Vejetaryen olanlar buraya

mavikus

Kınalı Kuzuu :)
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2009
1.372
39
73
Arkadaşlar ben iki aydır vejetarjen olma çabası içindeyim. Et yemiyorum fakat süt ve süt ürünlerini bazen tükettiğim oluyor.
Günlük olarak yediklerim: Sabah zeytin domates kepekli ekmek, bazen onun yerini nesfit alıyor (bu sırada süt tüketmiş oluyorum)
Öğlen ve akşam yediklerim: Birçoğumuzun tükettiği etsiz çorbalar (tarhana özellikle), kuru fasulye, börülce, mercimek yemeklerinden biri veya bir çeşit makarna

Aralarda abur cubur yememeye dikkat ediyorum çünkü içlerinde hem bilmediğimiz hayvansal hammaddeler hem de katkı maddeleri var
Genellikle meyve yiyorum

Ben pek fazla tarif bilmiyorum ve biraz eksik besleniyor gibi hissediyorum kendimi. Forumdan bir arkadaşım vitamin takviyesi almamı önerdi

Sizler nasıl besleniyorsunuz gün içinde? Bildiğiniz lezzetli tarifler var mı?

Ekleme- düzeltme: Ben bu konuyu araştırdıkça süt sektörünün de hayvanları öldürmekten beter ettiğini öğrendim. Ve ummadığın yiyeceklerin içinden de süt ürünleri çıkıyor. Bu işin sınırlarını nasıl çizeceğimi zaman gösterecek, fakat en azından gayret ediyorum artık hayvansal ürün tüketmemeye, süt ve ürünleri dahil

Son düzenleme:
Ben de et ve et ürünlerini yavaş yavaş azaltmaya başladım. Gerçekten de hayvanları beter hale getiriyorlar. bir anda kesemedim ama sebze ağırlıklı yiyorum, bol bol salata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…