Veeee salonumuzu tuttuk .:)))

nlyvz

Evladımın Varlığıyla Değerliyim (06.11.2014)
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
5.593
3.483
178
21 Aralık 2013 Cumartesi akşamı gerçekleşecek düğünümüz için Zas Düğün Salonlarının büyük salonunu tuttuk, hemde 4.000 TL gibi cuzi bir rakama.Tabi ki yılsonu olmasının etkisini vardır ama,sezon fiyatları da 6.000TL'ymiş zaten.Üst salonu da büyük salonu da şahane ama biz büyük salonu tercih ettik.Çok yakından ilgilendiler,bu rakamın içine dail uygulamalar, slayt gösterisi,araba süsleme,gelin başı (anlaşmalı kuaförleri çok iyi, kamera kaydı daha siz kuafördeyken başlıyor ve size kuaför maceramız adı altında ayrı bir CD hazılanıp veriliyor),pasta,içeçek,her türlü sis,konfeti,meşale şovları,gelin odası bir harika, kocaman bir otoparkı var gelen misafirler hiç zorlanmayacak,tuvaletleri ve lavanboları inanılmaz temiz, yürüyüş yolunda ki kristal ayaklı lambalara adeta bittim.Video çekimi sınırsız,ayrıca çekilen tüm fotoğrafları CD ortamında size veriyorlar.Kısacası daha içeri girerken hissettiğim heyecanı diğer başka salonlarda hissedemedim ve nişanlımda beni kırmadı :)

Bu arada Elegans salonlarına da gittik, alt kattaki ufak salonları berbat ötesi adım başı kolon var üst salonu oldukça güzel.Şuan sezon fiyatı (Ekim sonuna kadar) 9.500 tl Kasım-Aralık fiyatı 7.000 lira, küçük salonlarda Kasım-Aralık 6.000 tl (bu fiyata asla değmez),gelin başı,araba süsleme vs. diğer uygulamalar yine bu fiyatların içinde,ancak çekilen fotoğraflardan size sadece 20 tane veriyorlar başka almak isterseniz ücrete tabi.

Son düzenleme:
canım hayırlı uğurlu olsun gerçekten çok uygun olmuş ve içine sinmişş önemli olan da bu ikisini birleştirmekk =)

canım hayırlı uğurlu olsun gerçekten çok uygun olmuş ve içine sinmişş önemli olan da bu ikisini birleştirmekk =)

Teşekkür ederim, sizde evleneli daha çok yeni olmuş ömür boyu mutluluklar diliyorum

hayırlısı olsun :) bizde 4500 ze tuttuk kır bahçesinde.. ama bizde senin yazdıklarının cogu dahil değil.. iyi fiyata tutturmussunuz :)

Merhabalar;

Eylül 2014'te düğünümüz var. Pastalı ya da kokteyl tarzında planlıyoruz. Max büt 10.000 ama o da çok şık bir yer olursa. Aslında sosyal tesis, öğretmen evi falan araştırıyorum ama şimdilik çok iyi gitmiyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Aynen bilen, giden, görüşen varsa biz de 2014 için bu koşullarla arayıştayız ve kesinlikle iyi gitmiyor. Var mı içimizi ferahlatacak birileri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…