Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hemen mi?
hemen bozuluyor öyle mi?
bol travmalı günler diliyorum size de
bir gün konu açarsanız da ben de
Travma da travme behhhh mübarek ... demeyi diliyorum size..
Böyle bir sülalenin bin misli ve böyle bir kocanın da bin misli ve benim yaşadıklarımın da bin mislini senin için gönüldrn temenni ediyorum . O Zamsn sen becerirsin tüm sülale ile iyi olmayı , şu mübarek günde ilk temennim de senin için olsun , şimdi çekilebilirsinahh canım maşallah bana karşı çok iyi niyetli gördüm seni ..Yalnız ben hayatımda bir insanın ölümüne bile gidemeyecek kadar hiç kin gütmedim ..Herkesin hayatında kötü şeyler oluyor ,ama ben kin gütmemeyi biliyorum ,insanlarla iletişim kurmayı da ,gönül almayı da ..Aynı şeyleri seninde öğrenmeni isterim ,mümkün mü değil tabii ama istek işte Bu bir ...
İkincisi bütttttüüüüüüüüünnnn sülaleyi kendinize düşman etmişsiniz ,bu kadar sevilmemeyi nasıl beceriyorsunuz Allah aşkına ...Bu da bir beceri tabii bu kadar insanı kendinizden uzaklaştırmak,sayılmamak,sevilmemek büyük başarı ..Heee siz gitmezseniz zaten insanların umurunda olacağını zannetmem ,zira sizi dış kapının mandalı yerine bile koymamışlar ,çünkü onun bile bir görevi var ...
Ama kocanıza üzüldüm ,yazık...
Istemezken gider misin peki ?
Vefat etti
Böyle bir sülalenin bin misli ve böyle bir kocanın da bin misli ve benim yaşadıklarımın da bin mislini senin için gönüldrn temenni ediyorum . O Zamsn sen becerirsin tüm sülale ile iyi olmayı , şu mübarek günde ilk temennim de senin için olsun , şimdi çekilebilirsin