veli toplantısı için rehber öğretmene acil yardım

eylulnaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2009
8
0
86
Adana
arkadaşlar ben bu sene bir dershanede rehber öğretmen olarak göreve başladım ve yönetim benden veli toplantısında baskın karakter olmamı velilere asla teslim olmamamı ilk golü benim atmamı istediler bende deneyimli arkadaşlardan biraz tüyo vermelerini istiyorum biliyorsunuz veliler çocuklarını dershaneye yazdırınca herşeyi yapmış sayıp bütün sorumluluğu bize atıyorlar neden benim çocuğum başarısız, dershane verimli gelmedi bize ,etüt düzenini beğenmedik....vs. bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim eylülün son haftası toplantım var:teytey: zafer benim olsun

arkadaşım işin gerçekten zor ama aynı zmanda zevkli. ben sosyal bilgiler mezunuyum ve bu konuda deneyimim yok.ama fikirlerim şöyle: onlara çocuklarının ders çalıştıkları odayla alakalı ipuçları ver ve sorumluluklatını hatırlat bence herşeyin sadece ders çalışmakla değilde moral ve destekle olabileceğini bu yüzden ev ortamının ve evdekilerin çabalaması gerktiğini söyleyebilirsin. birde bence çocuklarının birer yarış atı olmadığını hatırlat. kendine güvenli davran.naçiz görüşüm sen zaten benden daha iyi bilirsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…