• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Veet ağda bantları ile ilgili sorum var...

_aysu_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
merhaba ben veet agda bantlarini kullandiktan sonra ne kadar sure su degmemeli agda yapilan yere onu oyrenmek istiyorum.kullanimina baktim ama bulamadim.kullananlar yaza bilirmi?

ben ağda yada epilatör kullandığım gün su sürmüyorum vücuduma
çok tahriş oluşuyor yoksa

temizlemsen yapış yapış gezmez misin?
mecbur yıkamak lazım. veet vucutta kalsa bi faydası olmaz ki hema.s işin bitince yıka :lepi:

veet le bende aliyorum hizli oluyor silkepilim var ama bazen cok hizli gerektiginde vettle aliyorum
canim alim islemi bittikten sonra vette icinde cikan yagli medilleriyle temizlemelisin.öyle yapmazsan yapisi yapis olur ben rahat edemem sahsen.sonrda yikanir cremlenirsin.

demek o mendille temizledikten sonra suyla yikaya bilirim.ben ister yuz tane mendil olsun ama susuz yapamam.tesekkurler yardimlariniz icin:)

cnm su kıl köklerini besledigi için agda gibi işlemlerden hemen sonra su değmemesi gerekir..
ben epilasyon aleti ile aldıgım için ertesi gün banyo yapıyorum..agda tarzı şeylerde bende rahat edemem sanırım duş alırım..

Back
X