- 2 Temmuz 2014
- 1.298
- 1.080
Çok düşündüm , travmalarımı atlatamıyorumAcaba sıkıntı sizde olmasın . Tüm sülale ile aranız açıksa bi düşünün derim.
Bunun bencillikle alakası yok . Hadi eşim uzulse gidip destek olayım da uzulmemisti. Ayrıca bütün torunları ölmüşse ne olmuş modundaydi. İstemeye istemeye gidecegime evde kalsam daha çok dua ederdim. Sadece yüzünü gördüğüm insanlarla cenaze evinde bir arada olmak pek kolay değildi. Ben ölürsem de kimseyi cenazeme zorla getirmesinler herkesin kendine göre bir seveni var kendisine yeter diye düşünüyorum.Çok bencilsiniz gercekten bu ölüm yahu gitmezseniz acik ve net soyleyin sizinde o halde olacağınızı aklinizdan cikarmayin
Aynen geçen eskiden çok iyi samimi arkadaşım daha sonra kara kediler girdi aramıza oda anlayıp dinlemeden seninle bitti arkadaşlığımız ne ölüne gelirim nede ölüme gel dedi hayat bu abisi babası aynı gün öldüler kazada duyar duymaz tek solukda koşdum gerçi o o halde surat yaptı başka odaya gitti beni görür görmez birdahada çıkmadıÖlümü ve gaybı yalnız Allah bilir
De ki: Göklerde ve yerde gaybı Allah’tan başka bilen yoktur.) [Neml 65, Hücurat 18]
yarına çıkacağınız ne malum.böyle hesaplar peşine düşmeyin..
hemen mi?psikolojiniz Çin malı mı ? Ne çabuk bozuluyor hemen kriz ,hemen travma geçirebiliyorsunuz ?
İnsanların bir kayıbı olacak ,kimisi babasını,kimisi dedesini kaybedecek ,oturup sizi mi çekiştirecekler ? Neden bu kadar önemsiyorsunuz ki kendinizi ...
Cenaze bu ya ,ki daha ölmemiş adamcağız ...Allah selamet versin ne diyim ?
Travma da travme behhhh mübarek ...
Dedenin durumu sizden daha önemli görünüyor. Psikolojim bozuk şöyle böyle demek yerine kendi dedenizin yada ne bileyim babanizin yerine koyun.. ne hissederdiniz ? Bir de esiniz "benim psikolojim bozuk da inşallah vefat etmez, hic senin aileni görmek istemiyorum" dese..
Bazen empatiden cook uzağız.
Ölmeden gömmeseydin.Eşimin dedesi Dr un demesine göre son Günlerini yaşıyormuş yoğun bakımda , başka bir ilde ysşıyor dede vs , eşimin ailesi ile 6 aydır görüşmüyorum aynı ildeyiz , tüm sülalesi ile sorun yaşadım özellikle eşimin tavırlarından dolayı hep annesi ni teyzelerini babasını Kardeşini haklı larmış gibi savundu , psikolojim çok bozuldu buraya gelin geldim geleli , ilaç kullanıyordum tedavi için , yeni yeni bırakıyorum ve psikolojimin hassas , ne Zaman eşimin sülalesinin içine girsem hep bi travma kırgınlık ve öfke nöbetleri geçiriyorum , korkuyorum dede vefat edrse gitmek istemiyorum o insanları görmek istemiyorum , eşimi nasıl ikna ederim ???
Konu sahibi belirtti canım bilinci kapalıymış...bunu yapamazben olsam ölmeden önce giderdim, en azından küs gitmezdim, hakkımı helal eder, helallik isterdim. neticede insanız herkesin hataları var, zamanın o size kötü bile davrandıysa yaşlılığına verin. kimin ne zaman öleceği belli olmaz, öbür tarafta helallik için beklemeyin birbirinizi. yaşıyoken gidin görün derim.