın dedi velimede sinirlendim oda öncü olmuş ki öyle sıradan bi veli ekstra bi samimiyetm falanda yoktur.
Forumda bi kredi konusu gördmde aklıma geldi paylaşayım dedım. Hepinize sevgiler
gbankalar memura kredi veriyormus hic memur tanidiklari yokmus ogretmen falan demis banka ben gelmisim aklina bacılar durumu sıkısık varsa havale yapiveremmi
aydınlatsın biziBen de onu merak ettim.
Bütün kilolu bayanların merakla beklediği cevap.aydınlatsın bizi
Valla diyecek hiçbir kelime cümle bulamıyorum bu nasıl bir şeydir ya....hayır ölüm kalım hastalık vs. gibi bir durum olsa neyse de resmen saçmalamışlar bu cesareti nerden buluyorlar, olmaz demeyle yetinmezdim ben herhalde..
İlk atandığım yıl daha yaşım da kçüktü 23 yaşındaydım uzaktan dıdının dıdısı bir tanıdığımızın oturduğu ilçeye atanmıştım akabinde bana yardımcı olmuştu ama böyle abartarak her işime koşar tarzda bir süre sonra benle bir şey konuşmak istedi 15-20 bin kredi lazımmış çeker misin dedi ben de yutkundum düşünmem lazım dedim allahtan demişim öyle bir zamanda söyledi ki evet demek zorunda kalabilirdim. Ne yapsam ne desem diye düşündüm ailemi aramak istemedim, sonra üni. den bir hocam vardı babam gibi çok sevdiğim onu aradım o dedi ki kızım daha çok karşılaşacakısn bu tür şeylerle , sakın kredi falan çekme, kötü niyetli olmasa bile dünyanın hali ödeyemez zor duruma düşersin. O yüzden banka faizine bulaşmak istemiyorum günah olduğu için diye bahane uydur söyle geç dedi. Ben de öyllikle konuştum ama çok bozuldu ve samimiyetini kesti benimle...
Ne?
Bu cumleyi hic beklemedim..
Bende sandimki sizi bekar sandilar biriyle tanistiricaklar.
ögretmenim bir gün bir velim aradi hocam komşum sizle bişey görüşcek dedi şaşırdm önce tamam ver konuşayım dedim,telefnda olmaz müsaitseniz evinize gelelim mi dedi müsait degilim dedim o zaman yarın okulda ögle arasi gelelim dedi tamam dedim.Anlam veremedim merakta ettim,son 1yılda övünmek gibi olmasın 45kg.zayıfladım galiba onu sorcak diye düşündüm yada oglum var bakıcıda bazen ben bakayım mi diye soranlar oluyo öyle bişey diye düşündüm.Ertesi gün okulda arkadaşlarada bahsettim hepimiz merakla bekliyoruz neyse öglen geldiler özel konuşalım diye dışari çiktik hoş peşten sonra bayan kendinden bahsetmeye başladi ve aynen şöyle :
-Hocam ben nişanlıyım yaza dügünümüz var nişanlımın anne babasıda vefat etmişler kimsesi yok parasizliktan evlenemiyoruz bize 20bin kredi cekseniz,biz size her ay ödesek olurmu?
Dan Dan Dan oldum bide ekliyor nişanlısının 1500tl kazancı varmış sgk lı olmadıgı icin kredi çekemiyormuş benide 23nisan kutlamalarında görmüş iyi niyetli birine benziyormuşum dumur oldum resmen kibarca olmaz dedim tabi ama sonradan cok sinirlendim bu ne cürret ne saçmalık hatta arkadaş imdat polis diye bagırıp ne kovmadın dedi velimede sinirlendim oda öncü olmuş ki öyle sıradan bi veli ekstra bi samimiyetm falanda yoktur.
Forumda bi kredi konusu gördmde aklıma geldi paylaşayım dedım. Hepinize sevgiler
Bütün kilolu bayanların merakla beklediği cevap.