Vefat ederse ??

Yani ölmesin diye dua ediyorum diyosun?
Cok merhametlisin yasli adam icin aciyosun diycemde..
Senin durumun ic guzarlik oluyor bana sorarsan.
Hic kusura bakma.

Hastalık ve ölüm hassas konular. Kırgınlık kalmamalı bence.. Ne kadar olsa da o ailenin gelinisiniz. Mümkün mertebe yanlarında olmalısınız.. Sevmeseniz de..

hemen mi?
hemen bozuluyor öyle mi?
bol travmalı günler diliyorum size de
bir gün konu açarsanız da ben de
Travma da travme behhhh mübarek ... demeyi diliyorum size..

ahh canım maşallah bana karşı çok iyi niyetli gördüm seni ..Yalnız ben hayatımda bir insanın ölümüne bile gidemeyecek kadar hiç kin gütmedim ..Herkesin hayatında kötü şeyler oluyor ,ama ben kin gütmemeyi biliyorum ,insanlarla iletişim kurmayı da ,gönül almayı da ..Aynı şeyleri seninde öğrenmeni isterim ,mümkün mü değil tabii ama istek işte :KK66: Bu bir ...

İkincisi bütttttüüüüüüüüünnnn sülaleyi kendinize düşman etmişsiniz ,bu kadar sevilmemeyi nasıl beceriyorsunuz Allah aşkına ...Bu da bir beceri tabii bu kadar insanı kendinizden uzaklaştırmak,sayılmamak,sevilmemek büyük başarı ..Heee siz gitmezse
niz zaten insanların umurunda olacağını zannetmem ,zira sizi dış kapının mandalı yerine bile koymamışlar ,çünkü onun bile bir görevi var ...
Ama kocanıza üzüldüm ,yazık...

ahh canım maşallah bana karşı çok iyi niyetli gördüm seni ..Yalnız ben hayatımda bir insanın ölümüne bile gidemeyecek kadar hiç kin gütmedim ..Herkesin hayatında kötü şeyler oluyor ,ama ben kin gütmemeyi biliyorum ,insanlarla iletişim kurmayı da ,gönül almayı da ..Aynı şeyleri seninde öğrenmeni isterim ,mümkün mü değil tabii ama istek işte :KK66: Bu bir ...

İkincisi bütttttüüüüüüüüünnnn sülaleyi kendinize düşman etmişsiniz ,bu kadar sevilmemeyi nasıl beceriyorsunuz Allah aşkına ...Bu da bir beceri tabii bu kadar insanı kendinizden uzaklaştırmak,sayılmamak,sevilmemek büyük başarı ..Heee siz gitmezse
niz zaten insanların umurunda olacağını zannetmem ,zira sizi dış kapının mandalı yerine bile koymamışlar ,çünkü onun bile bir görevi var ...
Ama kocanıza üzüldüm ,yazık...
Böyle bir sülalenin bin misli ve böyle bir kocanın da bin misli ve benim yaşadıklarımın da bin mislini senin için gönüldrn temenni ediyorum . O Zamsn sen becerirsin tüm sülale ile iyi olmayı , şu mübarek günde ilk temennim de senin için olsun , şimdi çekilebilirsin

Milletin Ağzına laf vermeyelim ne demek yaa,lütfen sana ne milletten eşine ıkna etmek zorunda değilsin ki,gıtmezsın olur bıter,eşinede engel değilsin o gıtsın

Böyle bir sülalenin bin misli ve böyle bir kocanın da bin misli ve benim yaşadıklarımın da bin mislini senin için gönüldrn temenni ediyorum . O Zamsn sen becerirsin tüm sülale ile iyi olmayı , şu mübarek günde ilk temennim de senin için olsun , şimdi çekilebilirsin

:KK45::KK45: Allah kalbine göre versin şekerim ama dur rabbim vermiş zaten ,sana kolay gelsin :KK59:

Bencillik olduğunu düşünmüyorum,gitmek istemiyorsanız gitmezsiniz,tabiki öncelikle kendinizi düşüneceksiniz neden düşünmeyeseniz? adı bencillikse de öyle olsun,sizin bu kadar sorun yaşadığınız insanları yeniden görüp sorunları yeniden hatırlamanız da belli ki sizin için iyi olmayacak,zaten zar zor atlatmışsınız.Benzer bir sorun yaşamıştım bi kaç ay önce içinizden ne geliyosa öyle yapın dinlemeyin burda yazılanları insan başına gelmeden anlamıyor böyle ikilemleri

X