- 28 Eylül 2019
- 35
- 21
- 18
- 36
- Konu Sahibi Simar designer
-
2 defa okudum ama kusura bakmayin anlayamadim. Siz bBasiyla gorusmesine musade etmiyormusunuz ki baba icra yolunu tercih ediyorBoşanma süreci devam ediyor.ama bebeğim küçük 2,5 yaşında hala anne sütü alıyor.babasi olumlu ve iyi olan hiçbir yola gelmiyor.normal görmek yerine icra ile görmeyi ve kendisinde kalması gerektiğini söylüyor.bebegin ihtiyacına göre mahkemenin verdiği karar olsa da esnek davranilabilir diye yalvarmama rağmen ikna olmuyor.bende icra ile bebegimi göstermek istemiyorum.her icra günü alıp uzaklaştırmak bebeğimi karşı taraf en fazla ne yapabilir.velayeti alabilir mi ya da hapis cezası varmi.bu durumu yaşayan anne varmi merak ediyorum.gostermeyen ve sonuçları neler oldu merak ediyorum.kadin siginma evlerinin yorumlarını okudum hiç hoş değil.son çare orayı düşünmek istemem.ne yapabilirim paylaşırsanız sevinirim.
Babasına görüşmesi için musade ediyorum.hatta yalvardım resmen yeterki icra ile bebeğimi mal gibi alma.gel gör dedim.ama icra ile alma konusunda inatçı.2 defa okudum ama kusura bakmayin anlayamadim. Siz bBasiyla gorusmesine musade etmiyormusunuz ki baba icra yolunu tercih ediyor
Eşinizin farkli bi amacimi var acaba.velayeti sizden almak icinBabasına görüşmesi için musade ediyorum.hatta yalvardım resmen yeterki icra ile bebeğimi mal gibi alma.gel gör dedim.ama icra ile alma konusunda inatçı.
Velayeti almak değil amacı.velayeti bir tehdit aracı olarak kullanıyor.bastan velayeti bana vermeye razı oldu zaten.ama ayrılırken altınlarımi almıştım.derdi paraEşinizin farkli bi amacimi var acaba.velayeti sizden almak icin
O altinlarda sizin hakkiniz yok mu?ortada bide cocuk var.Onun gelecegi icin,masraflari icin varmi bi birikimi.o altinlari en azindan onun geleceğini garantilemek icin düşünseVelayeti almak değil amacı.velayeti bir tehdit aracı olarak kullanıyor.bastan velayeti bana vermeye razı oldu zaten.ama ayrılırken altınlarımi almıştım.derdi para
Çocuğunuzu görmesine engel olmadığınız halde icrayla aldıgina dair şikayetçi olsanızBoşanma süreci devam ediyor.ama bebeğim küçük 2,5 yaşında hala anne sütü alıyor.babasi olumlu ve iyi olan hiçbir yola gelmiyor.normal görmek yerine icra ile görmeyi ve kendisinde kalması gerektiğini söylüyor.bebegin ihtiyacına göre mahkemenin verdiği karar olsa da esnek davranilabilir diye yalvarmama rağmen ikna olmuyor.bende icra ile bebegimi göstermek istemiyorum.her icra günü alıp uzaklaştırmak bebeğimi karşı taraf en fazla ne yapabilir.velayeti alabilir mi ya da hapis cezası varmi.bu durumu yaşayan anne varmi merak ediyorum.gostermeyen ve sonuçları neler oldu merak ediyorum.kadin siginma evlerinin yorumlarını okudum hiç hoş değil.son çare orayı düşünmek istemem.ne yapabilirim paylaşırsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?