ucuzlasa bize ne yedirirler allah bilir emacım..hayat pahalı bizde..sağlıklı beslenme ön plana çıktığından beri sebze vs..herşey pahalı..İyi etmiş demir vitaminini en çokta kırmızı et'ten alıyoruz, yazar demek zeka çalışması demek buda hamurla olmaz
fındık fıstıklada olmaz
bol,bol et yemesi gerekecek
et zekayı açar geliştirir vücudu rahatlatır kanı çoğaltır , direnci artırır ,kansızlık halsizliktir
toplumumuz çok cahil
çoğuda parasızlıktan kırmızı et yiyemiyor
bence yiyin ama tabi dengeli olarak
çocuklarında et'e çok ihtiyaçları var ,
keşke ucuzlasa!
ucuzlasa bize ne yedirirler allah bilir emacım..hayat pahalı bizde..sağlıklı beslenme ön plana çıktığından beri sebze vs..herşey pahalı..
ucuzlasa bize ne yedirirler allah bilir emacım..hayat pahalı bizde..sağlıklı beslenme ön plana çıktığından beri sebze vs..herşey pahalı..
Bu kadında bi iticilik var neden bilmem.
Kuzum bu fotoğrafı çektirirken çok mu düşündün acaba
aynen amacım eti migrostan kıymayı kasaptan alıyoruz..ama sebze gerçekten pahalıydı biraz iyisini alayım dersen canım..Ben eti seviyorum sebzede de bıktım adana kebabı kendim yaparım bulunduğum yerde aşçılar berbat , migrosu etini beğeniyorum tavsiye ederim
bende etsiz hayat çoooook korkunç olurdu :)Vejetaryenlere hayranim nasil oluyor da et yemeden durabiliyorlar diye...
En yakin arkadasim vejetaryen. Pizza yemeye gidiyoruz mesela. Sucuklu, salamli, kiymali, karisik pizzalar dururken, o vejetaryen pizza yiyor. Haline uzuluyorum. Ama o halinden memnun. Etten tiksiniyor falan.
Etsiz bir hayat dusunemiyorum
Bu kadini sevmem ama kimsenin ne yaptigi ile ilgili tepki gostermeye hakkimiz yok bence.
evet tatlım çok pahalı sebzeleriaynen amacım eti migrostan kıymayı kasaptan alıyoruz..ama sebze gerçekten pahalıydı biraz iyisini alayım dersen canım..
beyni eline alıp çektirmek nedir ya onu çözemedim :) et severim ama sakatat beyin ciğer vs sevmem löp et olmalı bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?