Velimin komşusu

Yav parasi yok evlenmeye calisiyor tanimadigi insandan kredi cekmesini istiyor yaslari kac acaba

Hayır dediğin için kesin içlerinden küfür etmişlerdir isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü diye düşündüler herhalde yüzsüzler.bazı insanlar tahammül sınırını aşıyor cidden

Buda neki, gene sizi az buçuk tanıyan birisiymiş para isteyen veya aracı olan.Bundan 5 sene önce oğlumu gezdirmek icin cikmistim bir bayan yanima geldi lütfen bana 400€ verirmisin çok zordayim bankaya gittim param gelmemiş,eşim kumar hastası bana bugün o parayı getirecek'sin yoksa sana yapacağım'ı sen düşün v.s demiş.Ben sana param gelince veririm valla diyor ben bi şaşırdım,yanindada çocuk var bide ağlıyor,nasıl yalvariyor zor kurtuldum....

senle ben tencere dibin kara seninki benden kara olduk beterin beteri senmisin arkadaşim ne günlere kaldk allahm

Nedense karsi taraf bana pek iyi niyetli gelmedi.

bu konuyla alakasiz bi bomba olaym daha var o bayagı uzun yakında o konuyuda acacagm beni takip edin bea

yok bea 2çocuklu bi bayanim oglum arkamdan agliyor diye kıyafetimi bile gizlice mutfakta giyip cikarim özenli bile olamam fazla, altin hic sevmem bi alyansm var elimde mazbut bi anacıgm

İnsanlar kocasına çekip vermiyor oha artık ya. Şoki şoki şoki olmuş bu. :)

düğünden sonra ev arabada istermisiniz alayımmı deseydiniz keşke!!!!!!!!!!!
şaşırmış yaaa iyi niyetli görmüş müş , iyi niyetli olunca kredi çekilesi insanmı olunuyor!!!!!!!!!!!
ayyy çok sinirlendim ben!!!!!!!!!!!!!!!!

Aaaaa cok ayip etmissiniz hemen cekseydiniz. Hatta evinizin tapusunuda onlarin uzerine yapsaydiniz. Tovbe yarabbim. Insanlar nekadar yuzsuzlesti artik YUH diyorum.

sormadiniz mi ne alaka diye ben olsam sorardim niye boyle bisey yapim nerden dustu akliniza diye?
saka gibi ama yaa sok oldum okuyunca..

yok artık! komşusunun çocuğunun öğretmenine kadar çevresinde kimse yok muymuş? var bunda başka bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…