- Konu Sahibi zahidearpali
Merhaba Kızlar ben 16 haftalık hamileyim bir oğlum olacak Allah nasip ederse. ama çok üzüldüğüm bir konu varki yarı vejeteryan olmam ve bu yüzden bebeğimin gelişemediğini düşünüyorum. Durumumu tam olarak size anlatmam gerekirse ben kırmızı et hiç ama hiç yiyemiyorum kokusuna bile dayanamıyorum. Hamilelikden önce sucuk yiyebiliyordum artık onunda kokusu bile beni rahatsız ediyor. Tavuk yiyebiliyordum onuda artık hiç yiyemiyorum sadece küçük balık yani hamsi ama oda ancak haftada bir kere yersem yiyebiliyorum. süt hiç içemiyorum ayran içiyorum sadece bunlardan metobolizma olarak eksik kaldıgım için artık çok fazla sırt kafatası kemiklerim diş etlerim çok ağrımaya başlamıştı doktor bana kalsiyum , kan ilacı ve magnezyum ilaçları verdi şuan geceleri rahat yatabiliyorum ama bebeğim beslenemediğini düşünüyorum ve çok üzülüyorum aranızda benim gibi olan varmı gebeliği ilerlemiş ve bebeğin kilosu normal olan yada vejeteryan olupda doğum yapan bebekleriniz sağlıklı mı doğdu bana bilgi verebilirseniz çok sevineceğim ............... lütfen paylaşımlarınızı bekliyorum.