Velimin komşusu

Valla diyecek hiçbir kelime cümle bulamıyorum bu nasıl bir şeydir ya....hayır ölüm kalım hastalık vs. gibi bir durum olsa neyse de resmen saçmalamışlar bu cesareti nerden buluyorlar, olmaz demeyle yetinmezdim ben herhalde..
İlk atandığım yıl daha yaşım da kçüktü 23 yaşındaydım uzaktan dıdının dıdısı bir tanıdığımızın oturduğu ilçeye atanmıştım akabinde bana yardımcı olmuştu ama böyle abartarak her işime koşar tarzda bir süre sonra benle bir şey konuşmak istedi 15-20 bin kredi lazımmış çeker misin dedi ben de yutkundum düşünmem lazım dedim allahtan demişim öyle bir zamanda söyledi ki evet demek zorunda kalabilirdim. Ne yapsam ne desem diye düşündüm ailemi aramak istemedim, sonra üni. den bir hocam vardı babam gibi çok sevdiğim onu aradım o dedi ki kızım daha çok karşılaşacakısn bu tür şeylerle , sakın kredi falan çekme, kötü niyetli olmasa bile dünyanın hali ödeyemez zor duruma düşersin. O yüzden banka faizine bulaşmak istemiyorum günah olduğu için diye bahane uydur söyle geç dedi. Ben de öyllikle konuştum ama çok bozuldu ve samimiyetini kesti benimle...

Son düzenleme:
gbankalar memura kredi veriyormus hic memur tanidiklari yokmus ogretmen falan demis banka ben gelmisim aklina bacılar durumu sıkısık varsa havale yapiveremmi

bu kadar saf olabilirler mi sizce altindan bisey cikmasin cok komik bir o kadar da sacma bir durum
siz sinir oluyosunuz ama ben aklia geldikce guluyorum kusura bakmayin artik

Hadi o kadın yarım akıllı
Veliye n'oluyo?

İki yarım akıllı birbirini bulmuş ama gene de normal düşünememişler

Samimiyetini kesti ...... onun arkadaşlığı şartlıymış günümüzde arkadaşlıkta biraz şartlı ama zaten önceden planlamış demek ki , memurlarla samimi olurum sonra bu kadına kredi çektiririm hesabı yapmış bazılar kendini çok uyanık sanıyor nedense

yok artık!!!PES

Tam yuh olmuş vallahi..
Cidden hem ne alaka..
Hemde ne cürret yahuu..

Bi sene sonra evlensinler, ikisi de calissin biriktirsin evlensin, ne munasebet tanimadigin insani zor durumda birakiyosun. Ben hayatta cesaret edemem. Ben en cok bunu sana ileten veliye sasirdim. Yolunacak kaz gormus gibi masallah.

şok oldum, ben de bekliyorum işte birisiyle tanistiracaklar falan. Pes vallahi

Bütün kilolu bayanların merakla beklediği cevap.
gecen yil 6aralikta basladm diyete hazir olun 160 kg dan düştm şu an 115 im 1yil oldu yenidn hayata basladm resmen klasik diyet iste su 1dilim ekmek kibrit kutusu peynir olan diyetisyene gittm tahlillerm yapildi normaldi herseym 1000kalorilik diyetti +yürüyüş+nurs biberiyeli karişık bitki cayı üzerinde tarifi var vede azim tabiki olay beyinde bitio o diyet bu diyet yok bence 30daha vercem ins.diyet başari öykülerinde konum var beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…