• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Velform Tripleaction Saç Şekillendirme

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
arkadaşlar bu düzleştiriciyi kullanan varmı ?

Anyon (Negatif iyonlar) üreteçli VELFORM TRIPLEACTION SAÇ ŞEKİLLENDİRME SETİ

Serpentin taş

Buhar teknolojisi

Taraklı

Isı ayar düğmeleri ( + / - )

Acma / kapama düğmesi

Kıvrılmayan döner enerji kablosu

Asma Halkası

Dijital ısı kontrolü - 120-200ºC arasında butonlarla ısıyı artırabilirsiniz, böylece saçınızdaki dalgaları gidermek için en uygun ısıyı bulabilirsiniz.

Serpentin nedir? Serpentin, özel iyonik ve enfraruj özelliklere sahip değerli bir taştır. Plakalar üzerindeki serpentin mineralleri, benzersiz ve yeni VELFORM TRIPLE ACTION saç düzleştiricisiyle eşsiz sonuçlar elde etmenize olanak sağlayacaktır. Bunun sırrı, bu değerli taşın negatif iyonlar ve enfraruj ısı yayarak bir mıknatıs gibi hareket etmesidir. Serpentin, dünyadaki en güçlü ve en uzun süren anyon kaynağıdır. Negatif iyonlar, saçın üst yüzeyini mühürleyerek saç yüzeyini yumuşaklaştırıp parlaklaştırarak saçın doğal nem düzeyine kavuşmasını sağlar. Bu, saça iyi korunmuş parlaklık verir, üst saç tabakalarındaki statik elektriği alır ve saçınıza düz ve ipeksi bir görünüm kazandırır! VELFORM TRIPLE ACTION saç düzleştirici, kuaförlük endüstrisine serpentin kullanımını getirerek olağanüstü sonuçlar yaratmıştır.

Negatif iyonlar nedir? Negatif iyonlar, negatif elektrik yüklü oksijeni ve havadan kaynaklanan nemi birbirine bağlayan mikroskobik parçacıklardır. Negatif iyonlar göze görünmezler; çünkü boyutu bir su damlasının binde biri kadardır. Bu iyonlar, taç boşalması olarak bilinen bir yüksek gerilimli elektrik boşalması üretilirler.

Negatif iyonlar saçınıza ne yapıyor? Saç genellikle yıkama sonrasında bir pozitif elektriğe sahiptir. Bu nedenle, negatif iyonlar verildiğinde, nem tek tek her saç teline nüfus eder. Bu negatif iyonlar aynı zamanda havada asılı kalırlar ve yarattıkları nemi korurlar. Ayrıca statik elektriği nötr hale getirerek saçın doğal dengesini geliştirirler.

Düz plakalar kullanıldığında enfraruj enerji neden önemlidir? Enfraruj ısı saça nüfus eder ve saçın içine yavaşça ısıtır. Doğrudan doğruya her saç folikülüne özüne nüfus ederek saçın düzleştiren ve yumuşaklaştıran farklı bir ısı türüdür. Böylece saça daha kolay ve çabuk şekil verilebilir. Bu işlem, saç yüzeyine daha az ısının temas etmesi nedeniyle saça zarar vermez

evet arkadaşlar hiç kullananız yokmu calsell reklamlarında cıkıyodu

canım bende merak ediyorum bu aleti...tv de çok merakımı çekti..evet yokmu kullanan

evet canım benimde ilgimi çok cekti şipariş vericem özellikleri çok güzell

ben aldım ama bi türlü kullanamadım uzun uzun

Back