Vefat ederse ??

bakın bu travmaları yaşamanızın sebebi eşiniz 3.kişiler değil
gider görünür gelirsiniz
şimdiden strese girmişsiniz
eşine sağlam bir rest çekip o şehirden gitmediğin sürece hep böyle olacaksınız
büyük ihtimalle sonu boşanmayla bitecek evliliğiniz
başından beri konularınızı az çok biliyorum

Bu gecirdigin travmalara mutlaka eşinde şahit olmustur ve seni hakli görmüş olmali.cunku ailesinden kaynakli sinir krizlerin ve ilaç kullanmakarin olduysa eşinin seni anlamamasi imkansız görünüyor. Dede Allah gecinden versin vefat ederse çok uzuldugunu ama o ortama girmenin o insanları göreceğin için tedavinin aksayacagini tekrar travma gecirmekten korktuğunu söylersen sorun olmayacaktir.Aksi halde gitmemen simariklik ve saygısızlık olarak algilanir

eşim çok üzüldüğünü söyledi aradı şimdi beni, bitkisel hayata geçmiş dede bu sabah, millete ağlıyor orda vs vs diyor

eşim çok üzüldüğünü söyledi aradı şimdi beni, bitkisel hayata geçmiş dede bu sabah, millete ağlıyor orda vs vs diyor

Bak bu gün değil fakat ölürse cenazesinin kalktığı gün gitmelisin ölüm bu sonuçta sana çektirmiş olduklarını koy bi kenara yarın yine nefret et onlardan farketmez ama gitmezsen daha büyük sorunlar peydah olabilir evinde

Travmalarınızı anlayabilirim ama bir kaç saati büyütmüşsünüz bence. Muhtemelen çok hassas bir yapınız var. Ben de beni üzen insanlarla mesafe koyuyorum araya, gidilirse eşimle gidip geliyorum. Eşiniz yanınızdayken 1 saat durur çıkarsınız. Sonra eşiniz yine gidip gelir. Cenaze, düğün, hastalık unutulmayacak zamanlardır. Arada ne kadar küslük varsa da ziyareti gerekir. Bence bir sakinleştirici alıp gidin. Bu kadar büyütmeyin. Olgunluk adına biraz da kendimize ve duygularımıza hakim olmak gerek.

bence gitmelisiniz kimseyle konuşmak zorunda değilsiniz inanın gitseniz bu size de iyi gelecek ve eşiniz ne kadar bu durumdan rahatsız olsanızda gittiğiniz için size olan sevgisi saygısı katlanarak artacak sonuçta siz onu en sevdiğini kaybettği zamanda sırf ona destek olmak içim sizin en istemediğiniz kişilerin içine girdiğinizi gördüğünde daha mutlu olacak ve o da size daha çok değer verecektir hem de siz vicdanen aman ben üstüme düşeni yaptım deyip vicdanınız rahat olacaktır

adam henüz ölmemiş ve sizin bunları düşünüyor oluşunuz bana yanlış geldi.

adam henüz ölmemiş ve sizin bunları düşünüyor oluşunuz bana yanlış geldi.
okumadan yorum yapmayın
kalbi durmuş işte, ölecek yani, görünür bu,
ben öldüğünde nasıl yapacağım konusunda fikir istiyorum
konuları saptıralar yorumlarını kendilerine saklasınlar
zor durumdayım diye açıyorum bu konuyu

başka ilde oturuyorlar gidilirse bir kaç gün kalınır zaten , kalmazsam da eşim için bi anlamı olmaz gitmiş olmamın, eşimi tanıyorum

cenazenin küslüğü olmaz.
gidin ve diğer insanlarla seviyeli olun.
eşiniz kendini yalnız hissetmesin.

Zor bir durum. Şimdi buradan ahkam kesemeyiz. Bu kadar kırgınsanız, demek ki sebepleri var. Ama ben sizin yerinizde olsam ne yapardım söyliyeyim. gider kalırdım. Gittiğim zamanda hep eşimin yakınında dururdum. Yüzeysel şeylerden konuşurdum. Bizimde geçmişte sorunlar yaşanmış akrabalarımız var. Yine de bayramlarda filan muhakkak gideriz, konuşuruz. Cenaze, hastalık bir seferde olsa gitmek lazım. Çünkü bayramın bile telafisi var ama bunların telafisi yok.

Pek çok kişi bu durumları yaşıyor. Bunu bir görev olarak da görebilirsin. Eşinin tavrı nasıl olur bilmiyorum ama bundan sonra ömür boyu bunu hatırlar yani. Sen bir kaç gün için onun yanında durmadığın için. Psikolojini buzdolabına kaldırdığını düşün. Onlar benim için yapmadı hesabına girme ve bence eşin için git gidersen. Sonrasında alıştırma yapıp hemen senin evine doluşmazlar muhtemelen zaten. Bir daha ancak cenazede, ya da başka bir sebeple görüşeceksiniz. İnsanların ağzına malzeme vermezdim ben.

Teşekkürler ilgin için arkdaşım
onlar evliliğimizi ciddi yaraladılar elbette bunda eşimin de onlara uyma payı var ama yeni evli insanlar bocalarken onlar görmüş geçirmiş olarak eşimi çok yanlış yönlendirdiler,
eğer giidp soğuk dursam da eşimin içine dert olur
biliyorum
ne yapsam nereye gitsem kimin içine girsem ne şekilde adım atarsam atayım yetmiyor eşime ve sülalesine
işsiz güçsüz boş insanlar hep bizle uğraştılar,
hakkımı hiçbirine helal etmiyorum
eşim açık açık istemiyorsan gelme asla kırılmam demediği sürece gitmek zorunda kalıcam gibi hissetmeye başladım ki asla gitmem diyordum,
eşim yüzünden yine ayaklarına gittim diye sonradan patlamaktan korkuyorum çünkü onlar istediği gibi davranırken ben zorlanıyorum

Ailesiyle sorunlarınız varsa sen gitmezsin ama eşin gitmeli.Senin içinde bir bahane bulmalı.Ben eşimin ailesiyle görüşmüyorum zamanında çok yaptıkları ettikleri şeyler yüzünden ve ne ben ölünce gelsinler ne ben öldüklerinde giderim dedim ama sen istersen gidebilirsin dedim.Bu şekilde anlaşmaya vardık ve hiçbir şekilde görüşmüyorum.Eşim görüşüp konuşabilir o beni bağlamaz.Sizin de durumunuz bu denli ciddi ise oturup bizim gibi karar alabilirsiniz.Ha şunu da söylemek isterim.Ailesiyle oturup kalkıyorsan benim yaptığımı yapma biz hiç görüşmüyoruz.

altı yedi aydır görüşmüyorum ama annesi işine geldiğinde bişey yokmuş gibi davranıyor ama görmüyorum onları hiç. görmek de istemiyorum hiç hiç hiç,
sen ne gibi sorunlar yaşadın onlarla
eşin nasıl razı oluyor benim eşim hep bişey olmamış gibi davranmamdan yana
bana ciddi zarar verdiler asla görüşmek isteyeceğim insanlar değil, sırf eşim arada kalıyor diye üzülüyorumve eşime de kzıyorum aslında,
eşin ailenle görüşüyor mu peki?
kaç yıllık evlisin?
bebeğin doğduğunda gelmezler mi?
aynı ilde misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…